İçeriğe Yönlendir

Kara Fırtınam

Mehmet Kazancıoğlu

Recommended Posts

Ali Çukur
dün yıkatınca aracı bu gün güzel göründü gözüme resimlerini çektim

Güle güle kullanın :nazar: :nazar:

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Gökhan Göktaş
arkadaşlar benim kara fırtınanın resimlerini sizinle paylaşmak istedim şimdilik hicbir modifiye yok sizin önerilerinizi bekliyorum

Abicim hayırlı uğurlu olsun, plakalarımız da birbirine benziyor :nazar: ben özellikle istedim gg olmasını da.. neyse modifiye için ilk olarak cam filmlerini ve müzik sistemlerini öneriyorum. ilk olarak dokunmatik, ve navigasyonlu ford focus uyumlu bir teyp taktırmam bana sorarsan..

Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı
Görünüyordum canım. Peki bu arabaya yorum yapmış mıyım Saffet'im Karamba Karambitam? :)

Beni mi çağırdın kuzum? :nazar:

Abi biraz geç oldu ama süperdi :):)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
:lol2:

Mehmet yakında bir toplansak artık ara uzadı :D

abi neden olmasın ayarlıyalım bir gün hafta sonu olsun ama

Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı

o zaman bu c.tesi ye bişeyler ayarlayalım da bende gelebileyim :lol2: c.tesi düğün yok :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
o zaman bu c.tesi ye bişeyler ayarlayalım da bende gelebileyim :D c.tesi düğün yok :)

cumartesi bir çok arkadaş çalışıyor bende öğlene kadar çalışıyorum bence en güzeli pazar veya cumartesi akşam olabilir hatta eşli bir toplantı yapalım ailece gidip bir yerlerde yemek olabilir mesela

Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı
cumartesi bir çok arkadaş çalışıyor bende öğlene kadar çalışıyorum bence en güzeli pazar veya cumartesi akşam olabilir hatta eşli bir toplantı yapalım ailece gidip bir yerlerde yemek olabilir mesela

c.tesi akşam olur :)

pazarlar bana zor uyar, genelde düğün oluyor :D

Yorum bağlantısı
Muharrem Başpınar

güle güle kazasız belasız kullanın....

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
(düzenlendi)

bu gün aracıma osram beyaz ampülleri taktım 5000k. Akşamı bekliyorum nasıl olmuş acaba fiestada kullandığım ampüllerin aynısı h7 olarak bulup aldım. Akşam olsada baksam nasıl görünecek çok merak ediyorum . Parklara led ampül taktım onlarıda merak ediyorum.

Not: Zenon değil sadece beyaz ampül taktım. Zenon için kısmetse mercekli far alınca olacak

tarihinde Mehmet Kazanc?o?lu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
ben emekliyim benim için zaman sorunu yok arkadaşlar :nazar:

nasıl yapalım abi cumartesi akşamına eşli bir yemek mi düzenleyelim yoksa bir yerde oturup çay kahve mi içelim ne dersin ama benderim genel bir toplantı yapalım üç beş kişi değilde şöyle büyük bir toplantı

Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı
ben emekliyim benim için zaman sorunu yok arkadaşlar :nazar:

abi c.tesi ye ayarlıyalım bişeyler :rolleyes:

Yorum bağlantısı
  • 8 ay sonra...
Mehmet Kazancıoğlu

geçen hafta mehmet mercan abi sayesinde aldığım ztec wrc difizörünü bu gün bir arkadaşımla beraber boyadıktan sonra montajını gerçekleştirdim. montajı çok kolay oldu birebir tamponun kendi vida yerlerine montajını yaptık üst kısmına özel siyah silikonla birleştirdim. bence gayet güzel oldu sizlerin fikrinide çok merak ediyorum

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Çok harika olmuş Mehmet Abi Güle Güle Kullan. Böylede çok iyi ama Bence alt kısım Aytozu Gri'ye boyatsaydın dahamı iyi olurdu? ben öyle yapmayı düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
Difüzör çok güzel olmuşta,bence çift eksoz olmadan biraz çıplak görünüyor :)

eksoz biraz bekleyecek Can'ın boşa çıkmasını bekleyeceğim onun bir eksozcusu varmış onunla çift eksoz yapmayı planlıyorum.

Çok harika olmuş Mehmet Abi Güle Güle Kullan. Böylede çok iyi ama Bence alt kısım Aytozu Gri'ye boyatsaydın dahamı iyi olurdu? ben öyle yapmayı düşünüyorum.

Teşekkürler İlteber. aytozu gri çok açık olur gibi geliyor bana İlteber bence bu tam kararında oldu gibi.

Çok güzel olmuş :)

Egsoz olayı nasıl olacak ;)

daha sonra çift eksoz olacak.

Bismillah dedi ve Mehmet'inde ipi koptu :)

Güzel olmuş....

abi yok daha ip kopmadı bir boşluk vardı onu kullandım ip sağlam.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

oval hoşuma gitmiyor. çift çıkışlı yuvarlak eksoz yapmak istiyorum

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

buna 4 çıkış ne gider he :rolleyes: Cihan Tiftik bir resim koymuştu Sefa abinin aracına 4 çıkışlı :p

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...