Mehmet Kazancıoğlu 15 Eylül 2010 Yazar Paylaş 15 Eylül 2010 vayyy olayı ticarete dökmüşsün bile hadi hayırlı işler,bize bi indirim yaparsın artık.. üzgünüm ama indirim yapabileceğimi sanmıyorum çünkü maliyet fiyatı 30 tl kar yok sadece kendimi eğlendirip hobi olarak yapıyorum ki birde forumdaki arkadaşlardan beğenen varsa onun içinde yapabilirim yok benkendim yapıcam diyen herkesede detay çizimler dahil herşeyi gönderebilirim kar etmek için sahibindene de koymayı düşünüyorum ki orada heralde 55 - 60 tl arası bir değer yazarım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Eylül 2010 Paylaş 15 Eylül 2010 ilanı açtım yanlız forum yönetici abilerim izin vermedi galiba konu açılmadı hala beklemede yada ilanımı sildiler Silmedik ama.. onaylamadık da vayyy olayı ticarete dökmüşsün bile Kural kuraldır uymak gerekir üzgünüm ama indirim yapabileceğimi sanmıyorum çünkü maliyet fiyatı 30 tl kar yok sadece kendimi eğlendirip hobi olarak yapıyorum Ben de bu yorumu yaptım zaten.. Mehmet bu paraya bunu yapıp da para kazanacak hali yok.. Bu sebeple ticari sayılmaz ama.. Ticaret düşünenlere örnek bir ilan olur düşüncesiyle, ilanı onaylamadık Mehmet.. İsteyen arkadaşlarına yap gönder, forumda konuşmanızda sakınca yok ama ilanlar bölümünde olması örnek teşkil edeceğinden skıncalı görünüyor.. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 15 Eylül 2010 Paylaş 15 Eylül 2010 Daha gösterişli ve tok durmuş. Elinize sağlıkç Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 15 Eylül 2010 Yazar Paylaş 15 Eylül 2010 Silmedik ama.. onaylamadık da Kural kuraldır uymak gerekir Ben de bu yorumu yaptım zaten.. Mehmet bu paraya bunu yapıp da para kazanacak hali yok.. Bu sebeple ticari sayılmaz ama.. Ticaret düşünenlere örnek bir ilan olur düşüncesiyle, ilanı onaylamadık Mehmet.. İsteyen arkadaşlarına yap gönder, forumda konuşmanızda sakınca yok ama ilanlar bölümünde olması örnek teşkil edeceğinden skıncalı görünüyor.. abi teşekkür edrim ben buradan konuşmanın yanlış olacağını düşündüğüm için ilan acmamın daha uygun olacağını düşünmütüm dediğim gibi ticari bir amaçla buraya yazmadım sadece beğenen arkadaşlar için yapabileceğimi ve maliyeti söylüyorum ben bunu hobi amaçlı yaptım isteyen arkadaşların buradan yazmasında sakınca yok ise buradan ulaşabilirler Daha gösterişli ve tok durmuş. Elinize sağlıkç teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 15 Eylül 2010 Paylaş 15 Eylül 2010 Elinize, emeğinize sağlık gerçekten çok şık olmuş... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Eylül 2010 Paylaş 15 Eylül 2010 O paraya bu yapılmaz.. yapılırsa da ticaret olmaz Mehmet.. Bu sebeple buradan konuşabilirsiniz.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 18 Eylül 2010 Yazar Paylaş 18 Eylül 2010 O paraya bu yapılmaz.. yapılırsa da ticaret olmaz Mehmet.. Bu sebeple buradan konuşabilirsiniz.. emmi teşeşkkür ederim üç adet gövde hazırladım isteyen arkadaş varsa istediği yazıyı yazıp gönderebilirim Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 24 Eylül 2010 Yazar Paylaş 24 Eylül 2010 (düzenlendi) aracıma difizör ve çift eksoz taktırmayı düşünüyorum sizlerinde fikirleri almak isterim sizce bu şekilde ekmi taktırsam güzel olur birde eksoz uçlarında hangisi daha güzel duruyor 24 Eylül 2010 tarihinde Mehmet Kazanc?o?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 24 Eylül 2010 Yazar Paylaş 24 Eylül 2010 mehmet mercan bey bir sorum olacak sizin araçta bulunan difizör orjinal st demiştiniz tabi tanponda st sizin bizim tamponlara st difizör oluyormu bilginiz varmı sizin araçtaki şahane ama hem tanpon hemde difizör ekoz ağır gelir bana diye düşünüyorum toplam kaça malolmuştu siz söyleyebilirmisiniz Yorum bağlantısı
Misafir 24 Eylül 2010 Paylaş 24 Eylül 2010 2.ci resim tamponla beraber güzel duruyor.ama bu tampon yoksa 1.resimdeki daha iyi. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 24 Eylül 2010 Yazar Paylaş 24 Eylül 2010 2.ci resim tamponla beraber güzel duruyor.ama bu tampon yoksa 1.resimdeki daha iyi. abi iki tanponda aynı sadece eksoz uçları değişik Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 24 Eylül 2010 Paylaş 24 Eylül 2010 st difizörü usta bir işçilik sonucunda uygulanabiliyor fakat bu difizörü tek bulmak çok zor.. Diğer difizörler de 250-450 arası değişen bir fiyat aralığında yani karar sizin.. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Eylül 2010 Paylaş 24 Eylül 2010 abi iki tanponda aynı sadece eksoz uçları değişik özür üstteki karanlık çıkmış ben farkedememişim. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 Ekim 2010 Yazar Paylaş 1 Ekim 2010 evet buda anahtarlığım nasıl olmuş, ilk olduğu için eksikleri var bunuda geliştiricem önerilerinizi bekliyorum Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ekim 2010 Paylaş 1 Ekim 2010 alemsin yahu eline saglık. fena degil bunda geliştirilcek ne olabilirki tahta yerine pleksi kullanabilirsin.asetatla direk çizim yapma şansın olur hatta direk baskı da yaparsın. Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 1 Ekim 2010 Paylaş 1 Ekim 2010 Güzel bir çalışma olmuş.Elinize sağlık. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 2 Ekim 2010 Paylaş 2 Ekim 2010 aracıma difizör ve çift eksoz taktırmayı düşünüyorum sizlerinde fikirleri almak isterim sizce bu şekilde ekmi taktırsam güzel olur birde eksoz uçlarında hangisi daha güzel duruyor Bana göre çift egzoz biraz abartılı oluyor. En güzeli bu şekilde olan bence Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 19 Ekim 2010 Yazar Paylaş 19 Ekim 2010 (düzenlendi) kuzenlerimin aracı içinde ayak dayama yaptım onları yarın öbür gün yerine takıp tekrar resimlerim sayın ibrahim fındıklı bey bunlardan biri senin uğrarsan araca takarız bir ara 19 Ekim 2010 tarihinde Mehmet Kazanc?o?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 19 Ekim 2010 Paylaş 19 Ekim 2010 Mehmet seri üretime geçmişsin maşallah ellerine sağlık. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 19 Ekim 2010 Yazar Paylaş 19 Ekim 2010 Mehmet seri üretime geçmişsin maşallah ellerine sağlık. yok abi yaptım ama pişman oldum diye bilirim gören istiyo bende istiyom bende diye yaptım onlarada bakalım araçlarına takıncam Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ekim 2010 Paylaş 19 Ekim 2010 oto ayak dayama fabrikası pendik eline saglık. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 19 Ekim 2010 Paylaş 19 Ekim 2010 seri imalata başlamayı düşünüyorum istekleri göreyim yaklaşık maliyet 30 tl civarı olacak liste oluşturalım o doğrultuda yapmayı düşünüyorum ilanlar bölümünde satılık ilanı açıcam Güzel çalışmaydı daha güzel olmuş.Bunu tabana nasıl sabitlediniz. evet buda anahtarlığım nasıl olmuş,ilk olduğu için eksikleri var bunuda geliştiricem önerilerinizi bekliyorum Bu daha güzel olmuş,pleksiglastan iki kat yapıp bazı anahtarlıklarda oluyor ufak bir led koysanız far hizasına saat piliylede istediğinizde yaksanız daha işlevsel olur.Elinize sağlık,kolay gelsin. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 19 Ekim 2010 Yazar Paylaş 19 Ekim 2010 Güzel çalışmaydı daha güzel olmuş.Bunu tabana nasıl sabitlediniz. :lol: Bu daha güzel olmuş,pleksiglastan iki kat yapıp bazı anahtarlıklarda oluyor ufak bir led koysanız far hizasına saat piliylede istediğinizde yaksanız daha işlevsel olur.Elinize sağlık,kolay gelsin. taban paspas olduğu için kolay oldu çırtçırtlar varya onun tek tarafını kullanıyorum paspasa yapışıyor kuzenin puntoda orası aşınmış galiba akıllı vida atıcam hyundai lastik onada yapıştırmayı düşünüyorum ceya kablo bağı çırtla bağlıcam anahtarlık öneris için teşekkür ederim güzel bir uygulama olabilir biraz çalışmam lazım Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 19 Ekim 2010 Yazar Paylaş 19 Ekim 2010 Ben COMFORD u anlayamadım ? siz söyleyince dikkatimi çekti yanlış yazılmış galiba son harfi T olacak (comfort) Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 6 Kasım 2010 Yazar Paylaş 6 Kasım 2010 dün yıkatınca aracı bu gün güzel göründü gözüme resimlerini çektim Yorum bağlantısı
Recommended Posts