İbrahim Fındıklı 24 Ağustos 2010 Paylaş 24 Ağustos 2010 Mantık olarak çok güzel ve yaratacı. İlk modül olduğu için hatalar olacak tabi Benim görüşüm kılavuz tahtayı daha ince tutup yazıyı biraz küçültmek daha kaliteli bir görünüm sağlayacaktır. Tahta biraz kalın geldi bana. Hatta şöyle bir fikrim var. Kılavuz tahtayı alüminyumcuda yaptırmak çok güzel bir görünüm kazandırabilir. +ben Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ağustos 2010 Paylaş 24 Ağustos 2010 bacanaklar yarışıyor yarışması yapardık Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 24 Ağustos 2010 Yazar Paylaş 24 Ağustos 2010 bacanaklar yarışıyor yarışması yapardık yok bizim bacanaklarla yarışa giremem ben almanyadaki gelirse belki buradaki ile olmaz Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 24 Ağustos 2010 Paylaş 24 Ağustos 2010 Hoş ama tasarımdaki eksiklikleri söylemişler zaten. Benim gibi yapmak ta diğer bir seçim. Ben bağdaş kuruyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Ağustos 2010 Paylaş 24 Ağustos 2010 bacanaklar yarışıyor yarışması yapardık Benim bacanak kesin, yarışma başlarken uyurdu Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ağustos 2010 Paylaş 24 Ağustos 2010 benim bacanak iyi çay ve çay servisi yapar. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Ağustos 2010 Paylaş 24 Ağustos 2010 Benim bacanak kendisi iyi yer... Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 11 Eylül 2010 Yazar Paylaş 11 Eylül 2010 sizlerin önerilerini dikkate alıp değişiklikler yaptım bunun hakkındaki düşüncelerinizi bekliyorum ara parçayı inceltim üzerindeki folyoyu değiştirdim ford logosu koydun ve titanium yazı karakterini değiştirdim montajda sigortayı attırdım ama gidip yenisi alıp değiştirdim kabloyu taban kaplamasının altından geçirdim kablo görünmüyor sizce bu nasıl olmuş Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 11 Eylül 2010 Paylaş 11 Eylül 2010 Mehmet daha şık olmuş ellerine sağlık. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Eylül 2010 Paylaş 11 Eylül 2010 Daha şık ve çok işlevsel.. Güle güle kullan... Yorum bağlantısı
Mehmet Jeyan 11 Eylül 2010 Paylaş 11 Eylül 2010 Çok daha şık olmuş.. Bunu çok beğendim.. Yazıdaki ışıklandırma yetersiz mi olmuş? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 12 Eylül 2010 Yazar Paylaş 12 Eylül 2010 abi şaka yapmıyorum, sipariş üzerine imalat yapabilirmisin en son halinden istiyorum ama, ışıklarda gözü yormazsa canavar gibi olur, ışıklar hiç bir şekilde yormuyor çünkü tavan lambası gibi yanıyor araç çalışınca otomatik sönüyor ayak bölgesindeki aydınlatma ampülunden bağladım sadece kilit açılınca yanıyor sipariş işine gelince talep artarsa seri olarak yapabilirim şu anda bir makina ihtiyacım var ordaki ağacı işlemek için bunu için bir arkadaşımla beraber bir makina yapıyoruz onu hallettikten sonra yapabilrim çünkü ağacı işlemek elde yapmak biraz zor onu dışarıda işletmem de biraz maliyetli onu halledim hiç sorun olmaz ama eğer ben yaptırabilirim dersen bütün detay resimleri gönderebilirim Çok daha şık olmuş.. Bunu çok beğendim.. Yazıdaki ışıklandırma yetersiz mi olmuş? beğendiğinize sevindim ışıkları birkaç kez söküp taktığım için galiba ledlerin bir kaçına zarar verdim ve tekrar sökmek istemediğim vede elimde led olmağı için şimdilik bu şekilde kalacak teşekkür ederim Daha şık ve çok işlevsel.. Güle güle kullan... abi teşekkür ederim beğendiğine çok sevindim Mehmet daha şık olmuş ellerine sağlık. çok teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 12 Eylül 2010 Yazar Paylaş 12 Eylül 2010 süperSeri imalat teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 12 Eylül 2010 Yazar Paylaş 12 Eylül 2010 süper olmuş ellerine sağlık teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 12 Eylül 2010 Paylaş 12 Eylül 2010 bu sefer gerçekten çok daha şık olmuş elinize sağlık Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 14 Eylül 2010 Yazar Paylaş 14 Eylül 2010 (düzenlendi) ışıklar hiç bir şekilde yormuyor çünkü tavan lambası gibi yanıyor araç çalışınca otomatik sönüyor ayak bölgesindeki aydınlatma ampülunden bağladım sadece kilit açılınca yanıyor sipariş işine gelince talep artarsa seri olarak yapabilirim şu anda bir makina ihtiyacım var ordaki ağacı işlemek için bunu için bir arkadaşımla beraber bir makina yapıyoruz onu hallettikten sonra yapabilrim çünkü ağacı işlemek elde yapmak biraz zor onu dışarıda işletmem de biraz maliyetli onu halledim hiç sorun olmaz ama eğer ben yaptırabilirim dersen bütün detay resimleri gönderebilirim seri imalata başlamayı düşünüyorum istekleri göreyim yaklaşık maliyet 30 tl civarı olacak liste oluşturalım o doğrultuda yapmayı düşünüyorum ilanlar bölümünde satılık ilanı açıcam 14 Eylül 2010 tarihinde Mehmet Kazanc?o?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 14 Eylül 2010 Yazar Paylaş 14 Eylül 2010 fiestalar içinde projen varmı? uygularız aynı ölçüde ise sorun olmaz ölçüler aynı değilse sadece bir kaç ölçüye ihtiyacım oluronlarıda ölçer söylersiniz yapı veririz hiç bir sorun olmaz Yorum bağlantısı
Misafir 15 Eylül 2010 Paylaş 15 Eylül 2010 (düzenlendi) süperrrrrr 15 Eylül 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 15 Eylül 2010 Yazar Paylaş 15 Eylül 2010 seri imalata başlamayı düşünüyorum istekleri göreyim yaklaşık maliyet 30 tl civarı olacak liste oluşturalım o doğrultuda yapmayı düşünüyorum ilanlar bölümünde satılık ilanı açıcam ilanı açtım yanlız forum yönetici abilerim izin vermedi galiba konu açılmadı hala beklemede yada ilanımı sildiler Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı 15 Eylül 2010 Paylaş 15 Eylül 2010 uygularız aynı ölçüde ise sorun olmaz ölçüler aynı değilse sadece bir kaç ölçüye ihtiyacım oluronlarıda ölçer söylersiniz yapı veririz hiç bir sorun olmaz yaparız hee.. vay uyanık,bana sen başla diyodun ilanı açtım yanlız forum yönetici abilerim izin vermedi galiba konu açılmadı hala beklemede yada ilanımı sildiler vayyy olayı ticarete dökmüşsün bile hadi hayırlı işler,bize bi indirim yaparsın artık.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts