İçeriğe Yönlendir

Kara Fırtınam

Mehmet Kazancıoğlu

Recommended Posts

İbrahim Fındıklı
Mantık olarak çok güzel ve yaratacı. İlk modül olduğu için hatalar olacak tabi :good1: Benim görüşüm kılavuz tahtayı daha ince tutup yazıyı biraz küçültmek daha kaliteli bir görünüm sağlayacaktır. Tahta biraz kalın geldi bana.

Hatta şöyle bir fikrim var. Kılavuz tahtayı alüminyumcuda yaptırmak çok güzel bir görünüm kazandırabilir.

+ben

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
bacanaklar yarışıyor yarışması yapardık :D:vreka::D:yuuh::p

yok bizim bacanaklarla yarışa giremem ben almanyadaki gelirse belki buradaki ile olmaz

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m

Hoş ama tasarımdaki eksiklikleri söylemişler zaten. Benim gibi yapmak ta diğer bir seçim. Ben bağdaş kuruyorum :vreka:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
bacanaklar yarışıyor yarışması yapardık :D:vreka::D:yuuh::p

Benim bacanak kesin, yarışma başlarken uyurdu :p

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Mehmet Kazancıoğlu

sizlerin önerilerini dikkate alıp değişiklikler yaptım bunun hakkındaki düşüncelerinizi bekliyorum ara parçayı inceltim üzerindeki folyoyu değiştirdim ford logosu koydun ve titanium yazı karakterini değiştirdim montajda sigortayı attırdım ama gidip yenisi alıp değiştirdim kabloyu taban kaplamasının altından geçirdim kablo görünmüyor sizce bu nasıl olmuş

Yorum bağlantısı
Mehmet Jeyan

Çok daha şık olmuş.. Bunu çok beğendim.. Yazıdaki ışıklandırma yetersiz mi olmuş?

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
abi şaka yapmıyorum, sipariş üzerine imalat yapabilirmisin en son halinden istiyorum ama, ışıklarda gözü yormazsa canavar gibi olur,

ışıklar hiç bir şekilde yormuyor çünkü tavan lambası gibi yanıyor araç çalışınca otomatik sönüyor ayak bölgesindeki aydınlatma ampülunden bağladım sadece kilit açılınca yanıyor sipariş işine gelince talep artarsa seri olarak yapabilirim şu anda bir makina ihtiyacım var ordaki ağacı işlemek için bunu için bir arkadaşımla beraber bir makina yapıyoruz onu hallettikten sonra yapabilrim çünkü ağacı işlemek elde yapmak biraz zor onu dışarıda işletmem de biraz maliyetli onu halledim hiç sorun olmaz ama eğer ben yaptırabilirim dersen bütün detay resimleri gönderebilirim

Çok daha şık olmuş.. Bunu çok beğendim.. Yazıdaki ışıklandırma yetersiz mi olmuş?

beğendiğinize sevindim ışıkları birkaç kez söküp taktığım için galiba ledlerin bir kaçına zarar verdim ve tekrar sökmek istemediğim vede elimde led olmağı için şimdilik bu şekilde kalacak

:bravo:

teşekkür ederim

Daha şık ve çok işlevsel.. Güle güle kullan...

abi teşekkür ederim beğendiğine çok sevindim

Mehmet daha şık olmuş ellerine sağlık.

çok teşekkür ederim

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
süper olmuş ellerine sağlık

teşekkür ederim

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

bu sefer gerçekten çok daha şık olmuş elinize sağlık

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
(düzenlendi)
ışıklar hiç bir şekilde yormuyor çünkü tavan lambası gibi yanıyor araç çalışınca otomatik sönüyor ayak bölgesindeki aydınlatma ampülunden bağladım sadece kilit açılınca yanıyor sipariş işine gelince talep artarsa seri olarak yapabilirim şu anda bir makina ihtiyacım var ordaki ağacı işlemek için bunu için bir arkadaşımla beraber bir makina yapıyoruz onu hallettikten sonra yapabilrim çünkü ağacı işlemek elde yapmak biraz zor onu dışarıda işletmem de biraz maliyetli onu halledim hiç sorun olmaz ama eğer ben yaptırabilirim dersen bütün detay resimleri gönderebilirim

seri imalata başlamayı düşünüyorum istekleri göreyim yaklaşık maliyet 30 tl civarı olacak liste oluşturalım o doğrultuda yapmayı düşünüyorum ilanlar bölümünde satılık ilanı açıcam

tarihinde Mehmet Kazanc?o?lu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
:( fiestalar içinde projen varmı?

uygularız aynı ölçüde ise sorun olmaz ölçüler aynı değilse sadece bir kaç ölçüye ihtiyacım oluronlarıda ölçer söylersiniz yapı veririz hiç bir sorun olmaz

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
seri imalata başlamayı düşünüyorum istekleri göreyim yaklaşık maliyet 30 tl civarı olacak liste oluşturalım o doğrultuda yapmayı düşünüyorum ilanlar bölümünde satılık ilanı açıcam

ilanı açtım yanlız forum yönetici abilerim izin vermedi galiba konu açılmadı hala beklemede yada ilanımı sildiler

Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı
uygularız aynı ölçüde ise sorun olmaz ölçüler aynı değilse sadece bir kaç ölçüye ihtiyacım oluronlarıda ölçer söylersiniz yapı veririz hiç bir sorun olmaz

yaparız hee..

vay uyanık,bana sen başla diyodun :s

ilanı açtım yanlız forum yönetici abilerim izin vermedi galiba konu açılmadı hala beklemede yada ilanımı sildiler

vayyy olayı ticarete dökmüşsün bile ;)

hadi hayırlı işler,bize bi indirim yaparsın artık.. :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...