İçeriğe Yönlendir

Kara Fırtınam

Mehmet Kazancıoğlu

Recommended Posts

Murat Kavuk
murat bey o ikili hep yayana duryor ve de uzun zaman yan yana duracak gibi evet bir zamlar orada bir fiesta vardı şimdi abisine yeri devretti. birbirimize yakınız galiba siz nerede oturuyorsunuz veya nerede çalışıyorsunuz

Ben Harmandere mahallesindeyim. Atlantis AVM'nin hemen öte tarafında. Ayaklarından rahatsız bir arkadaş var, onun için servis içeriye giriyor sizin orada, arkadaşı evinden almak için..

Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı

Sn. Mehmet Bey aracınız hayırlı olsun,çok güzel maşallah :)

yalnız Sunta'nın( suntayı büyük harfle yazdım özel isimdir kendisi) KAN61 i ordan çekelim :) o daha fordclub a gelmedi.

size yıllardır söylüyorum kardeşim fordclub fordclub diye dinleyen yok ki :)

Ali'ye de söyle bir face açsın da arada görüşelim :)

hadi abi görüşürüz :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
Sn. Mehmet Bey aracınız hayırlı olsun,çok güzel maşallah :)

yalnız Sunta'nın( suntayı büyük harfle yazdım özel isimdir kendisi) KAN61 i ordan çekelim :) o daha fordclub a gelmedi.

size yıllardır söylüyorum kardeşim fordclub fordclub diye dinleyen yok ki :)

Ali'ye de söyle bir face açsın da arada görüşelim :)

hadi abi görüşürüz :)

ibo suntaya sen söle oda kayıt olsun

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

sayın ibo bey;

sen nezam aldın focusu hiç görmedik be gel bi akşamda görelim şu focusu hayırlı uğurlu olsun, allah gönlüne göre vermiş ne güzel allah sizlere yardımcı olsun

hade kolay gelsin

Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı

Abi çok sağol.geçen geldim kapıda Ali'yle biraz sohbet ettik,misafirliğe gidiyoduk kalamadım.bir akşam geliriz 3 focus yanyana bir fotoğraf alıp buraya da ekleriz. :)

görüşmek üzere.

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Mehmet Kazancıoğlu
(düzenlendi)

arkadaşlar kendi imkanlarımla yapmış olduğum ayak dayama resimlerini sizlerle paylaşmak istiyorum sağolsun ford orayı halı yapmış ve benim hiç hoşuma gitmiyordu sonuçta ayağım ıslak çamurlu her şekilde araca biniyorum ve ilerliyen zamanlarda oranın temizlenmesinin bayağı zor olacağını düşündüğüm için böyle bir ayak dayamayı yapmaya karar verdim piyasada satılan krom malzemelerden düşündüm ilk başta fakat ford sağolsun orayı bayağı küçük yaptığı için baktığım kromların oraya olmayacağını düşündüm ve böyle birşeyi yapmaya karar verdim ölçüsünü alarak oraya uygun yaptım

yapılış şeklini sizlerle paylaşmak istiyorum

ayak dayama için özel hazırladığım kontraplak içine led lambaları yerleştirerek üzeri fleks malzeme ile kapak yaptım bu kapağın üzerinide folyo ile kaplayarak yazıların okunmasını sağladım gerekli olan elektiriği aracın alt kısmında bulunan ayak aydınlatma lambasından aldım kapıları açınca yanıyor kilitleyince sönüyo benim bayağı hoşuma gitti sizlerinde fikirlerini almak istiyorum

üçüncü stop lambasının daha önce sizlerle paylaşmıştım burada

http://www.otoclubturkiye.com/forum/Focus-stop...20&start=20

tarihinde Mehmet Kazanc?o?lu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

Kablolar saklansa,yazının karakterleri daha sert olsa bi de sadece titanium yazsa, piyasaya fahiş fiyatla sürülecek kıvamda. Elinize sağlık.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
Kablolar saklansa,yazının karakterleri daha sert olsa bi de sadece titanium yazsa, piyasaya fahiş fiyatla sürülecek kıvamda. Elinize sağlık.

söylediğiniz herşey çok rahat yapılabilecek konular yazı karakteri için öneriniz nedir

montajı akşam işten gelince iftara kadar yaptım kabloyu saklamak sorun olmaz halının altından geçiricem daha sonra

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Güzel olmuş... Elinize sağlık... Sadece yazı tipi çalışmayı amatör göstermiş.. Cihan'ın önerisini dikkate alırsanız, süper olacaktır..

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Bir de şu İngilizce yazılardaki büyük "I" harfini noktasız yazsak Mehmet'çim? TİTANİUM değil de TITANIUM daha güzel durmuyor mu? Çok zorlanırsan Türkçe yaz kardeşim: TİTANYUM. :p

Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin
Bir de şu İngilizce yazılardaki büyük "I" harfini noktasız yazsak Mehmet'çim? TİTANİUM değil de TITANIUM daha güzel durmuyor mu? Çok zorlanırsan Türkçe yaz kardeşim: TİTANYUM. :p

+1

Benim de ilk bakışta o dikkatimi çekti. :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Mehmet Bey'in şevkini kırmayalım ve kıskanmayalım lütfen...

Özellikle sayın Dere..

Sen bile düşünemedin böyle bir şeyi... Fikir de güzel uygulama da..

Zaten hiç bir çalışma ilk seferinde mükemmel değildir.. geliştirilir.. Tadil edilir...

Ben tebrik ediyorum...

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)
İlginç olmuş... :unsure:
Mehmet Bey'in şevkini kırmayalım ve kıskanmayalım lütfen...

Özellikle sayın Dere..

Sen bile düşünemedin böyle bir şeyi... Fikir de güzel uygulama da..

Zaten hiç bir çalışma ilk seferinde mükemmel değildir.. geliştirilir.. Tadil edilir...

Ben tebrik ediyorum...

+1

hiç akla gelmicek uygulama olmuş elinize saglık gayet başarılı ve geliştirilebilir.örnek uygulama teşkil ediyor özellikle otomatik kullananlara.

mehmet bey bacanak varmı yokmu?bacanaktan al yazı karekterini :D :lol: :):p (deli moderatörümüz kıskanmıyalım kızmıyalım.+daha sizde bişi yok olmuyor böyle meraktan çatlıcaz yaz bitti yahu.)

yazı karakterinide pc ortamında oluşturup kalın sert aydınger tipi kagıtlar var ona lazerde çıktı alın şeffaf pleksi ayarlayın yaptıgınız boyutta biçimlendirin pleksinin altına çıktı aldıgınız yazıyı çift yüzlü bant ile yapıştırın.cillop gibi olucaktır.yazıyı şeffaf yazın çevresini siyah yapın kalın koyu olsun alttan led yandıgı zaman yazı nefis görünecektir.(tecrübe ile sabittir.5000 cihazın ön yazı kaplamasını yaptım bu şekilde)istediginiz şekilde geliştirebilirsiniz.renk yazı karekteri olarak.

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İbrahim Fındıklı
arkadaşlar kendi imkanlarımla yapmış olduğum ayak dayama resimlerini sizlerle paylaşmak istiyorum sağolsun ford orayı halı yapmış ve benim hiç hoşuma gitmiyordu sonuçta ayağım ıslak çamurlu her şekilde araca biniyorum ve ilerliyen zamanlarda oranın temizlenmesinin bayağı zor olacağını düşündüğüm için böyle bir ayak dayamayı yapmaya karar verdim piyasada satılan krom malzemelerden düşündüm ilk başta fakat ford sağolsun orayı bayağı küçük yaptığı için baktığım kromların oraya olmayacağını düşündüm ve böyle birşeyi yapmaya karar verdim ölçüsünü alarak oraya uygun yaptım

yapılış şeklini sizlerle paylaşmak istiyorum

ayak dayama için özel hazırladığım kontraplak içine led lambaları yerleştirerek üzeri fleks malzeme ile kapak yaptım bu kapağın üzerinide folyo ile kaplayarak yazıların okunmasını sağladım gerekli olan elektiriği aracın alt kısmında bulunan ayak aydınlatma lambasından aldım kapıları açınca yanıyor kilitleyince sönüyo benim bayağı hoşuma gitti sizlerinde fikirlerini almak istiyorum

üçüncü stop lambasının daha önce sizlerle paylaşmıştım burada

http://www.otoclubturkiye.com/forum/Focus-stop...20&start=20

forumun etkileri sende de baş göstermeye başladı, hadi hayırlısı :good1:

güzel fikir ama Mehmet (emmi) abi' nin dediği gibi;

geliştirilmesi lazım...

Bende isterim, bana ne bana ne :) :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

herkese teşekkür ederim bütün önerilerinizi dikkate alıcam en kısa zamanda bahsedilen eksikleri gidermeye çalışıcam

Bende isterim, bana ne bana ne :):)

istiyorsan nasıl yaptığımı açıkladım sıkıştığın yerde yardım ederim sen başla yapmaya

mehmet bey bacanak varmı yokmu?bacanaktan al yazı karekterini :D:):):good1: (deli moderatörümüz kıskanmıyalım kızmıyalım.+daha sizde bişi yok olmuyor böyle meraktan çatlıcaz yaz bitti yahu.)

oktay bey bacanak iki tane var. burdakinin bu konularda hiç ilgisi yok ben yaparkenbile gereksiz bulur yanımda bile durmaz

ah almanyadaki bacanak burada olsa neler yapardık ama

Bir de şu İngilizce yazılardaki büyük "I" harfini noktasız yazsak Mehmet'çim? TİTANİUM değil de TITANIUM daha güzel durmuyor mu? Çok zorlanırsan Türkçe yaz kardeşim: TİTANYUM. ;)

sayın öğretmenim kızma hemen ya bizde böyle böyle öğrenicez yanlışlarımızı biz hata yapıcaz sizler düzeltçeksiniz

Yorum bağlantısı
Korhan Orkun

Yaratıcı olmuş Murat dere abinin ve cihan beyin söylediklerini uygularsanız seri üretim bile yaparsınız bence tebrik:)

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

Mantık olarak çok güzel ve yaratacı. İlk modül olduğu için hatalar olacak tabi :good1: Benim görüşüm kılavuz tahtayı daha ince tutup yazıyı biraz küçültmek daha kaliteli bir görünüm sağlayacaktır. Tahta biraz kalın geldi bana.

Hatta şöyle bir fikrim var. Kılavuz tahtayı alüminyumcuda yaptırmak çok güzel bir görünüm kazandırabilir.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...