İçeriğe Yönlendir

Kara Fırtınam

Mehmet Kazancıoğlu

Recommended Posts

Mehmet Kazancıoğlu

arkadaşlar benim kara fırtınanın resimlerini sizinle paylaşmak istedim şimdilik hicbir modifiye yok sizin önerilerinizi bekliyorum

Yorum bağlantısı
Murat Dere
Hata falan yok :D

Nerde hata yok? Ne hatası? Durup dururken neden böyle söyledin şimdi sen Hakan? :D

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Nerde hata yok? Ne hatası? Durup dururken neden böyle söyledin şimdi sen Hakan? :D

:D

Yorum bağlantısı
Murat Dere
Anladın sen onu:D

Hakan'cığım bazen seni anlamakta güçlük çekiyorum kuzum. :(

Yorum bağlantısı
Metin Sinan Öz

Oğlunuz oluyor galiba, yakışıklıymış kerata :p Allah nazarlardan korusun.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

herkese çok teşekkür ederim

modifiye önerilerinizi bekliyorum

Yorum bağlantısı
Samet Karabulut

mehmet abi hayırlı olsun:) siyah arabada zaten ne yapsan yakışır diye düşünüyorum.bence st jantlar-st spoiler'la başlanılabilir:)

Nerde hata yok? Ne hatası? Durup dururken neden böyle söyledin şimdi sen Hakan? :p

o murat bey:D görünmüyordunuz pek efenim?bizim arabaya yorum yapmanız için ille titanium mu olması gerekiyor!:)

Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı
Araba oldu mu siyah olacak işte bu :) Maşallah Allah nazardan saklasın.

Abi bizimkiler şimdi başı kellerden mi oldu :p

Yorum bağlantısı
Murat Dere
mehmet abi hayırlı olsun:) siyah arabada zaten ne yapsan yakışır diye düşünüyorum.bence st jantlar-st spoiler'la başlanılabilir:)

o murat bey:D görünmüyordunuz pek efenim?bizim arabaya yorum yapmanız için ille titanium mu olması gerekiyor!:nazar:

Görünüyordum canım. Peki bu arabaya yorum yapmış mıyım Saffet'im Karamba Karambitam? :p

Abi bizimkiler şimdi başı kellerden mi oldu :rofl:

Beni mi çağırdın kuzum? :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

Güle güle kullanın. Benim başlıkta yaptıkalrım var. Beğenirseniz onları kendi aracınıza uygulmaya başlayabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Murat Kavuk

Güle güle kullanın Mehmet Bey. Bu sabah da bu ikili yanyana duruyordu değil mi? Galiba işe servisle gittiğim her sabah bu ikili focusu görüyorum. Burada bir ara fiesta da dururdu hatta.. ;)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
Güle güle kullanın Mehmet Bey. Bu sabah da bu ikili yanyana duruyordu değil mi? Galiba işe servisle gittiğim her sabah bu ikili focusu görüyorum. Burada bir ara fiesta da dururdu hatta.. :)

murat bey o ikili hep yayana duryor ve de uzun zaman yan yana duracak gibi evet bir zamlar orada bir fiesta vardı şimdi abisine yeri devretti. birbirimize yakınız galiba siz nerede oturuyorsunuz veya nerede çalışıyorsunuz

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...