Uğur Çınar 11 Ağustos 2012 Paylaş 11 Ağustos 2012 uğur senin bagaj ihtiyacın yok galiba bana bagajda lazım yarın detaylı konuşuruz. abi zaten bgaj da yok ki zaten :D Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 11 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 11 Ağustos 2012 abi zaten bgaj da yok ki zaten :D bende biraz kalıyor 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 11 Ağustos 2012 Paylaş 11 Ağustos 2012 bende biraz kalıyor tamam mehmet abi akş*ayıp* kritik yaparız :D Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2013 resimler gidince konu kuşa dönmüş hiç resim kalmamış konuda dur biraz resim yükleyeyim bari ben Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2013 seçmece resimler yükledim bütün resimlerim forumun taşınmasında gitmiş bende yeniden yükledim hepsini. biraz az ama olsun şimdilik bu kadar bundan sonra yeni resimleri eklerim artık 7 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 23 Mayıs 2013 Paylaş 23 Mayıs 2013 Forumun nadide, temiz, ellenmemiş araçlarından biri Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 23 Mayıs 2013 Forumun nadide, temiz, ellenmemiş araçlarından biri hehe sen ve senin gibilerden neden uzak durduğumu anladığına sevindim Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 24 Mayıs 2013 Paylaş 24 Mayıs 2013 Maşallah ne olur ne olmaz siz aracınızı kimselere elletmeyin... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 24 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2013 Maşallah ne olur ne olmaz siz aracınızı kimselere elletmeyin... Sertaç kimselere elletmemeye bende çalışıyorum ama bu forumda bir hastalık var bulaştı mı Allah muhafaza kurtulamıyorsun hele bir kaç arkadaş var ne zaman yanlarına gitsem veya onlar gelse amanın veriyorlar gazı tüplü diye dalga geçiyorlar gitmiyor bu diyorlar verdikleri gaz depoya dolsa var ya of ne kar ederim hiç yakıt almazdım 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 24 Mayıs 2013 Paylaş 24 Mayıs 2013 Siyahın Asaleti. Ancak sürekli temizlemek lazım. 2 gün yıkama sanki 1 aydır yıkanmamış gibi oluyor. Maşallah çok güzel duruyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 24 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 24 Mayıs 2013 Siyahın Asaleti. Ancak sürekli temizlemek lazım. 2 gün yıkama sanki 1 aydır yıkanmamış gibi oluyor. Maşallah çok güzel duruyor. ah adaş ah ne 2 günü yarım saatlik ömrü var yıkamanın. yıkamacıdan eve kadar ancak temiz binebiliyorum. hele birde bu aralar mahallede tam 13 adet yeni inşaat var artık sen düşün bu araba nasıl temiz tutulur. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 24 Mayıs 2013 Paylaş 24 Mayıs 2013 ah adaş ah ne 2 günü yarım saatlik ömrü var yıkamanın. yıkamacıdan eve kadar ancak temiz binebiliyorum. hele birde bu aralar mahallede tam 13 adet yeni inşaat var artık sen düşün bu araba nasıl temiz tutulur. Maraş'ta her yer toz toprak Aracı bir ara yıkamacıya park ediyordum. Onlar kirli gördüklerinde yıkıyorlardı Onları maaşa bağlamıştım Artık bana özel tarife çıkarmışlardı 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 13 Ocak 2014 Yazar Paylaş 13 Ocak 2014 Dün gördük kendisini, çok beğendik. teşekkürler Erhan Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 13 Ocak 2014 Paylaş 13 Ocak 2014 uzun zamandan beri bende yeni gördüm. Maşallah egsoz süper görünüyor Mehmet. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 14 Ocak 2014 Yazar Paylaş 14 Ocak 2014 uzun zamandan beri bende yeni gördüm. Maşallah egsoz süper görünüyor Mehmet. çok teşekkür ederim Lokman Abi Yorum bağlantısı
Ali Eren 14 Ocak 2014 Paylaş 14 Ocak 2014 Allah nazarlardan saklasın Kara Fırtına'yı. egzoz çok güzel olmuş. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 14 Ocak 2014 Yazar Paylaş 14 Ocak 2014 Allah nazarlardan saklasın Kara Fırtına'yı. egzoz çok güzel olmuş. Ali teşekkür ederim, hafiften paslanma başladı aslıda söküp bir boya yaptırmam gerekecek ama elim gitmiyor bir türlü 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 14 Ocak 2014 Paylaş 14 Ocak 2014 Ali teşekkür ederim, hafiften paslanma başladı aslıda söküp bir boya yaptırmam gerekecek ama elim gitmiyor bir türlü İhmal etme Kara Fırtına'yı. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Ocak 2014 Paylaş 14 Ocak 2014 Ali teşekkür ederim, hafiften paslanma başladı aslıda söküp bir boya yaptırmam gerekecek ama elim gitmiyor bir türlü Abi Egzozları bilerek mi krom yaptırmadın peki? Gerçi böyle ayrı bir havası var ama paslanıyor malesef.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 15 Ocak 2014 Yazar Paylaş 15 Ocak 2014 Abi Egzozları bilerek mi krom yaptırmadın peki? Gerçi böyle ayrı bir havası var ama paslanıyor malesef.. Erhan eksozlar tamam benim imalatım kendi ellerimle yapmıştım vakti zamanında ama paslandı söküp tekrar fırın boyaya vermem gerekecek. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 22 Eylül 2014 Yazar Paylaş 22 Eylül 2014 Cumartesi günü Osman ve Fatih Usta tarafından aracıma 40.000 km bakımı, fren yağı ve triger set değişimi gerçekleşti . değişen parçalar hava filtresi yakıt filtresi polen filtresi devir daim triger set fren hidroliği motor yağı soğutma suyu 2 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 22 Eylül 2014 Paylaş 22 Eylül 2014 Güle güle kullan Mehmet, kazasız belasız 1 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Eylül 2014 Paylaş 22 Eylül 2014 Güle güle kullan Mehmet abi,bir görüşemedik seninle Yorum bağlantısı
Recommended Posts