İçeriğe Yönlendir

Kara Fırtınam

Mehmet Kazancıoğlu

Recommended Posts

Uğur Çınar

uğur senin bagaj ihtiyacın yok galiba bana bagajda lazım yarın detaylı konuşuruz.

abi zaten bgaj da yok ki zaten :D :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

abi zaten bgaj da yok ki zaten :D :D

bende biraz kalıyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 9 ay sonra...
Mehmet Kazancıoğlu

resimler gidince konu kuşa dönmüş hiç resim kalmamış konuda dur biraz resim yükleyeyim bari ben

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

UUFLoGU.jpg

4melhqh.jpg

8VB0qA8.jpg

CZjr2DY.jpg

ovwZlvh.jpg

RAx6KNG.jpg

nvBihWW.jpg

qXHCEoj.jpg

7oqEs1E.jpg

seçmece resimler yükledim bütün resimlerim forumun taşınmasında gitmiş bende yeniden yükledim hepsini. biraz az ama olsun şimdilik bu kadar bundan sonra yeni resimleri eklerim artık

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Forumun nadide, temiz, ellenmemiş araçlarından biri

hehe sen ve senin gibilerden neden uzak durduğumu anladığına sevindim :flowers::blush:

Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

Maşallah ne olur ne olmaz siz aracınızı kimselere elletmeyin... :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Maşallah ne olur ne olmaz siz aracınızı kimselere elletmeyin... :D

Sertaç kimselere elletmemeye bende çalışıyorum ama bu forumda bir hastalık var bulaştı mı Allah muhafaza kurtulamıyorsun hele bir kaç arkadaş var ne zaman yanlarına gitsem veya onlar gelse amanın veriyorlar gazı tüplü diye dalga geçiyorlar gitmiyor bu diyorlar verdikleri gaz depoya dolsa var ya of ne kar ederim hiç yakıt almazdım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Siyahın Asaleti.

Ancak sürekli temizlemek lazım. 2 gün yıkama sanki 1 aydır yıkanmamış gibi oluyor.

Maşallah çok güzel duruyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Siyahın Asaleti.

Ancak sürekli temizlemek lazım. 2 gün yıkama sanki 1 aydır yıkanmamış gibi oluyor.

Maşallah çok güzel duruyor.

ah adaş ah ne 2 günü yarım saatlik ömrü var yıkamanın. yıkamacıdan eve kadar ancak temiz binebiliyorum. hele birde bu aralar mahallede tam 13 adet yeni inşaat var artık sen düşün bu araba nasıl temiz tutulur.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

ah adaş ah ne 2 günü yarım saatlik ömrü var yıkamanın. yıkamacıdan eve kadar ancak temiz binebiliyorum. hele birde bu aralar mahallede tam 13 adet yeni inşaat var artık sen düşün bu araba nasıl temiz tutulur.

Maraş'ta her yer toz toprak :)

Aracı bir ara yıkamacıya park ediyordum. Onlar kirli gördüklerinde yıkıyorlardı :D Onları maaşa bağlamıştım :D Artık bana özel tarife çıkarmışlardı :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 7 ay sonra...
Mehmet Kazancıoğlu

Dün gördük kendisini, çok beğendik.

teşekkürler Erhan 

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

uzun zamandan beri bende yeni gördüm. Maşallah :nazar:

egsoz süper görünüyor Mehmet. ;)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

uzun zamandan beri bende yeni gördüm. Maşallah :nazar:

egsoz süper görünüyor Mehmet. ;)

çok teşekkür ederim Lokman Abi

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Allah nazarlardan saklasın Kara Fırtına'yı. egzoz çok güzel olmuş.  :nazar:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Allah nazarlardan saklasın Kara Fırtına'yı. egzoz çok güzel olmuş.  :nazar:

Ali teşekkür ederim, hafiften paslanma başladı aslıda söküp bir boya yaptırmam gerekecek ama elim gitmiyor bir türlü

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Ali teşekkür ederim, hafiften paslanma başladı aslıda söküp bir boya yaptırmam gerekecek ama elim gitmiyor bir türlü

İhmal etme Kara Fırtına'yı.  ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Abi Egzozları bilerek mi krom yaptırmadın peki? Gerçi böyle ayrı bir havası var ama paslanıyor malesef..

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Abi Egzozları bilerek mi krom yaptırmadın peki? Gerçi böyle ayrı bir havası var ama paslanıyor malesef..

Erhan eksozlar tamam benim imalatım kendi ellerimle yapmıştım vakti zamanında ama paslandı söküp tekrar fırın boyaya vermem gerekecek. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 8 ay sonra...
Mehmet Kazancıoğlu

Cumartesi günü Osman ve Fatih Usta tarafından aracıma 40.000 km bakımı, fren yağı ve triger set  değişimi gerçekleşti . 

değişen parçalar 

hava filtresi

yakıt filtresi

polen filtresi

devir daim

triger set

fren hidroliği

motor yağı

soğutma suyu

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Güle güle kullan Mehmet, kazasız belasız :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...