Süha Demirtaş 4 Haziran 2012 Paylaş 4 Haziran 2012 gökhan teşekkür ederim. çekiş gidişte ben bir fark göremedim henüz. fatih saol teşekkür ederim. malesef ben şenliğe katılamıyacam şenlik parasını tüpe yatırdım bu sene kısmetse seneye inşallah. cüneyt yaptım bir delilik gibi ama benzin ibresinin hareket etmemesi çok güzel bir duyguymuş. bu gün ilk depomu bittim. 265 km yol yaptım 30 lt lpg aldı 30/265=0.113 lt 0,113*100=11.3 lt 100 km de gayet güzel gibi geldi bana 11.3*2,20 lt = 24,86 tl /100 km 24,86 tl /100 km=0,248 tl yakmışım gayet güzel gibi görünüyor sizce nasıl eh işte bizden biraz daha fazla yakmış ama eskisi ile kıyaslayınca süper rakam Hayırlı olsun Mehmet abi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 Haziran 2012 Yazar Paylaş 4 Haziran 2012 eh işte bizden biraz daha fazla yakmış ama eskisi ile kıyaslayınca süper rakam Hayırlı olsun Mehmet abi teşekkürler süha sizi yakalama şansım yok ama bunada şükür Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 4 Haziran 2012 Paylaş 4 Haziran 2012 cüneyt yaptım bir delilik gibi ama benzin ibresinin hareket etmemesi çok güzel bir duyguymuş. bu gün ilk depomu bittim. 265 km yol yaptım 30 lt lpg aldı 30/265=0.113 lt 0,113*100=11.3 lt 100 km de gayet güzel gibi geldi bana 11.3*2,20 lt = 24,86 tl /100 km 24,86 tl /100 km=0,248 tl yakmışım gayet güzel gibi görünüyor sizce nasıl valla mehmet abi bizim araçlar için mükemmel bir rakam bence iyiki yaptırmışsın benim durumumu biliyorsun yaptıramadım ben ama iyi olmuş senin için abi hayırlı olsun tekrar 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 Haziran 2012 Yazar Paylaş 4 Haziran 2012 valla mehmet abi bizim araçlar için mükemmel bir rakam bence iyiki yaptırmışsın benim durumumu biliyorsun yaptıramadım ben ama iyi olmuş senin için abi hayırlı olsun tekrar teşekkürler cüneyt sen ne yaptın araç buldun mu satmak bir dert yenisine kara verip almak ayrı bir dert Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 4 Haziran 2012 Paylaş 4 Haziran 2012 teşekkürler cüneyt sen ne yaptın araç buldun mu satmak bir dert yenisine kara verip almak ayrı bir dert hiç sorma abi yaa ne zahmetli işlermiş bugün bir arabaya daha bakıcam artık bu olur dediğimiz bir araba ailecek bakalım nolucak arabayı sattm süha abinin başına bela oldum :D Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 4 Haziran 2012 Paylaş 4 Haziran 2012 teşekkürler süha sizi yakalama şansım yok ama bunada şükür cebinden çıkan para olarak bizle aynı olda abi gerisi zaten imkansız Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 Haziran 2012 Yazar Paylaş 4 Haziran 2012 cebinden çıkan para olarak bizle aynı olda abi gerisi zaten imkansız ben de zaten paradan bahsetmişdim diğerini aklımın ucuna bile getirmedim süha ama bizim buralardan bir laf var bilirmisin bilmem " zor diye bir şey yoktur, imkansız biraz zaman alır." 2.0 dizel mondi motoru çakarım bak arabanın üstüne 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 4 Haziran 2012 Paylaş 4 Haziran 2012 ben de zaten paradan bahsetmişdim diğerini aklımın ucuna bile getirmedim süha ama bizim buralardan bir laf var bilirmisin bilmem " zor diye bir şey yoktur, imkansız biraz zaman alır." 2.0 dizel mondi motoru çakarım bak arabanın üstüne zoru başarırız, imkansız zaman alır deriz bizde lakin ben şuanda üstünde olan motordan bahsettim 1 Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 4 Haziran 2012 Paylaş 4 Haziran 2012 Gaz güzel ya, Mehmet hayırlı olsun, önce dizelciyim sonra da Düp ü destekliyorum, ne gerek var benzine onca ara vermeye Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 Haziran 2012 Yazar Paylaş 4 Haziran 2012 Gaz güzel ya, Mehmet hayırlı olsun, önce dizelciyim sonra da Düp ü destekliyorum, ne gerek var benzine onca ara vermeye teşekkürler Uğraş Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 5 Haziran 2012 Paylaş 5 Haziran 2012 Hayırlı olsun abi , iyi karar vermişsin . Bakalım ilerideki toplantıda ikna olursam bende taktırırım Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 5 Haziran 2012 Yazar Paylaş 5 Haziran 2012 (düzenlendi) Hayırlı olsun abi , iyi karar vermişsin . Bakalım ilerideki toplantıda ikna olursam bende taktırırım itinalı bir çalışma yapıcam Can'ın yanında sizleri ikna etmek için 5 Haziran 2012 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 5 Haziran 2012 Paylaş 5 Haziran 2012 Gerçi benim araba çok yakmıyor ama Ben genelde hep 100 tl alıyorum değişmiyor yanş :D Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 17 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 17 Temmuz 2012 difizörden bahsediyorsunuz galiba difizör orjinal ford wrc tampon eki ben forumdan bir arkadaş sayesinde almıştım ilteber göksel yaman ile görüşürseniz size yardımcı olacaktır. 1 Yorum bağlantısı
Refik Otebay 22 Temmuz 2012 Paylaş 22 Temmuz 2012 Çok güzel olmuş, hayırlı olsun. Bir tüp taktırdım bir de jantları çelik yaptım para bitti gıptayla bakıyorum sizin tamponlara yakın zamanda benim de olur inşallah Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 22 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 22 Temmuz 2012 Çok güzel olmuş, hayırlı olsun. Bir tüp taktırdım bir de jantları çelik yaptım para bitti gıptayla bakıyorum sizin tamponlara yakın zamanda benim de olur inşallah inşallah allah tez zamanda nasip etsin inşallah bu gün bagaj bölümü ile uğraştım biraz. tüp tankı biraz yüksek kaldığı için bagaj taban paspası istediğim gibi durmuyordu. bende altna bu gün gidip strafor aldım en sıkı olanlardan güzelce kesip yerleştirdim resim çekmedim telefon yanımda değildi bağajı da yerleştirdim istemeyin üşeniyorum bagajı boşaltınca çekip eklerim resimleri Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 10 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2012 bagajın resmini sonunda çekebildim sizlerle paylaşmak istedim Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 10 Ağustos 2012 Paylaş 10 Ağustos 2012 Mis gibi olmuş tüplü ve öfkeli desene. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 10 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2012 Mis gibi olmuş tüplü ve öfkeli desene. tüplü de öfkeli değil sakin sakin Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 10 Ağustos 2012 Paylaş 10 Ağustos 2012 Güzel olmuş eline sağlık. Boş yerlerde alet edavat gözleri açabilirsin hemde sessiz olur. Tornavida, ampul vs. gibi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 10 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2012 Güzel olmuş eline sağlık. Boş yerlerde alet edavat gözleri açabilirsin hemde sessiz olur. Tornavida, ampul vs. gibi çok teşekkürler abi. aklım da bir kaç düşünce var bayramdan sonra kriko, tornavida vs. yerleri oyup yerleştirmeyi düşünüyorum Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 10 Ağustos 2012 Paylaş 10 Ağustos 2012 çok güzel olmuş mehmet abi aynısını bende yapacağım iyi fikir oldu :D ara istersen bi kat daha atabilirsin Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 10 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2012 çok güzel olmuş mehmet abi aynısını bende yapacağım iyi fikir oldu :D ara istersen bi kat daha atabilirsin teşekkürler uğur ikinci kat yüksek olur 6 cm kullandım tam aynı hizada oldu Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 10 Ağustos 2012 Paylaş 10 Ağustos 2012 bi teşekkürler uğur ikinci kat yüksek olur 6 cm kullandım tam aynı hizada oldu ikinci katı dememin sebebi mehmet abi arasını kullanmak ben mesela yapıp anfileri o araya koymaya niyetim var Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 10 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 10 Ağustos 2012 bi ikinci katı dememin sebebi mehmet abi arasını kullanmak ben mesela yapıp anfileri o araya koymaya niyetim var uğur senin bagaj ihtiyacın yok galiba bana bagajda lazım yarın detaylı konuşuruz. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts