İçeriğe Yönlendir

Kara Fırtınam

Mehmet Kazancıoğlu

Recommended Posts

Süha Demirtaş

gökhan teşekkür ederim. çekiş gidişte ben bir fark göremedim henüz.

fatih saol teşekkür ederim. malesef ben şenliğe katılamıyacam şenlik parasını tüpe yatırdım bu sene kısmetse seneye inşallah.

cüneyt yaptım bir delilik gibi ama benzin ibresinin hareket etmemesi çok güzel bir duyguymuş.

bu gün ilk depomu bittim. 265 km yol yaptım 30 lt lpg aldı

30/265=0.113 lt

0,113*100=11.3 lt 100 km de gayet güzel gibi geldi bana

11.3*2,20 lt = 24,86 tl /100 km

24,86 tl /100 km=0,248 tl yakmışım gayet güzel gibi görünüyor sizce nasıl

eh işte bizden biraz daha fazla yakmış ama eskisi ile kıyaslayınca süper rakam :D Hayırlı olsun Mehmet abi :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

eh işte bizden biraz daha fazla yakmış ama eskisi ile kıyaslayınca süper rakam :D Hayırlı olsun Mehmet abi :D

teşekkürler süha sizi yakalama şansım yok ama bunada şükür

Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

cüneyt yaptım bir delilik gibi ama benzin ibresinin hareket etmemesi çok güzel bir duyguymuş.

bu gün ilk depomu bittim. 265 km yol yaptım 30 lt lpg aldı

30/265=0.113 lt

0,113*100=11.3 lt 100 km de gayet güzel gibi geldi bana

11.3*2,20 lt = 24,86 tl /100 km

24,86 tl /100 km=0,248 tl yakmışım gayet güzel gibi görünüyor sizce nasıl

valla mehmet abi bizim araçlar için mükemmel bir rakam bence iyiki yaptırmışsın benim durumumu biliyorsun yaptıramadım ben ama iyi olmuş senin için abi hayırlı olsun tekrar

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

valla mehmet abi bizim araçlar için mükemmel bir rakam bence iyiki yaptırmışsın benim durumumu biliyorsun yaptıramadım ben ama iyi olmuş senin için abi hayırlı olsun tekrar

teşekkürler cüneyt sen ne yaptın araç buldun mu satmak bir dert yenisine kara verip almak ayrı bir dert

Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent

teşekkürler cüneyt sen ne yaptın araç buldun mu satmak bir dert yenisine kara verip almak ayrı bir dert

hiç sorma abi yaa ne zahmetli işlermiş bugün bir arabaya daha bakıcam artık bu olur dediğimiz bir araba ailecek bakalım nolucak arabayı sattm süha abinin başına bela oldum :D :D :D

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

teşekkürler süha sizi yakalama şansım yok ama bunada şükür

cebinden çıkan para olarak bizle aynı olda abi gerisi zaten imkansız :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

cebinden çıkan para olarak bizle aynı olda abi gerisi zaten imkansız :D

ben de zaten paradan bahsetmişdim diğerini aklımın ucuna bile getirmedim süha

ama bizim buralardan bir laf var bilirmisin bilmem " zor diye bir şey yoktur, imkansız biraz zaman alır."

2.0 dizel mondi motoru çakarım bak arabanın üstüne

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

ben de zaten paradan bahsetmişdim diğerini aklımın ucuna bile getirmedim süha

ama bizim buralardan bir laf var bilirmisin bilmem " zor diye bir şey yoktur, imkansız biraz zaman alır."

2.0 dizel mondi motoru çakarım bak arabanın üstüne

zoru başarırız, imkansız zaman alır deriz bizde lakin ben şuanda üstünde olan motordan bahsettim :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt

Gaz güzel ya, Mehmet hayırlı olsun, :good1: önce dizelciyim sonra da Düp ü destekliyorum, ne gerek var benzine onca ara vermeye :i-ih:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Gaz güzel ya, Mehmet hayırlı olsun, :good1: önce dizelciyim sonra da Düp ü destekliyorum, ne gerek var benzine onca ara vermeye :i-ih:

teşekkürler Uğraş

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Hayırlı olsun abi , iyi karar vermişsin . Bakalım ilerideki toplantıda ikna olursam bende taktırırım :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
(düzenlendi)

Hayırlı olsun abi , iyi karar vermişsin . Bakalım ilerideki toplantıda ikna olursam bende taktırırım :)

itinalı bir çalışma yapıcam Can'ın yanında sizleri ikna etmek için

tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Gerçi benim araba çok yakmıyor ama :fiuw: Ben genelde hep 100 tl alıyorum değişmiyor yanş :D :D

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Mehmet Kazancıoğlu

difizörden bahsediyorsunuz galiba difizör orjinal ford wrc tampon eki ben forumdan bir arkadaş sayesinde almıştım

ilteber göksel yaman ile görüşürseniz size yardımcı olacaktır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Refik Otebay

Çok güzel olmuş, hayırlı olsun.

Bir tüp taktırdım bir de jantları çelik yaptım para bitti :) gıptayla bakıyorum sizin tamponlara yakın zamanda benim de olur inşallah :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Çok güzel olmuş, hayırlı olsun.

Bir tüp taktırdım bir de jantları çelik yaptım para bitti :) gıptayla bakıyorum sizin tamponlara yakın zamanda benim de olur inşallah :)

inşallah allah tez zamanda nasip etsin inşallah

bu gün bagaj bölümü ile uğraştım biraz. tüp tankı biraz yüksek kaldığı için bagaj taban paspası istediğim gibi durmuyordu. bende altna bu gün gidip strafor aldım en sıkı olanlardan güzelce kesip yerleştirdim resim çekmedim telefon yanımda değildi bağajı da yerleştirdim istemeyin üşeniyorum bagajı boşaltınca çekip eklerim resimleri

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Mehmet Kazancıoğlu

bagajın resmini sonunda çekebildim sizlerle paylaşmak istedim

IMAG0028.jpgIMAG0029.jpgIMAG0030.jpgIMAG0027.jpg

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Mis gibi olmuş tüplü ve öfkeli desene.

tüplü de öfkeli değil sakin sakin

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

Güzel olmuş eline sağlık. Boş yerlerde alet edavat gözleri açabilirsin hemde sessiz olur. Tornavida, ampul vs. gibi

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Güzel olmuş eline sağlık. Boş yerlerde alet edavat gözleri açabilirsin hemde sessiz olur. Tornavida, ampul vs. gibi

çok teşekkürler abi. aklım da bir kaç düşünce var bayramdan sonra kriko, tornavida vs. yerleri oyup yerleştirmeyi düşünüyorum

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

çok güzel olmuş mehmet abi aynısını bende yapacağım iyi fikir oldu :D :D ara istersen bi kat daha atabilirsin :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

çok güzel olmuş mehmet abi aynısını bende yapacağım iyi fikir oldu :D :D ara istersen bi kat daha atabilirsin :D

teşekkürler uğur ikinci kat yüksek olur 6 cm kullandım tam aynı hizada oldu

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

bi

teşekkürler uğur ikinci kat yüksek olur 6 cm kullandım tam aynı hizada oldu

ikinci katı dememin sebebi mehmet abi arasını kullanmak :D ben mesela yapıp anfileri o araya koymaya niyetim var

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

bi

ikinci katı dememin sebebi mehmet abi arasını kullanmak :D ben mesela yapıp anfileri o araya koymaya niyetim var

uğur senin bagaj ihtiyacın yok galiba bana bagajda lazım yarın detaylı konuşuruz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...