Süha Demirtaş 4 Ekim 2011 Paylaş 4 Ekim 2011 Mehmet abi bak sölüyorum son resimde egzoz uçları hiiiçç görünmüyor Yorum bağlantısı
Ercan Çakır 4 Ekim 2011 Paylaş 4 Ekim 2011 allah nazardan saklasın çok güzel olmuş , güle güle kullanın.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 Ekim 2011 Yazar Paylaş 4 Ekim 2011 Mehmet abi bak sölüyorum son resimde egzoz uçları hiiiçç görünmüyor amaç o zaten süha benim araç sizinkiler gibi canavar değilki, peşime takılan gözüne eksozları sokarsam kapışmak isterlerse otomatik araçla ne yapabilirim ki. kimsenin gözüne sokmadan hafiften kendi çapımda eğlenmeye çalışıyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 Ekim 2011 Yazar Paylaş 4 Ekim 2011 Mehmet abi arabanın maşallahı var,harika görünüyor...Yalnız senin st jant taktırmaya niyetin yok heralde onur teşekkür ederim. jant takmaya niyetim var ama param yok, şöyle güzelinden bir rs jantı veya 17" kuga jantı olur da malesef maddi imkanlarım buna elvermiyor şimdilik Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 Ekim 2011 Yazar Paylaş 4 Ekim 2011 Abi her yer st jantıyla doldu,imkanın el verdiği zaman bencede rs jantı alsan daha iyi olur... kısmet onur bakalım paramız olunca araç üzerinde deneme yapıp bakıcaz artı Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 4 Ekim 2011 Paylaş 4 Ekim 2011 Öyyttt Kuga jantları beniiim. Kopya yok kopya yok. Pra olunca bunlar satılıp kugalar alıanacak. :lol2: :lol2: Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 Ekim 2011 Yazar Paylaş 4 Ekim 2011 Öyyttt Kuga jantları beniiim. Kopya yok kopya yok. Pra olunca bunlar satılıp kugalar alıanacak. :lol2: :lol2: eminim abi sen bende önce takarsın jantları benim ki sadece düşünce. sana terbiyesizlik yapmam abi sen izin verirsen düşünürüm ozaman Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 Ekim 2011 Yazar Paylaş 4 Ekim 2011 çok yakar bu çokkk seninki kadar yakıyordur senin aracın şu anki hali ile Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 5 Ekim 2011 Paylaş 5 Ekim 2011 seninki kadar yakıyordur senin aracın şu anki hali ile niye böyle yüzüme vuruyorsun abi sen bunu yaa Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 5 Ekim 2011 Yazar Paylaş 5 Ekim 2011 niye böyle yüzüme vuruyorsun abi sen bunu yaa :lol2: sen niye yüzüme vuruyon forumun en çok yakan aracının benim olduğunu Maşallah egsozlar güzel olmuş abi,kromlu sanki daha güzel mi gösterirdi . sonunda el birliği ile krom taktıracaksınız benim araca, bana siyah olarak daha güzel görünüyor gibi geliyor bir de kendi el yapımım olduğu için böyle daha güzel. maşallah; çok güzel olmuş. sadık abi teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Cüneyt Işıkkent 6 Ekim 2011 Paylaş 6 Ekim 2011 sen niye yüzüme vuruyon forumun en çok yakan aracının benim olduğunu sonunda el birliği ile krom taktıracaksınız benim araca, bana siyah olarak daha güzel görünüyor gibi geliyor bir de kendi el yapımım olduğu için böyle daha güzel. sadık abi teşekkür ederim. idare edicez abi birbirimizi direnicez bu yakıt düzenine Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 6 Ekim 2011 Yazar Paylaş 6 Ekim 2011 idare edicez abi birbirimizi direnicez bu yakıt düzenine kesinlikle ne zaman tam otomatik sıkıntısız dizel bir araç yaparlarsa ozamana kadar direneceğiz alternatifimiz yok. uuuu mükemmel olmuş abi, ben daha yeni görüyorum çok saol mustafa kendi çapımızda bir şeyler yapmaya çalışıyoruz hani sen adresini öm atıcaktın 3 stop focus yazısı için Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 27 Ocak 2012 Yazar Paylaş 27 Ocak 2012 allah kaza bela vermesin güle güle kullan çok teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 27 Ocak 2012 Yazar Paylaş 27 Ocak 2012 muhteşem. süper. teşekkürler mustafa Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 5 Şubat 2012 Yazar Paylaş 5 Şubat 2012 Abi çok geç bir cevap olacak ama ben st spoiler aldım ya unuttum söylemeyi kusuruma bakma hiç önemli değil mustafa bende senin konuda aracı gördüm st spoiler takmışsın anladım gerek kalmadığını Yorum bağlantısı
ünsal Ulaş Dağlı 11 Şubat 2012 Paylaş 11 Şubat 2012 arkadaşlar benim kara fırtınanın resimlerini sizinle paylaşmak istedim şimdilik hicbir modifiye yok sizin önerilerinizi bekliyorum abi sen arabaya modifiye yaptırma bence bu zaten sıyah canavar Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 12 Şubat 2012 Yazar Paylaş 12 Şubat 2012 abi sen arabaya modifiye yaptırma bence bu zaten sıyah canavar teşekkür ederim ufak çaplı bir şeyler yapıyorum kendi kafama bütceme göre Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 12 Şubat 2012 Paylaş 12 Şubat 2012 Ofli hemşehrim arabanın maşallahı var Kazasız belasız kullan inşaallah Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 12 Şubat 2012 Yazar Paylaş 12 Şubat 2012 Ofli hemşehrim arabanın maşallahı var Kazasız belasız kullan inşaallah allah razı olsun maçkali Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 21 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2012 19.05.2012 tarihinde kara fırtında artık tüplendi landirenzo marka tüp taktım fiyat 1450 / 12 taksit performans kaybı olup olmadığını hissedemedim arıza ışığım yanmadı montaj resimlerini akşama 4 Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 21 Mayıs 2012 Paylaş 21 Mayıs 2012 hayırlı olsun mehmet abi rahatlıya alışacaksın :D Yorum bağlantısı
Recommended Posts