Murat Ersel Çevik 6 Eylül 2011 Paylaş 6 Eylül 2011 hepsi boş abi hiçbiri bağlı değil. tamam abi aşağı inip çekip yüklerim hemen. Aşağıya inmişken birde nazar duası oku. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 6 Eylül 2011 Yazar Paylaş 6 Eylül 2011 Abi çok güzel olmuş,hatta krom kaplamadan çok daha güzel görünüyor,eline sağlık onur çok teşekkür ederim. bende krom olanları pek sevmediğim için böyle bir şey yapma gereği duydum. fabrikada krom yapma şansımda vardı satında alabilirdim ama pek parlak sevmediğim için böyle bir şey yapmak istedim. Aşağıya inmişken birde nazar duası oku. abi sen oradan oku bana yetişir. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 6 Eylül 2011 Yazar Paylaş 6 Eylül 2011 abi indim aşağı resim çektim ama karanlık olduğu için güzel çıkmadı flaşla çektiğim zamada sisler ve plaka parladı güzel çıkmadı yarın çekip yüklerim Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 6 Eylül 2011 Yazar Paylaş 6 Eylül 2011 Eksoz yapısı harika olmuş mat siyah olması tam bir rs görüntüsü vermiş fıstık yeşili bir rs hayal edin eksozları çift ve mat off off harika ellerinize sağlık abi hoş geldin can. teşekkür ederim beğenmiş olmana çok sevindim. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 6 Eylül 2011 Paylaş 6 Eylül 2011 abi indim aşağı resim çektim ama karanlık olduğu için güzel çıkmadı flaşla çektiğim zamada sisler ve plaka parladı güzel çıkmadı yarın çekip yüklerim ok. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 6 Eylül 2011 Paylaş 6 Eylül 2011 Egzosların mat siyah görüntüsü araca çok asil bir hava katmış. Aktif olmaması kafalar mat olduğu için hiç sorun olmaz ne güzel. Krom parçayı da matlaştırırsanız arka taraf fena olacak. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 6 Eylül 2011 Paylaş 6 Eylül 2011 Mehmet en sonunda çift egzozcular kervanına sende katıldın yakışmış, ellerine sağlık. Maşallah Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 6 Eylül 2011 Yazar Paylaş 6 Eylül 2011 Mehmet en sonunda çift egzozcular kervanına sende katıldın yakışmış, ellerine sağlık.Maşallah abi teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 6 Eylül 2011 Yazar Paylaş 6 Eylül 2011 çok güzel olmuş maşallah saol yalçın teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 6 Eylül 2011 Paylaş 6 Eylül 2011 benim arabayada yapsana elin alışmışken m6 stayla Yorum bağlantısı
Fatih Ada 6 Eylül 2011 Paylaş 6 Eylül 2011 Ağa yaa bende seni forumda görünce hep borçlu hisediyorum kendimi Tekrar Çok teşekkür ederim kendi işinmişcesine koşturdun saolasın rica ederim kardeşim lafı bile olmaz çay içmeyede beklerim Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 6 Eylül 2011 Paylaş 6 Eylül 2011 Çok güzel olmuş. Eline sağlık Maşallahı var .. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 7 Eylül 2011 Yazar Paylaş 7 Eylül 2011 Çok güzel olmuş. Eline sağlık Maşallahı var .. abi teşekkür ederim murat abi istediğin resim Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 7 Eylül 2011 Yazar Paylaş 7 Eylül 2011 Güzel olmuş,Ellerinize sağlık,teşekkür ederim Nikelajda mat yada fiber olursa çok daha iyi bir bütünlük sağlamış olursunuz diye düşünüyorum. teşekkür ederim. kromun ayrı bir hava kattığını düşünüyorum belki ileride karbon fiber kaplama yapabilirim ama şimdilik öyle kalacak. Güzel olmuş ellerine cebine sağlık. teşekkür ederim Mat siyah ayrı bir hava vermiş.Güle güle kullan. teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 28 Eylül 2011 Paylaş 28 Eylül 2011 Makyajlı kasa arka tampon almanız gerekecek , bu ek sadece makyajlı kasaya özel üretilmiş Orjinal yedek parçadır . Bunları bizim tamponlara kesme biçme ile uyduramazmıyız nasılsa slikon basılacak üstlere. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 29 Eylül 2011 Yazar Paylaş 29 Eylül 2011 mehmet bey maşallah gerçekten çok şık olmuş aracınız kazasız belasız kullanın inşallah. difüzör ek ve eksoz cıkıslarının toplam maliyeti nedir çok özel değilse öğrenmek istiyorum. nerden temin edilebilir ve montaj nerede yapılır? bu arada benim aracım 2005 focus 2, tamponda uyumsuzluk olmaz herhalde difüzör eklentisi için? iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. difizör orjinal ford üretimi plastik bir ek, sizin aracınıza uyumlu değil. bana maliyeti 200 tl montajını kendim yaptım fiber olarak sahibinden.com da var ama sizin araç için olanı varmı bilmiyorum., eksozları kendim yaptım bana maliyeti yok. Vay egzozlar takılmış yeni görüyorum güle güle kullan abi...2 ekimde canlı canlı bakarız artık... Birde abi neden krom düşünmedin..? böyle siyah daha çok hoşuma gidiyor. %100 kendi tornalarında kesme ve kendi imalatı ondan RS in eksozlarından farkı yok bence . can teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 3 Ekim 2011 Yazar Paylaş 3 Ekim 2011 anıl çok teşekkür ederim ellerine sağlık Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 Ekim 2011 Yazar Paylaş 4 Ekim 2011 herkese teşekkür ederim allah cümlemizin araçları nazarlardan, kazalardan, belalardan korusun inşallah. Yorum bağlantısı
Recommended Posts