İçeriğe Yönlendir

Kara Fırtınam

Mehmet Kazancıoğlu

Recommended Posts

Mehmet Kazancıoğlu
(düzenlendi)
Harika olmuş Mehmet abi egzoz montajından sonra merak ediyorum :):p

kısa bir zaman sonra inşallah onuda halledicem resimleri eklerim.

Mehmet abi çok güzel olmuş..Güle güle kullan sana zahmet abi sağ çaprazdan foto çekermisin...Geçici egzoz işine girme derim...

yok erkan geçici birşey yapmıcam. canı beklicem ne zaman derse o zaman bakıcaz. sağ çapraz foto için bir iki gün beklemen gerekiyor. çünkü şu bantlı silikonlar kuruyana kadar.

buna 4 çıkış ne gider he :ohooh: Cihan Tiftik bir resim koymuştu Sefa abinin aracına 4 çıkışlı :rolleyes:

mustafa bunu yapmayı planlıyorun araç kimin bilmiyorum ama buna

tarihinde Mehmet Kazanc?o?lu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

aynen abi bu tip bişi güzel durur o tamponda

Yorum bağlantısı
Selçuk Karabulut

hayırlı uğurlu olsun çok yakışmış,güle güle kullanın.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Hayırlı uğurlu olsun.Birşeyler eksik gibi sanırım egsoz olmamasından yada renk ten dolayımı karar veremedim.Egsozlardan sonra eminim güzel olacak.

Yorum bağlantısı
Fatih Uzun

Hadi Mehmet sana da geçmiş olsun :lol2: yeni bir st doğuyor söylemedi demeyin,bir de Can eksoza bakacakmış vay anam vay,şaka bir yana güle güle kullan çok yakışmış arabana.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
hayırlı olsun, yukarıda örneği verilen resimdeki gibi yaparsanız çok hoş olacak. ileride bende aynısını yapmayı düşünüyorum...

sadık abi inşallah en kısa sürede eksozlarıda eklersem mükemmel olacak.

hayırlı uğurlu olsun çok yakışmış,güle güle kullanın.

selçuk çok teşekkür ederim.

Hayırlı uğurlu olsun.Birşeyler eksik gibi sanırım egsoz olmamasından yada renk ten dolayımı karar veremedim.Egsozlardan sonra eminim güzel olacak.

bence fotoğraf kalitesinden gerçeği daha iyi duruyor. tabi eksozlarda eksik olunca

Hadi Mehmet sana da geçmiş olsun :blink: yeni bir st doğuyor söylemedi demeyin,bir de Can eksoza bakacakmış vay anam vay,şaka bir yana güle güle kullan çok yakışmış arabana.

saol fatih,

Mehmet abi senin için ...Benim bir zamanlar açtığım konudaydı bu araba...

Dakka 1

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1843782326903

erkan inşallah en kısa sürede yapıcaz eksozları daha güzel olacak.

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan
(düzenlendi)

Hadi hayırlı olsun.. Güzel olmuş. Egzoz takılınca dahada güzel olacak. Banada ilginç geliyor. Spor Zetec araçlardada bu difüzöre egzoz koymamışlar orjinalinde. Halbuki difüzör çok uygun egzoz olayına.

tarihinde Mehmet Mercan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
Hadi hayırlı olsun.. Güzel olmuş. Egzoz takılınca dahada güzel olacak. Banada ilginç geliyor. Spor Zetec araçlardada bu difüzöre egzoz koymamışlar orjinalinde. Halbuki difüzör çok uygun egzoz olayına.

teşekkür ederim mehmet abi sayende birebir orjinal bir ek aldım. erkan ve senin sayende fiber almaktan kurtuldum tekrar teşekkür ederim.

Güzel olmuş,Mehmet'in dediği gibi çift yerine porche tipler daha hoş görünür.. Güle güle kullanın :)

teşekkür ederim

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

Beğenmiş olmana sevindim. OEM parça olunca işlemde kolay. Az uğraşla kaliteli oluyor. Bence tampona çok iyi oturmuş. Tekrardan güle güle kullan inşallah. İlerde marşpiyer takımıda alırsın. Araç kendini dahada kaslı gösteriyor ozaman.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Abi teşekkür ederim tampon bire bir oturdu. önce Can'la birlikte eksoz olayını çözmem gerekecek, sonra kısmet olursa zamanla marşpiyerleride takarız yavaş yavaş ben hala aracın kredisini ödediğim için fazla para ayıramıyorum aracıma. yavaş yavaş boşluk buldukça bir şeyler yapmaya çalışıyorum

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Mehmet abi hayırlı olsun iyi günlerde kullan egzoz şart bir an önce. Nakitin hazır ise yardımcı olalım :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
güzel olmuş abi :p maaşallah

teşekkür ederim

Mehmet abi hayırlı olsun iyi günlerde kullan egzoz şart bir an önce. Nakitin hazır ise yardımcı olalım :(

süha teşekkür ederim. eksoz için henüz karar veremedim. nakit olarakta maliyet olarak ne tutacak onuda bilmiyorum. bakalım bir maliyet çıkaralım onun üzerinden bir şeyler yapıcam.

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal
bu gün aracıma osram beyaz ampülleri taktım 5000k. Akşamı bekliyorum nasıl olmuş acaba fiestada kullandığım ampüllerin aynısı h7 olarak bulup aldım. Akşam olsada baksam nasıl görünecek çok merak ediyorum . Parklara led ampül taktım onlarıda merak ediyorum.

Not: Zenon değil sadece beyaz ampül taktım. Zenon için kısmetse mercekli far alınca olacak

abi çok cici olmuş ... güle güle kullan yarın sanırım artık yanına gelebileceğim ama genede gelmeden telefon açarım mutlaka :(

5000k yle iligli yaz gelince sislere bende takmıştım fark fotoda :p

photonrd.jpg

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş
teşekkür ederim

süha teşekkür ederim. eksoz için henüz karar veremedim. nakit olarakta maliyet olarak ne tutacak onuda bilmiyorum. bakalım bir maliyet çıkaralım onun üzerinden bir şeyler yapıcam.

son susturucuu değiştirmeyeceksen en az 250-300TL çift çıkış

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
(düzenlendi)
Abi sakın düz yuvarlak egzoz yapmayın derim kaba duruyor ucu sivri altına kesik şeklinde olsun...

erkan ben çift eksoz olarak yapmayı bitişik çift eksoz kullanmak istiyorum

son susturucuu değiştirmeyeceksen en az 250-300TL çift çıkış

susturucu değiştirmiyeceğim sadece çift çıkışlı eksoz yapmayı planlıyorum

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
Tamam abi aynısı var ben örnek olarak attım fotoyu.. :excl:

teşekkür ederim anladım erkan

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Mehmet Kazancıoğlu

bu gün kendi imalatım olan çift eksoz uygulamasını yaptım. araca montajını bu gün hallettim. eksozlar sadece görsel aktif değil

bunlarda resimler.

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

tebrik ederim azmin zaferi. Çok güzel olmuş güle güle kullan. :):D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
(düzenlendi)

devam

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
tebrik ederim azmin zaferi. Çok güzel olmuş güle güle kullan. :):D

abi çok teşekkür ederim tamamen kendi ellerimle yapmış olmak gerçekten çok güzle bir duygu.

bağlantıları cıvatalı yaptım isteğim anda iki adet cıvatayı sökerek çıkarmak çok kolay. istediğim zaman söküp isteriğim zaman takmak çok basit.

Bagaj kromunu iptal et.

yok be abi o nun yeri çok farklı. belki ileride karbon kaplama yapabilirim.

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik
abi çok teşekkür ederim tamamen kendi ellerimle yapmış olmak gerçekten çok güzle bir duygu.

bağlantıları cıvatalı yaptım isteğim anda iki adet cıvatayı sökerek çıkarmak çok kolay. istediğim zaman söküp isteriğim zaman takmak çok basit.

Egzostlar mat siyah olunca bagaj kromajı sırıtmış. Ama el emeği işte. Nefis duruyor. Sağdaki boş değil mi?

Mehmet birde arkayı komple görecek şekilde biraz geriden fotoğrafını çeksene.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
Egzostlar mat siyah olunca bagaj kromajı sırıtmış. Ama el emeği işte. Nefis duruyor. Sağdaki boş değil mi?

Mehmet birde arkayı komple görecek şekilde biraz geriden fotoğrafını çeksene.

hepsi boş abi hiçbiri bağlı değil. tamam abi aşağı inip çekip yüklerim hemen.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...