Mehmet Kazancıoğlu 8 Haziran 2010 Paylaş 8 Haziran 2010 arkadaşlar benim kara fırtınanın resimlerini sizinle paylaşmak istedim şimdilik hicbir modifiye yok sizin önerilerinizi bekliyorum Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya 8 Haziran 2010 Paylaş 8 Haziran 2010 güle güle kazasız belasız kullanın.... Yorum bağlantısı
Serkan Dalgıç 8 Haziran 2010 Paylaş 8 Haziran 2010 kazasız belasız kunlanmanız dileğiyle hayırlı olsun. Yorum bağlantısı
Murat Dere 8 Haziran 2010 Paylaş 8 Haziran 2010 Hata falan yok Nerde hata yok? Ne hatası? Durup dururken neden böyle söyledin şimdi sen Hakan? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 8 Haziran 2010 Paylaş 8 Haziran 2010 Nerde hata yok? Ne hatası? Durup dururken neden böyle söyledin şimdi sen Hakan? Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 8 Haziran 2010 Paylaş 8 Haziran 2010 Araba oldu mu siyah olacak işte bu Maşallah Allah nazardan saklasın. Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 8 Haziran 2010 Paylaş 8 Haziran 2010 Güle güle kullanın araba siyah olur hergün yıkanır... Yorum bağlantısı
Erkan Öcal 8 Haziran 2010 Paylaş 8 Haziran 2010 bu kasa yenı focuslara bayılıyorum..plaka süper.. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 8 Haziran 2010 Paylaş 8 Haziran 2010 Güle güle kullanın araba siyah olur hergün yıkanır... Zevk alınır Yorum bağlantısı
Murat Dere 8 Haziran 2010 Paylaş 8 Haziran 2010 Anladın sen onu:D Hakan'cığım bazen seni anlamakta güçlük çekiyorum kuzum. Yorum bağlantısı
Metin Sinan Öz 8 Haziran 2010 Paylaş 8 Haziran 2010 Oğlunuz oluyor galiba, yakışıklıymış kerata Allah nazarlardan korusun. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 8 Haziran 2010 Yazar Paylaş 8 Haziran 2010 herkese çok teşekkür ederim modifiye önerilerinizi bekliyorum Yorum bağlantısı
Melih Özlem 8 Haziran 2010 Paylaş 8 Haziran 2010 iyi günlerde kullanın kazasız belasız... Yorum bağlantısı
Samet Karabulut 8 Haziran 2010 Paylaş 8 Haziran 2010 mehmet abi hayırlı olsun:) siyah arabada zaten ne yapsan yakışır diye düşünüyorum.bence st jantlar-st spoiler'la başlanılabilir:) Nerde hata yok? Ne hatası? Durup dururken neden böyle söyledin şimdi sen Hakan? o murat bey:D görünmüyordunuz pek efenim?bizim arabaya yorum yapmanız için ille titanium mu olması gerekiyor! Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 8 Haziran 2010 Paylaş 8 Haziran 2010 Araba oldu mu siyah olacak işte bu Maşallah Allah nazardan saklasın. Abi bizimkiler şimdi başı kellerden mi oldu Yorum bağlantısı
Murat Dere 8 Haziran 2010 Paylaş 8 Haziran 2010 mehmet abi hayırlı olsun:) siyah arabada zaten ne yapsan yakışır diye düşünüyorum.bence st jantlar-st spoiler'la başlanılabilir:)o murat bey:D görünmüyordunuz pek efenim?bizim arabaya yorum yapmanız için ille titanium mu olması gerekiyor! Görünüyordum canım. Peki bu arabaya yorum yapmış mıyım Saffet'im Karamba Karambitam? Abi bizimkiler şimdi başı kellerden mi oldu Beni mi çağırdın kuzum? Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 8 Haziran 2010 Paylaş 8 Haziran 2010 Güle güle kullanın. Benim başlıkta yaptıkalrım var. Beğenirseniz onları kendi aracınıza uygulmaya başlayabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Haziran 2010 Paylaş 8 Haziran 2010 güle güle kullanın modifiyesizde harika bi araç. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Haziran 2010 Paylaş 9 Haziran 2010 Maşallah, kazasız belasız iyi günlerde kullanın. Yorum bağlantısı
Murat Kavuk 11 Haziran 2010 Paylaş 11 Haziran 2010 Güle güle kullanın Mehmet Bey. Bu sabah da bu ikili yanyana duruyordu değil mi? Galiba işe servisle gittiğim her sabah bu ikili focusu görüyorum. Burada bir ara fiesta da dururdu hatta.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 11 Haziran 2010 Yazar Paylaş 11 Haziran 2010 Güle güle kullanın Mehmet Bey. Bu sabah da bu ikili yanyana duruyordu değil mi? Galiba işe servisle gittiğim her sabah bu ikili focusu görüyorum. Burada bir ara fiesta da dururdu hatta.. murat bey o ikili hep yayana duryor ve de uzun zaman yan yana duracak gibi evet bir zamlar orada bir fiesta vardı şimdi abisine yeri devretti. birbirimize yakınız galiba siz nerede oturuyorsunuz veya nerede çalışıyorsunuz Yorum bağlantısı
Recommended Posts