Çağlar Bayur 18 Mart 2011 Paylaş 18 Mart 2011 Phone hepsinde yoktur, sesi kesmek için, telefon çalınca. Yorum bağlantısı
Serkan Tarı 27 Şubat 2016 Paylaş 27 Şubat 2016 Beyler bu konu baya bi once tartisilmis ama genede sormak istedim 2006 aracimdaki phone yazisindan bende illallah ettim bu buyuk bir arizami yoksa benim yapilabilecegim basit biseymi eger bu buyuk bir ariza ise bu teybin yerine normal bi teyp takabilirmiyiz lutfen bilgisi olan arkadas varsa yardimlarinizi bekliyorum cildiricam yaaa Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Şubat 2016 Paylaş 27 Şubat 2016 phone yazısındaki sorun ne Serkan bey. Yorum bağlantısı
Serkan Tarı 1 Mart 2016 Paylaş 1 Mart 2016 Mehmet bey phone yazisi ciktiginda hic bir sekilde mudahale edemiyorum taki kendi istiyene kadar ne cd ne radyo dinliyebiliyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Mart 2016 Paylaş 1 Mart 2016 büyük ihtimal teypteki phone tuşu kendi kendine basıyor içerdeki mikro switch te sıkıntı var. Yorum bağlantısı
Serkan Tarı 1 Mart 2016 Paylaş 1 Mart 2016 Caglar bey ahize resim var bilirsiniz teyp aktif durumda iken ona basinca mute yazip sesi kapatiyo bence bu tus bahsetigimiz sorun degil Birde arkadaslar bu 6000 CD teybin yerine eski tip teyp takabilirmiyiz Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Mart 2016 Paylaş 1 Mart 2016 sony takarsınız. 6000 den daha eskisi yok? Yorum bağlantısı
Serkan Tarı 2 Mart 2016 Paylaş 2 Mart 2016 Beyler bu teyplerin mp3 cd calma ozelligi yokmu cd illa trakmi olmasi gerekiyo bilgisi olan arkdaslarin cevaplari bekliyorum saygilar Yorum bağlantısı
Murat BALIK 19 Haziran 2019 Paylaş 19 Haziran 2019 Merhaba beyler 6000cd teybim kontak kapandıktan sonra ışığı açık ve km sayacınin ışığı da açık şekilde duruyor. Normalde kontağı kapattıktan sonra sonuyordu ışıkları. Teybi açma tuşuna basınca da one hour Mode yazıyor. Ne yaptıysam kapanmadı ışıkları. Bir ayarı varmi, yabancı forumlarda akü ile ilgili sorunlardan bahşedilmiş. Bilgisi olan varsa yardım edebilir mi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Haziran 2019 Paylaş 19 Haziran 2019 Murat BALIK yazdı: Teybi açma tuşuna basınca da one hour Mode yazıyor. Genişlet Kontak kapalıyken yazar bunu. Aküyü korumak amacıyla kontak kapalı iken bir saat çalışacak şekilde programlanmıştır. Kontak açıkken yazıyorsa bunu, teyp bağlantıları hatalı demektir. Işığın sebebi de bu olabilir. Yorum bağlantısı
Murat BALIK 19 Haziran 2019 Paylaş 19 Haziran 2019 Kontak kapalı iken yazıyor. Sorun yok o zaman. Teşekkür ederim. Aracı yeni aldım. Yorum bağlantısı
Mustafa YILDIRIM 19 Haziran 2019 Paylaş 19 Haziran 2019 Murat BALIK yazdı: Kontak kapalı iken yazıyor. Sorun yok o zaman. Teşekkür ederim. Aracı yeni aldım. Genişlet Kontak kapalıyken teyp 1 saat çalışıp otomatik olarak kapanır (Akünün zayıflamaması için) Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 19 Haziran 2019 Paylaş 19 Haziran 2019 Tekrar acip kullanima devam edilebilir bir durumdur. Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 19 Haziran 2019 Paylaş 19 Haziran 2019 c5 de 10dk sonra economy mod a geçip herşeyi kapatıyor. 10dk nedir ? bir teke zortlatması dinleyemiyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Haziran 2019 Paylaş 19 Haziran 2019 Muhittin Kaplan yazdı: c5 de 10dk sonra economy mod a geçip herşeyi kapatıyor. 10dk nedir ? bir teke zortlatması dinleyemiyoruz. Genişlet Sus sus. Passat 5 dakika bile değil 1 Yorum bağlantısı
Murat BALIK 21 Haziran 2019 Paylaş 21 Haziran 2019 Mustafa YILDIRIM yazdı: Kontak kapalıyken teyp 1 saat çalışıp otomatik olarak kapanır (Akünün zayıflamaması için) Genişlet Teşekkür ederim. Kaput içerisindeki sigorta panelini resmini atabilir misiniz. 2. El aldım aracı eksik var mı? Merak ediyorum. Arka cam resistansi çalışmıyor. Sigortası eksik sanırım. Yorum bağlantısı
Mustafa YILDIRIM 21 Haziran 2019 Paylaş 21 Haziran 2019 Arka cam ısıtıcısının sigortası atık yada eksik olabilir. Benim araç farklı bir model. Sigorta kutusunun kapağında sigorta (korunan devre) ve amper değeri yazıyordur. Yorum bağlantısı
Recommended Posts