Serhat S. Yazıcı 16 Aralık 2010 Paylaş 16 Aralık 2010 Lokman abim işte jantların eksik kalan yanını yanını tamlak üzeresin ben bu mavileri CUB zamanında turotodan almıştım ama kaça almıştım bi bakıyım.. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 16 Aralık 2010 Yazar Paylaş 16 Aralık 2010 Serhat sağol abim tamamladım sonunda CUB la görüştük sağolsun çok ilgilendi. İstanbulda Aksarayda çok uygun fiyata buldum taktım abim. Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 16 Aralık 2010 Paylaş 16 Aralık 2010 O zaman sorun yok abicim bende 9.90'a almışım tanesini.. Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 16 Aralık 2010 Paylaş 16 Aralık 2010 (düzenlendi) :lol2: Dün iç aydınlatma ledlerini değiştirdim eskiler iyi aydınlatmıyordu. yeni led ve aydınlatması. kutusu bu, içinde 2 tane var. bunlar baya güzelmiş. çifti 10 Tl. arkadaşlar. Lokman abi iç aydınlatma beyaz led güzel olmuş Jant kapaklarında çok güzel hayırlı olsun abi :nazar Led iç aydınlatma ampülleri Ben bulamadım abi mersinde nerde bulabilirim yardımcı olursan sevinirim saygılılar 16 Aralık 2010 tarihinde Yal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 16 Aralık 2010 Yazar Paylaş 16 Aralık 2010 Sağol Yalçın. Mersinde aksesuarcılara bak abim kutusunun resmini kafana yaz, internetten görürsem link veririm sana. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 19 Aralık 2010 Yazar Paylaş 19 Aralık 2010 Oktay nazar değdi ledin bitanesi göz kırpıyor Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 19 Aralık 2010 Paylaş 19 Aralık 2010 Oktay nazar değdi ledin bitanesi göz kırpıyor Lokman abi arıza lambası yakıyor benim araçta,sende benzer sorun oldu mu ? Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 19 Aralık 2010 Yazar Paylaş 19 Aralık 2010 Fatih nerdeyse apüllerin tamamı led, hiç sorun çıkmadı. Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 20 Aralık 2010 Paylaş 20 Aralık 2010 Fatih nerdeyse apüllerin tamamı led, hiç sorun çıkmadı. Lokman abi bende ön ve arka orta ışıkların ampüllerini led yaptım dün aksesuarcıda yeni gelmişti. hemen alıp taktım güzel oldu. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 20 Aralık 2010 Yazar Paylaş 20 Aralık 2010 Hadi hayırlı olsun Yalçın. yarın gidersem park için bir çift daha alayım bende. Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 21 Aralık 2010 Paylaş 21 Aralık 2010 Fatih nerdeyse apüllerin tamamı led, hiç sorun çıkmadı. bir ara uğrayayım yanına,uzun zaman oldu görüşmeyeli Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 21 Aralık 2010 Yazar Paylaş 21 Aralık 2010 Fatih herzaman abim, valla özlettin kendini. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Aralık 2010 Paylaş 21 Aralık 2010 (düzenlendi) abi hanği led göz kırpıyor.oyalım o ledi. 21 Aralık 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Engin Özarı 21 Aralık 2010 Paylaş 21 Aralık 2010 Discovery kanalında, araç modifiye belgeseli izlemiş kadar oldum. Çok şık durmuş. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 21 Aralık 2010 Yazar Paylaş 21 Aralık 2010 abi hanği led göz kırpıyor.oyalım o ledi. soldaki Oktay, sağ taraf şimdilik iyi nazar değmez inşallah Discovery kanalında, araç modifiye belgeseli izlemiş kadar oldum. Çok şık durmuş. Teşekkür ederim Engin bey, elimden geldikçe bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 21 Aralık 2010 Paylaş 21 Aralık 2010 Fatih herzaman abim, valla özlettin kendini. işlerim hafifledi bu aralar,uygun bir zamanda ya da toplantıda geliyorum bende sohbetini özledim Lokman Abey Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 21 Aralık 2010 Yazar Paylaş 21 Aralık 2010 teşekkürler Fatih görüşmek üzere abim. Yorum bağlantısı
Burhan Kahraman 26 Aralık 2010 Paylaş 26 Aralık 2010 Hadi hayırlı olsun Yalçın. yarın gidersem park için bir çift daha alayım bende. Lokman abi sen led ampulleri nereden alıyorsun? ben ctsi gunu modacar'a gittim tavan icin orta lamba icin porselen verdi birtane 15TL cok geldi ama aldım tavan kenardaki soketliler icin led li aldım ama calismadı sanırım + - tersdi ugrasmadım geri verdim bagaj icin yan ısık veren led ambul bulamadım , ordan aksaraya gittim orda da yoktu ayak aydınlatması icin 2 tane tek ledli aldım bu aksam taktım cok sonuk yanıyor iyi aydınlatan en az 3 ledli ambullerden bulmam lazım bir onceki sahibi arka tavan aydınlatması icin ortaya 12 ledli takmıs bunu aksarayda gosterdim adamlara varmı diye kim yapmıssa guzel yapmıs diyorlar ) adamların einde en fazla 8 ledli vardı 12 ledli tavan soketli okuma lambası icin en az 3 ledli bagaj icin yan ısık veren en az 3 ledli ( soket arkası bos yanıstma olmadıgı icin folyo koymuslar) ayak aydınlatmaları icin de yine 3 ledli bu ambulleri bulabilecegim istanbulda bir yer varmı? internet üzerindende adres verirseniz siparis verebilirim tesekkurler Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 26 Aralık 2010 Yazar Paylaş 26 Aralık 2010 Burhan ben yenibosnada bit pazarının içinde bir aksesuarcı var ordan alıyorum. tavan kenardaki soketliler icin led malesef bende bulamadım, kablolarlada oynatmak istemedim. koltuk altı için ben şerit led taktım çok güzel oldu 10 lu galiba, bagaj içinde şerit led uyguladım oda güzel bir sorunda çıkmadı. Yorum bağlantısı
Burhan Kahraman 26 Aralık 2010 Paylaş 26 Aralık 2010 (düzenlendi) Lokman abi arka koltuk altına on aydınlatmadan paralelmi cektin? uygun serit bulursam bende koltuk altına ve one de 4 ledli park ampullerinden deniycem bagaj icin dosemeyi delmek istemiyorum ama iki tarafa floresan tarzı serit bulursam simetrik koyabilirim belki abi birde bu tavan ampulleri kac mm sokulmus elimde yok olcusunu bilemedim siparis vericektim ufak buyuk gelir diye vazgectim 26 Aralık 2010 tarihinde Burhan Kahraman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 26 Aralık 2010 Yazar Paylaş 26 Aralık 2010 (düzenlendi) Burhan delme işlemi yok arkası yapışmalı ledlerden kullandım, 1 metre almıştım, yarısını bagaja geri kalan kısmınıda 2 ye böldüm koltuk altlarına ayak aydınlatması olarak kullandım. Bagaj aydınlatması. arka ayak aydınlatması. 26 Aralık 2010 tarihinde Lokman Ceritlio?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Burhan Kahraman 26 Aralık 2010 Paylaş 26 Aralık 2010 abi havalar ısınsın kuru bir zamanda bende buna el atıcam tesekkurler cok sagol Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 5 Ocak 2011 Yazar Paylaş 5 Ocak 2011 dün dediğim gibi Osram Night Breakeri taktım bu gecede kullandım duvar resimleri altta :lol2: kısa 4300 k xenon sadece uzun Osram Night Breaker yolda bariz fark olduğunu anladım daha beyaz ve net bir aydınlatma. Yorum bağlantısı
Ahmet Akdeniz 6 Ocak 2011 Paylaş 6 Ocak 2011 dün dediğim gibi Osram Night Breakeri taktım bu gecede kullandım duvar resimleri altta kısa 4300 k xenon sadece uzun Osram Night Breaker yolda bariz fark olduğunu anladım daha beyaz ve net bir aydınlatma. nerden aldınız acaba ? Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 6 Ocak 2011 Yazar Paylaş 6 Ocak 2011 Amet pratikerden çiftini 25.90 Tl ye aldım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts