Emin Önal 4 Nisan 2012 Paylaş 4 Nisan 2012 arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, iş güç olmayınca, kendimi buna veriyorum. Hep unutuyorum sormayı.Senin arabanın neden 2 tane konusu var abi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 4 Nisan 2012 Yazar Paylaş 4 Nisan 2012 Hep unutuyorum sormayı.Senin arabanın neden 2 tane konusu var abi abim burdaki konu hep modifiye, araç ve motor bakımı ile ilgili olanda diğer konu abim. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 4 Nisan 2012 Paylaş 4 Nisan 2012 abim burdaki konu hep modifiye, araç ve motor bakımı ile ilgili olanda diğer konu abim. Sürekli takip eden için zor oluyor yahu 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 4 Nisan 2012 Yazar Paylaş 4 Nisan 2012 haklısın Emin, hatta bir ara emmiyle birleştirelim dedik, konular çok karışacağı için vazgeçtik. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 4 Nisan 2012 Paylaş 4 Nisan 2012 haklısın Emin, hatta bir ara emmiyle birleştirelim dedik, konular çok karışacağı için vazgeçtik. Bende onu tavsiye edecektim ama sayfa rakamlarını görünce vazcaydım 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 8 Nisan 2012 Yazar Paylaş 8 Nisan 2012 evet çoktandır aklımda olan ve TUV de istenen bir uygulama (bi-xenon farlarda) far yıkama olayı. renault ve fiat araçların far yıkama fıskıyeleri toplamda 40 Tl. şimdi bunlardan alsak çalışırmı? veya birde far yıkama motoru alsak tabi bunu alınca da birde su deposu alınacak, bu şekilde daha güzel çalışacak, bunada normal cam yıkamadan paralel hat çekilecek, ön cam yıkamayı çalıştırınca far yıkamada devreye girecek, toplam maliyet işçilik hariç, 50-60 tl. Çağlar bu konuya ne diyecek bakalım. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 Abi far yıkama motorları basıncı fazladır camlarınkinden. Eğer cam yıkamadan paralel su hattı çekilirse farlar için camlara su gidemez. Ammada devrik cümle oldu be 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 gidemeyen suyun da cama ulaşması olmaz di mi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 Yıkıldı kelimeler, bu konu mangala kadar uzar. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 8 Nisan 2012 Yazar Paylaş 8 Nisan 2012 onun için yazdımya, kuş serisinin su deposu ve motoru ayrıca fıskıyelerini alsak yani bağımsız çaşışacak sadece fara püskürtecek, biz sadece elektirk olayını eski cam suyu püskürtme motorundan paralel çekeceğiz. bu şekilde olur galiba. mangal olacak zaten Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 Abi eğer imkan varsa, yok imkan değilde çalışma formu uydurulabilirse cam yıkama motoru yerine far yıkama motoru takılır, yüksek basınç ile far ve cam yıkanabilir. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 8 Nisan 2012 Yazar Paylaş 8 Nisan 2012 (düzenlendi) Servetim bunun fiyatı ne ortalama? veya bu iş görürmü? http://www.sahibinde...-48584118/detay 8 Nisan 2012 tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 Abi işcilik işini hallederim dersen parça tedariği için ben yakın zamanda su deposu ve motorunu ayarlıcam slx depo-motor fıskiye olarak megane fıskiyesi en güzel olacak fıskiye iş elektrik işini tüvden geçecek şekilde yapmakta kolay. bir adet röleye bakıyor Servetim bunun fiyatı ne ortalama? veya bu iş görürmü? http://www.sahibinde...-48584118/detay Bunu tampona uydurmak zor ve maliyeti fazla yüksek. megane hem sprey tip hemde tampona uydurmak daha kolay. ha illa orjinalindeki gibi jetli yani tampondan çıkıp püskürten istersen en temizi orjinal parçaları almak 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 8 Nisan 2012 Yazar Paylaş 8 Nisan 2012 Mustafa depoyu koyacak yer bulmamız lazım birde şunu buldum far yıkama motoru diyor, BMW nin. tesisat işini ben nerde halledeceğim abim. http://bmwyedekparca.net/x3-e83-serisi-2003-2010/bmw-x3-elektrik-aksam/bmw-far-yikama-motoru-430-613.html Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 abi senin cam yıkama su depona bakmak lazım. genelde oem far yıkma motoru için depoda yer hazır sadece depoya deliğini delmen lazım o bmw motoru fiyatına mondeo çıkması vs yada sıfır yıkama motoru da alınabilir. çünkü ortak diye biliyorum motoru. hem böylece depo yeri vs araman gerekmez. ama orjinal motor parasına dediğim gibi tofaş depo+ pompa ve megane fıskiye alınabiliyor. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 Servetim bunun fiyatı ne ortalama? veya bu iş görürmü? http://www.sahibinde...-48584118/detay Abi nozul kolayda far'a isabet edebilecek tip lazım. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 işcilik kısmında elektrik tesisatı kolay aslında. daha çok tampon sökümü ve orjinal su deposuna ulaşmak için davlumbaz vs sökümü var. tabi bu modu TÜV için yapacaksan bence yapma. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 8 Nisan 2012 Yazar Paylaş 8 Nisan 2012 Mustafa TUV için yapacaz mecburen, geçen sefer hafif kusurlu geçtik far yıkama arızalı diye. (olmayan far yıkama) Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 Mustafa TUV için yapacaz mecburen, geçen sefer hafif kusurlu geçtik far yıkama arızalı diye. (olmayan far yıkama) Hataya düşüyorsun eskiden otomatik far seviye sensörüne o kadar takılmıyolardı TÜV için en temizi halojen farı takıp geçmek 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 8 Nisan 2012 Yazar Paylaş 8 Nisan 2012 haklısın abim, en son çare bunu yaparız artık forumdan bir günlüğüne borç isteriz o zaman. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 8 Nisan 2012 Yazar Paylaş 8 Nisan 2012 tamam 16 ay sonra ilk sıradayım. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 8 Nisan 2012 Paylaş 8 Nisan 2012 Valla Bi-xenon'lara geçince Çağlar Abim'den alıcam farlarını TUV'e giderken 4 Ay Sonra 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 9 Nisan 2012 Paylaş 9 Nisan 2012 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-su-fiskiye-motor-bidon-hortumlar-tk-15-tl-59144197/detay/ Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 9 Nisan 2012 Yazar Paylaş 9 Nisan 2012 Mustafa bu bedava iş görürmü acaba. Yorum bağlantısı
Recommended Posts