Lokman Ceritlioğlu 24 Şubat 2012 Yazar Paylaş 24 Şubat 2012 arkadaşlar bizim araçlar için cam rüzgarlığı taktıran varmı? varsa nerden aldınız,kaça aldınız? bilgi için şimden teşekkürler. Yorum bağlantısı
özhan Özkan 24 Şubat 2012 Paylaş 24 Şubat 2012 Aracınızın arka tamponunun (park sensörlerinin altı) dışarıya doğru ezilmesini istemiyorsanız arada sırada tamponu en alt kısmından tutarak kendinize esnetin çelik bar ile tampon arasına sıkışan taş parçaları düşsün yoksa tampon tamiri gerekebilir... 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 24 Şubat 2012 Paylaş 24 Şubat 2012 Orjinal bir yaklaşım tarzı Özhan bey Tebrikler vallaha. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 24 Şubat 2012 Yazar Paylaş 24 Şubat 2012 Özhan bey bilgi için sağolun. önce dediğiniz sorun vardı, tampon boyandı yeni söküldü takıldı. gerçekten güzel bilgi. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 24 Şubat 2012 Paylaş 24 Şubat 2012 Önceden düşüne düşüne kafayı yerdim. Bu tamponlar içten nasıl darbe alıyor da bu hale geliyor diye. 1 Yorum bağlantısı
özhan Özkan 24 Şubat 2012 Paylaş 24 Şubat 2012 (düzenlendi) ilginçmiş.C-MAX alınca aklımda olsun Yeni benzinli Focus C-max'lerin hepsi ve Focus II'nin hepsinde bu sorun mevcut. 25 Şubat 2012 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi Mesajlarımızı büyük harfle yazmıyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 24 Şubat 2012 Yazar Paylaş 24 Şubat 2012 Mustafam çok teşekkürler. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 25 Şubat 2012 Yazar Paylaş 25 Şubat 2012 Mustafa bugün bir modifiyeciye uğradım, bizim araçlar için 4 cam için bulabileceğini söyledi, salı günü haber verecek, eğer olursa salı günü taktıracağım. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 25 Şubat 2012 Yazar Paylaş 25 Şubat 2012 Abi üç defa c-max için dört cam rüzgarlık diye normal focus yolladılar, en son ithalatçısı ile görüştüm, c-max yazan kutuların hepsinin içinde focus olduğunu o yüzden dört cam malesef c-max olmadığını öğrendim. Son olarak bunları lanet olsun dedim ve taktım. Diğerlerine 70 tl ye yakın kargo ödedim gidip gelirken Umarım bulurlar. Yada gelmiştir. Mustafa bugünkü çocuk 40 tl. ye olabileceğini söyledi, hemde kırılmaz esnek dört cama. senin dediğin gibi bir yerde buldum c-max yazıyor içinden focus için olan çıktı eğer bulursa formdan çok istek olacağına inanıyorum. Vallaha İç aydınlatma nın resimlerini yeni görüyor ve bayılıyorum Lokman abim maşallah nazar değmesin Ankaraya bir işim düşse Oktay Toker abimizin ellerinden Öpecek benim focus ama Ankaraya yol düşmüyor heleki yeni işimde düşüyor ama uçakla gel Hava limanında Uçağın yanında vs etrafında Kal sonra tekrar bin tekrar İstanbula dön sağol Can ee sen artık havacı oldun kolay değil abim 1 Yorum bağlantısı
Emin Sınar 26 Şubat 2012 Paylaş 26 Şubat 2012 Mustafa bugünkü çocuk 40 tl. ye olabileceğini söyledi, hemde kırılmaz esnek dört cama. senin dediğin gibi bir yerde buldum c-max yazıyor içinden focus için olan çıktı eğer bulursa formdan çok istek olacağına inanıyorum. isteyenler arasında ilk sıra kapıldı bile 1 Yorum bağlantısı
Sinan Karaçiçek 27 Şubat 2012 Paylaş 27 Şubat 2012 Tüm Ford Severlere Günaydın.. Bende bir C-max sahibi oldum ve Aranıza katıldım Bu form o kadar hoşuma gidiyor ki bu 28 sayfayı büyük bir zevkle satır satır okudum Lokman abinin yaptığı tasarımlara bayıldım Tebrikler Lokman abi Allah kaza bela vermesin.. Bu Sıcak ortamda olmaktan büyük mutluluk duyacağım.. 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 27 Şubat 2012 Paylaş 27 Şubat 2012 Aramıza hoşgeldiniz; sizi tanışma bölümüne alalım 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 27 Şubat 2012 Yazar Paylaş 27 Şubat 2012 Emin yarın belli olur. Sinan hoşgeldin, aracın hayırlı uğrlu olsun. resimlerini arabam bölümünde görmek isteriz. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Şubat 2012 Paylaş 27 Şubat 2012 Hala chip konusunda herhangi bir bilgi yok ama bu 28 sayfada 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 27 Şubat 2012 Yazar Paylaş 27 Şubat 2012 ne chipi Çağlar o nedirki organizasyona benim arçla gitme ihtimalimiz var denersin Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 27 Şubat 2012 Yazar Paylaş 27 Şubat 2012 zaten benimkide tek motorlusu Yorum bağlantısı
Sinan Karaçiçek 27 Şubat 2012 Paylaş 27 Şubat 2012 Sinan hoşgeldin, aracın hayırlı uğrlu olsun. resimlerini arabam bölümünde görmek isteriz. Teşekkür ederim. En kısa zamanda ekleyeceğim abi. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 1 Mart 2012 Yazar Paylaş 1 Mart 2012 Emin cam rüzgarlık işi pazartesiye kaldı. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 1 Mart 2012 Paylaş 1 Mart 2012 var var bu arabada birşeyler var 4 Mart Pazar günü yakinen ilgileneceğim Lokman Abim izin verirse tabiki 1 Yorum bağlantısı
Emin Sınar 3 Mart 2012 Paylaş 3 Mart 2012 (düzenlendi) Emin cam rüzgarlık işi pazartesiye kaldı. geç olsun güç olmasın abi ne demek, öyle acele değil de olursa da fena olmaz hani Bu arada izninizle fotoğraflarını da paylaşmak istiyorum.. 3 Mart 2012 tarihinde Emin Sınar tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 3 Mart 2012 Paylaş 3 Mart 2012 Maşallah Güzel bir boya parlatma uygulaması ile ışıl ışıl olur bu araba 1 Yorum bağlantısı
Emin Sınar 3 Mart 2012 Paylaş 3 Mart 2012 Maşallah Güzel bir boya parlatma uygulaması ile ışıl ışıl olur bu araba evet yaza doğru pasta cila yaptırmayı düşünüyorum + rüzgarlık ve port bagaj da var aklımda bakalım, forumdan gelişmeleri takip edip sipariş vermeyi planlıyorum 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 3 Mart 2012 Yazar Paylaş 3 Mart 2012 Maşallah Emin. iyi günlerde kullan. 1 Yorum bağlantısı
Emin Sınar 5 Mart 2012 Paylaş 5 Mart 2012 (düzenlendi) teşekkür ederim saolun Bu arada geçen gün İstanbul'dan aracı aldığım Tarık bey aradı.. aracını bana sattıktan sonra 2.5 lt dizel Transporter almıştı, fakat yüksek yakıt ve vergiden dolayı fazla binemeden satmış, aracı kendisine yaptığım masrafarı da ekleyerek geri satmamı istedi kendisine olumsuz cevap vermeme rağmen biraz ısrar etti, o paralara c-max kadar konforlu ve keyifli araç bulamamış, aklında 1-2 c max olmasına rağmen ilk olarak şansını benden yana denemiş.. bu durum ister istemez gönlümü gıdıkladı ve iyi bir araca sahip olduğum düşüncesine katkıda bulundu paylaşmak istedim 5 Mart 2012 tarihinde Emin Sınar tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts