Lokman Ceritlioğlu 4 Kasım 2011 Yazar Paylaş 4 Kasım 2011 Allah nazarlardan saklasın. :nazar: Abi maşşallah çok güzel görünüyor. çok yakışmış abi güle güle kullan inşallah edit:imla Lokman abi maşallah diyorum bol bol inan,tam 25 sayfa geri kalmışım konunda ve inanılmaz hatta süper ötesi değişiklikler yapmışsın abi.özellikle arka stoplar 10+10 numara... ayrıca ön ve arka difrözlerde cuk diye oturmuş,çağlar abide hakkını vermiş ama ellerine sağlık... iyi dilekleriniz için sağolun arkadaşlar. Hakan bu arabanın bu duruma gelmesinde forumdaki nerdeyse bütün arkadaşların katkısı var. hepsine ayrı ayrı teşekkürler buradan Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 4 Kasım 2011 Paylaş 4 Kasım 2011 Abi süper olmuş Arkada tek eksik ne kaldı biliyorumusun App Plaka . maşallah abi hayırlı olsun ama gerçekten artık app şart oldu tek eksik o kaldı Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 4 Kasım 2011 Paylaş 4 Kasım 2011 Yapılan çalışmalar gerçekten çok güzel.Emeğinize sağlık.Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim. Bende ikinci el far arıyorum.Farların içini karartmayı düşünüyorumda.Nasıl temin edebilriz. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 10 Kasım 2011 Yazar Paylaş 10 Kasım 2011 (düzenlendi) Yapılan çalışmalar gerçekten çok güzel.Emeğinize sağlık.Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim. Bende ikinci el far arıyorum.Farların içini karartmayı düşünüyorumda.Nasıl temin edebilriz. teşekkürler, mercekli far bulmak çok zor. maşallah abi hayırlı olsun ama gerçekten artık app şart oldu tek eksik o kaldı sağol abim, en kısa zamanda app plaka işini halledeceğim inşallah. 10 Kasım 2011 tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 10 Kasım 2011 Paylaş 10 Kasım 2011 Araba için: Plaka konusunda mühür artık kalktı mı? Yoksa yanlış mı okudum? Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 10 Kasım 2011 Yazar Paylaş 10 Kasım 2011 Araba için: Plaka konusunda mühür artık kalktı mı? Yoksa yanlış mı okudum? hayır kalkmadı benim arka plakalar biraz tahriş olmuş bu yüzden düşünüyorum. Lokman abi tekrar takrar maşallah :nazar: C.max hiçbir zaman düşünmedim ama senin aracını gördükçe yollardaki c-max ler gözüme ilişmeye başladı. C.max i aşıladın abi bize bir an önce şu okulu bitirip c-max bakmaya başlıcam. Mert çok sağol abim hayırlısı diyelim. inşallah bir an önce istediğine kavuşursun. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 10 Kasım 2011 Paylaş 10 Kasım 2011 Lokman abim stoplar süper hatta mükkemmellll olmuş. C-max alasım geldi vallahi Hayırlı olsun iyi günlerde kazasız belasız kullan abi... Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 11 Kasım 2011 Yazar Paylaş 11 Kasım 2011 Lokman abim stoplar süper hatta mükkemmellll olmuş. C-max alasım geldi vallahi Hayırlı olsun iyi günlerde kazasız belasız kullan abi... teşekkürler abim ilerde evlenince çoluk çocuk sahibi olunca alırsın inşallah hayırlı olsun Lokman abim, çok güzel olmuş. bu tip küçük modifiyeler bizleri genç kılıyor. ara sıra böyle ufaktan, ufaktan devam edelim biz. Sağol Sadık, aynen haklısın Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 11 Kasım 2011 Paylaş 11 Kasım 2011 Hasan artık trafik şubeler Plakaya mühür vurmayacak sadece Cemiyet mühürlü olacakmış bende Öyle öğrendim Hatta 0 km araç alan Yunus Gökhan AY arkadaşımızın aracınada tek mühürlü plaka verilmiş . . Abi nasıl ayarlarız öyle. Mühür için sorun çıkartmayacaklarsa hemen yapalım. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 23 Aralık 2011 Yazar Paylaş 23 Aralık 2011 geçen küçükte olsa bişiler yaptık, ön cam resistans düğmesi aldım. araçta ısıtma tesisatı hazır, düğmeyide aldık, geriye cam kaldı, yan sanayisi ford logosu olmuyan, yağmur sensörlüsü 320 Tl. fiyat verdiler, orijinal camada 800- 850 Tl. dediler. şimdilik beklemedeyim. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 23 Aralık 2011 Paylaş 23 Aralık 2011 Nasip olsa da çıkma denk gelse Lokman abi. Yan sanayinin markası ne? 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 23 Aralık 2011 Yazar Paylaş 23 Aralık 2011 Hüseyin inan sormadım. sadece ford logosunun olmadığını, ithal olduğunu söyledi. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Aralık 2011 Paylaş 23 Aralık 2011 tuşlar tamam olmuş. Abi bizim arabadada senin gbi ısıtıcılı fıskiyenni soketini buldum. ama bize ara kablo lazım kaputa kadar gelmesi için. bana bir de ön cam rezistanslı panel 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 23 Aralık 2011 Yazar Paylaş 23 Aralık 2011 gözün aydın Mustafa, peki direk ekleme yapsan olmuyormu? soket olmadan. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Aralık 2011 Paylaş 23 Aralık 2011 soketli olunca benim daha hoşuma gidiyor Sen bağlattın mı abi ısıtıcıları 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 23 Aralık 2011 Yazar Paylaş 23 Aralık 2011 henüz bende bağlatmadım abim, az kaldı Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 24 Aralık 2011 Yazar Paylaş 24 Aralık 2011 sağol Erkanım, düğmeleri birde aktif yapabilirsek ozaman çok daha güzel olacak inşallah. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Ocak 2012 Paylaş 28 Ocak 2012 henüz bende bağlatmadım abim, az kaldı abi nedir durum ısıtıcılar çalışıyor mu. yeni proje bu olacak gibi bizim araçta da tesisat var sigortları vs sigorta panelinde yerinde duruyor. ebayda tuş panelide buldum. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 30 Ocak 2012 Yazar Paylaş 30 Ocak 2012 abi nedir durum ısıtıcılar çalışıyor mu. yeni proje bu olacak gibi bizim araçta da tesisat var sigortları vs sigorta panelinde yerinde duruyor. ebayda tuş panelide buldum. Mustafa henüz bağlatmadım, seni bekliyorum Abi kazasız ,belasız yanlız.Araç acilen Plaka Değişimi istiyor.APP gibi. Kamer teşekkür ederim, ilk yapacaklarım arasında Lokman abi araba yakıyor ortalığı maşallah :nazar: kazasız belasız güle güle kullanman dileği ile.... Sağol Bahtiyar. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 12 Şubat 2012 Yazar Paylaş 12 Şubat 2012 Dün Ankaradaydım gitmişken iç aydınlatmaları göstergeye uysun diye kırmızı ledler ile değiştirdik açıkçası çok hoşuma gitti umarım sizlerde beğenirsiniz. Oktayında ellerine sağlık, dün akşam 21.00 da başlamış, sabah namazında bitirmiş, montajda far anahtarı sorun yapsada Oktay üstesinden geldi. felaket bir soğuk vardı, araçtan klima ünitesi sökülünce eve kalorifersiz gitmek zorunda kaldım, 3.5 kilometrelik yolda donuyordum. ayrıca Erkanlada buluşucaktık fakat zaman ve soğuk yüzünden bir araya gelemedik, Erkan birdahaki sefere inşallah. Mustafa ayrıntılı resimleri Oktay çekmiş bir ara oda ekler. resimler az sonra geliyor. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 12 Şubat 2012 Yazar Paylaş 12 Şubat 2012 Fikri sağol abim. resimler cep telefonundan, daha sonra daha net fotoğraflar ekliyeceğim. teypin ekranı florasan olduğundan malesef kırmızı olmadı, artık böyle idare edeceğiz. 1 Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 12 Şubat 2012 Paylaş 12 Şubat 2012 Başarılı olmuş güle güle kullan 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 12 Şubat 2012 Paylaş 12 Şubat 2012 Abi çok güzel olmuş yine, OKtay Abi'nin ellerine sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts