İçeriğe Yönlendir

Dünden Bugüne C-max

Lokman Ceritlioğlu

Recommended Posts

:nazar: böyle çok daha iyi olmuş abi.sağ tarafı sürttünmü abi ben mi yanlış gördüm fotoğraflarda?
Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş

Lokman abi güzel olmuş

maşallah :)

Logo bende arkadaş sipariş etmişti ama toptancıda yokmuş ellerinde otosandada yok parça malesef benim logo işi yattı şu anlık 1 ay sürer diyor gelmesi

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Lokman Abi sizin ev E-5 e yakın mı?

Autopia inşaatinda yapılan bir boya çalışması sonrası başta bizim işyer olmak üzere beykente doğru birçok aracın üzerine boya gelmiş, böyle birşey fark ettin mi?

Benim arabada var maalesef. :nazar:

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

iltifatlar için sağolun arkadaşlar :crazy:

Çağlar ve Oktay helal olsun diyorum size :D evet maşbiyel macunlu memlekette altını sürttüm arabanın orda düzeldi macun atıldı, burda da Çağlar Boyar boyuyacak inşallah.

Adem benin hurdacılara gidip araştırma yapmam lazım logo için. gittiğimde fazla bulursam alırım.

Hüseyin bizim burda birşey yok, yada kapalı garaj olduğundanda olabilir. gerçi e-5 2 km filan. paradies alış veriş merkezinin 400 metre ilerisindeyim.

Yorum bağlantısı

Benim de x harfi düştü abi yeni logo denk gelirse uygun fiyata bir tanede benim için bakarsan sevinirim,ben geçen gün hurda sanayindeydim hiç bulamadım logo ama onun yerine 4 takım mercekli far buldum :crazy:

Gerçi çok iyi durumda değillermiş :D

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Çağlar farların içinde herhangi sorun yoksa alınabilir, mercekler değişir. fiyat konusunda bilgi varmı?

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Hep yazmank istedim tavan barları bu araçları bozuyor diye ama sizin için önemldidr belki seviyorsunuz diye ukelalık etmeyim dedim. Çok isabetli bir karar olmuş. :crazy:

Lazım değilse ben alabilirim. :D

Yorum bağlantısı
Çağlar farların içinde herhangi sorun yoksa alınabilir, mercekler değişir. fiyat konusunda bilgi varmı?

500 tl istiyor abi.xenon kit ve farların arka kapakları yok.dün konuştuk daha önce OKtay abi de görmüş o farları iyi durumda degildi dedi gördüğümüz farlar aynıysa

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş

Oktay abi ile dün görüştüm bende o tarafa gittiginde bakacak farlara

inşallah temizdir farlar mercek ampul balast felan çok palıya mal oluyor farlar için lokman abi 750tl demişlerdi ama 500tl teklif ettik kabul ettiler ama yüksek fiyat teklif etmişiz

400'e verseler farları 200 xenon far seti gittigidiyorda baktık far yükseklik ayarı ve arka kapagı bizim fardan kullanacagiz zaten mercekleri değiştirme kaça mal olur bilmiyorum sen degiştirmiştin Lokman abi kaça değiştirmiştin

400 far

200 xenon

150 mercek olsa

50 de montaj

800u buluyor fiyat:S

Yorum bağlantısı

Oktay abi daha önce orda görmüş bizim farlardan abi hiç iyi değildi dedi ama gördüğümüz farlar aynı mı bilmiyorum.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
Güzel olmuş abi.. Birazda böyle takılırsın.

Çok sağol abim :pilot:

Hep yazmank istedim tavan barları bu araçları bozuyor diye ama sizin için önemldidr belki seviyorsunuz diye ukelalık etmeyim dedim. Çok isabetli bir karar olmuş. :)

Lazım değilse ben alabilirim. :p

estafurullah Hüseyin. tekrar takmıyacak olursam sana haber veririm :yika:

500 tl istiyor abi.xenon kit ve farların arka kapakları yok.dün konuştuk daha önce OKtay abi de görmüş o farları iyi durumda degildi dedi gördüğümüz farlar aynıysa

500 pahalı Çağlar.

Sinan 400 e alırsan İlkerle görüş onda xenon kit var bildiğim kadarıyla, uygun alabilirsin, ayrıca mercek 60-70 tl çifti bilgin olsun.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Ne ara jantlandı bu araç ? Lokman abi canlı görünce jantlar hakkında yorum yapacağım. Şimdilik no comment :nazar:

Abi tavan çıplak kalmış

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
:flowers: tam deli. gerçekmi yazdın sen. ciddiysen 1 seneye yaklaştı alalı. tavan çıtasını çıkarınca farkına vardın demekki :)
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
:s tam deli. gerçekmi yazdın sen. ciddiysen 1 seneye yaklaştı alalı. tavan çıtasını çıkarınca farkına vardın demekki :)

Tamam arasıra hatlar karışıyor varmayın üzerime :D

Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan
bugün daha detaylı video hazırladım. karanlıkta cep telefonuyla çektim, kitleme ve açmayla ilgili. güzel bir özellik olmuş gerçektende :friends:

abi çok hoşuma gitti nasıl yapıldı abi bu kesin yaptırmam lazım acayip havalı olmuş :s

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
Lokman abi acaba focusların maşpiyeli senin araca oluyor mu ?

yanyana geldiğimizde ölçüp biçelim :good1:

Tamam arasıra hatlar karışıyor varmayın üzerime :nazar:

tamam daha birşey demiyorum :)

abi çok hoşuma gitti nasıl yapıldı abi bu kesin yaptırmam lazım acayip havalı olmuş :)

Can Uzunefenin elektrikçi arkadaşına yaptırdık, müracaat Can Mustafa :)

Abi acil Çağlar abinin elinden geçmeli bu araç yahu Boyaaa diye ağlıyor :)

gidecez Can, ama ordan eve nasıl gelecem onu düşünüyorum :) Allah kısmet ederse bu ayın sonunda Çağların ellerine teslim edeceğim.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

bugün yeni logomuzu taktık isteyen arkadaşlar 20 Tl. orjinal dağdelen otoda. sinana da aldık.

aslında önce stopları değiştirecektim ama olmadı.

23092011397.jpg

23092011400.jpg

23092011401.jpg

23092011402.jpg

23092011403.jpg

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...