Lokman Ceritlioğlu 14 Eylül 2011 Yazar Paylaş 14 Eylül 2011 sağol abim. ilerde belki yeniden takarım bellimi olur. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Eylül 2011 Paylaş 14 Eylül 2011 böyle çok daha iyi olmuş abi.sağ tarafı sürttünmü abi ben mi yanlış gördüm fotoğraflarda? Yorum bağlantısı
Misafir 14 Eylül 2011 Paylaş 14 Eylül 2011 Evet sağ tarafta renk farklılıgı var.Macun atılmış gibi. Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 14 Eylül 2011 Paylaş 14 Eylül 2011 Lokman abi güzel olmuş maşallah Logo bende arkadaş sipariş etmişti ama toptancıda yokmuş ellerinde otosandada yok parça malesef benim logo işi yattı şu anlık 1 ay sürer diyor gelmesi Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 14 Eylül 2011 Paylaş 14 Eylül 2011 Lokman Abi sizin ev E-5 e yakın mı? Autopia inşaatinda yapılan bir boya çalışması sonrası başta bizim işyer olmak üzere beykente doğru birçok aracın üzerine boya gelmiş, böyle birşey fark ettin mi? Benim arabada var maalesef. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 15 Eylül 2011 Yazar Paylaş 15 Eylül 2011 iltifatlar için sağolun arkadaşlar Çağlar ve Oktay helal olsun diyorum size evet maşbiyel macunlu memlekette altını sürttüm arabanın orda düzeldi macun atıldı, burda da Çağlar Boyar boyuyacak inşallah. Adem benin hurdacılara gidip araştırma yapmam lazım logo için. gittiğimde fazla bulursam alırım. Hüseyin bizim burda birşey yok, yada kapalı garaj olduğundanda olabilir. gerçi e-5 2 km filan. paradies alış veriş merkezinin 400 metre ilerisindeyim. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Eylül 2011 Paylaş 15 Eylül 2011 Benim de x harfi düştü abi yeni logo denk gelirse uygun fiyata bir tanede benim için bakarsan sevinirim,ben geçen gün hurda sanayindeydim hiç bulamadım logo ama onun yerine 4 takım mercekli far buldum Gerçi çok iyi durumda değillermiş Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 15 Eylül 2011 Yazar Paylaş 15 Eylül 2011 Çağlar farların içinde herhangi sorun yoksa alınabilir, mercekler değişir. fiyat konusunda bilgi varmı? Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 15 Eylül 2011 Paylaş 15 Eylül 2011 Güzel olmuş abi.. Birazda böyle takılırsın. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 15 Eylül 2011 Paylaş 15 Eylül 2011 Hep yazmank istedim tavan barları bu araçları bozuyor diye ama sizin için önemldidr belki seviyorsunuz diye ukelalık etmeyim dedim. Çok isabetli bir karar olmuş. Lazım değilse ben alabilirim. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Eylül 2011 Paylaş 15 Eylül 2011 Çağlar farların içinde herhangi sorun yoksa alınabilir, mercekler değişir. fiyat konusunda bilgi varmı? 500 tl istiyor abi.xenon kit ve farların arka kapakları yok.dün konuştuk daha önce OKtay abi de görmüş o farları iyi durumda degildi dedi gördüğümüz farlar aynıysa Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 15 Eylül 2011 Paylaş 15 Eylül 2011 Oktay abi ile dün görüştüm bende o tarafa gittiginde bakacak farlara inşallah temizdir farlar mercek ampul balast felan çok palıya mal oluyor farlar için lokman abi 750tl demişlerdi ama 500tl teklif ettik kabul ettiler ama yüksek fiyat teklif etmişiz 400'e verseler farları 200 xenon far seti gittigidiyorda baktık far yükseklik ayarı ve arka kapagı bizim fardan kullanacagiz zaten mercekleri değiştirme kaça mal olur bilmiyorum sen degiştirmiştin Lokman abi kaça değiştirmiştin 400 far 200 xenon 150 mercek olsa 50 de montaj 800u buluyor fiyat:S Yorum bağlantısı
Misafir 15 Eylül 2011 Paylaş 15 Eylül 2011 Oktay abi daha önce orda görmüş bizim farlardan abi hiç iyi değildi dedi ama gördüğümüz farlar aynı mı bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 15 Eylül 2011 Yazar Paylaş 15 Eylül 2011 Güzel olmuş abi.. Birazda böyle takılırsın. Çok sağol abim Hep yazmank istedim tavan barları bu araçları bozuyor diye ama sizin için önemldidr belki seviyorsunuz diye ukelalık etmeyim dedim. Çok isabetli bir karar olmuş. Lazım değilse ben alabilirim. estafurullah Hüseyin. tekrar takmıyacak olursam sana haber veririm 500 tl istiyor abi.xenon kit ve farların arka kapakları yok.dün konuştuk daha önce OKtay abi de görmüş o farları iyi durumda degildi dedi gördüğümüz farlar aynıysa 500 pahalı Çağlar. Sinan 400 e alırsan İlkerle görüş onda xenon kit var bildiğim kadarıyla, uygun alabilirsin, ayrıca mercek 60-70 tl çifti bilgin olsun. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Eylül 2011 Paylaş 15 Eylül 2011 Ne ara jantlandı bu araç ? Lokman abi canlı görünce jantlar hakkında yorum yapacağım. Şimdilik no comment Abi tavan çıplak kalmış Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 15 Eylül 2011 Yazar Paylaş 15 Eylül 2011 tam deli. gerçekmi yazdın sen. ciddiysen 1 seneye yaklaştı alalı. tavan çıtasını çıkarınca farkına vardın demekki Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 16 Eylül 2011 Paylaş 16 Eylül 2011 Lokman abi acaba focusların maşpiyeli senin araca oluyor mu ? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Eylül 2011 Paylaş 16 Eylül 2011 tam deli. gerçekmi yazdın sen. ciddiysen 1 seneye yaklaştı alalı. tavan çıtasını çıkarınca farkına vardın demekki Tamam arasıra hatlar karışıyor varmayın üzerime Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 16 Eylül 2011 Paylaş 16 Eylül 2011 bugün daha detaylı video hazırladım. karanlıkta cep telefonuyla çektim, kitleme ve açmayla ilgili. güzel bir özellik olmuş gerçektende abi çok hoşuma gitti nasıl yapıldı abi bu kesin yaptırmam lazım acayip havalı olmuş Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 16 Eylül 2011 Yazar Paylaş 16 Eylül 2011 Lokman abi acaba focusların maşpiyeli senin araca oluyor mu ? yanyana geldiğimizde ölçüp biçelim Tamam arasıra hatlar karışıyor varmayın üzerime tamam daha birşey demiyorum abi çok hoşuma gitti nasıl yapıldı abi bu kesin yaptırmam lazım acayip havalı olmuş Can Uzunefenin elektrikçi arkadaşına yaptırdık, müracaat Can Mustafa Abi acil Çağlar abinin elinden geçmeli bu araç yahu Boyaaa diye ağlıyor gidecez Can, ama ordan eve nasıl gelecem onu düşünüyorum Allah kısmet ederse bu ayın sonunda Çağların ellerine teslim edeceğim. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 23 Eylül 2011 Yazar Paylaş 23 Eylül 2011 bugün yeni logomuzu taktık isteyen arkadaşlar 20 Tl. orjinal dağdelen otoda. sinana da aldık. aslında önce stopları değiştirecektim ama olmadı. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 23 Eylül 2011 Paylaş 23 Eylül 2011 Güzel olmuş abi. Bu yeni logoların karakteri geçekten güzel. Yorum bağlantısı
Recommended Posts