İçeriğe Yönlendir

Dünden Bugüne C-max

Lokman Ceritlioğlu

Recommended Posts

Mehmet Kaya
Abicim buda olmuş ama ben yuvarlak ağızlı olsaydı orjınal dururdu demek istedim ,sonradan takıldığı belli olmazdı.. :)

Erkan'cığım benim aracın arkasına ilkönce bir 2006 model reflektörü takayım. Sonra sağlı sollu egzos olayına gireceğim.

Yorum bağlantısı
Metin Mustafa Oral
aynen Metin :):p yarın fırsat bulursam 2. eksoz işinede gireceğim.

Valla 2. egzoz olayını merak etmedim desem yalan olur Lokman Abi, bekliyoruz fotoları..

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

Genç ruha devam :nazar: Hayırlı olsun Lokman abi, sende egzoz borusu boyama olayına gireceksin anlaşılan kim tutar seni..

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
Valla 2. egzoz olayını merak etmedim desem yalan olur Lokman Abi, bekliyoruz fotoları..

Sağol Metin.

Genç ruha devam :birthday: Hayırlı olsun Lokman abi, sende egzoz borusu boyama olayına gireceksin anlaşılan kim tutar seni..

teşekkürler Mercan.

bugün 2. eksoz için ustaya uğradım arkadaşlar baya yoğundu, işlemde baya uğraştıracakmış bu yüzden ilerki tarihlere bıraktık.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Lokman abim süper olmuş tam istediğin gibi :birthday: Hayırlı uğurlu olsun abi amangeri geri yanaşırken ucunu vurmayasın abi

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Çok sağol Sühacığım, bugün diğer taraf için gittim Gökhan usta çok yoğundu başka zamana bıraktık.

Yorum bağlantısı
Bu egsoz tek kalmaz sağada gider hani...

Kesinlikle +1

Hayırlı olsun abi yassı çok iyi seçim bu yüksek arka görüntüye yuvarlak çok iyi durmuyor.Sadelige devam :D

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

OKtay sağol abim :D bu arada seni özledik haberin olsun.

aslında bu ara yaptıracaktım 2. ekzosu ama başka masraflar çıktı bu yüzden beklemedeyiz şimdilik. :D

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
(düzenlendi)

paintle biraz uğraştım. 2.Egzoz bu şekilde oluyor, sanki tek daha iyimi ne.

19082011336.jpg

tarihinde Lokman Ceritlio?lu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Metin Mustafa Oral

Lokman Abi şaka maka sayfa sayısı 28 ileti sayısı 555 farkındaysan bölümde böyle bir popüler konu yoktur sanırım, helal sana güncelliğini koruyorsun tabi aracına yaptıkların da az boz değil yani ama ne yapsan yakışıyor sana buda bir gerçek... ;)

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
Abi tabiki çift diyorum.

abim Bayramdan sonra ilk iş olarak yaptırıyorum :police:

Lokman Abi şaka maka sayfa sayısı 28 ileti sayısı 555 farkındaysan bölümde böyle bir popüler konu yoktur sanırım, helal sana güncelliğini koruyorsun tabi aracına yaptıkların da az boz değil yani ama ne yapsan yakışıyor sana buda bir gerçek... :lol2:

çok sağol Metinciğim, silerin yorumlarıda çok önemli tabiki.

Çift olunca biraz daha kamufle edilmeli çıkışlar.

Servet fotoğraf çok alttan çekildiği için öyle gözüküyorlar, birazdan değişik yönlerden fotoğraf ekliyeceğim, hala gizlenmeye gerek var dersen ona göre Gökhan ustaya söyliyeyim, 2.egzoz yapılırken 1. yide içeri alsın biraz daha.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Servet sağdan,soldan,üstten,alttan fotoğraflar hala içeri alınmasına gerek varmı?

ilk fotoğraf paintle uğraştım. 2. egzoz hala yapılmadı.

29082011343.jpg

29082011344.jpg

29082011345.jpg

29082011346.jpg

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Abi giderken bana da haber ver beraber gidelim şu egzoz işine bende girmek istiyorum bu arada grl mükemmel olmuş.

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Ben sana yardımcı olurum abi. Gel yanıma yaptırırız inşallah.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
Abi giderken bana da haber ver beraber gidelim şu egzoz işine bende girmek istiyorum bu arada grl mükemmel olmuş.

sağol Fatih, Bayramdan sonra haber ederim :police:

Ben sana yardımcı olurum abi. Gel yanıma yaptırırız inşallah.

:lol2:

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

sağol Oktay,

tamadır Servet mesaj alındı. 2. egzoz aynen 1. gibi olacak :police: teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

Çift egzoz daha dolduruyor gibi. Ama sanki İlteber'in çift çıkışlı egzozları gibi tek tarafta olsa daha kgüzel duracak gibi düşünüyorum.. Servet'te sanki elleme abi derken tek taraf egzoz yeterli gibi söylüyor geldi bana..

Tek taraf çift egzoz olayınıda bir değerlendir istersen abi.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...