Lokman Ceritlioğlu 21 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 21 Ağustos 2011 Mehmet yaptırdıktan sonra bir ara çıkarır denerim Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 21 Ağustos 2011 Paylaş 21 Ağustos 2011 Abicim buda olmuş ama ben yuvarlak ağızlı olsaydı orjınal dururdu demek istedim ,sonradan takıldığı belli olmazdı.. Erkan'cığım benim aracın arkasına ilkönce bir 2006 model reflektörü takayım. Sonra sağlı sollu egzos olayına gireceğim. Yorum bağlantısı
Metin Mustafa Oral 22 Ağustos 2011 Paylaş 22 Ağustos 2011 aynen Metin yarın fırsat bulursam 2. eksoz işinede gireceğim. Valla 2. egzoz olayını merak etmedim desem yalan olur Lokman Abi, bekliyoruz fotoları.. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 22 Ağustos 2011 Paylaş 22 Ağustos 2011 Genç ruha devam Hayırlı olsun Lokman abi, sende egzoz borusu boyama olayına gireceksin anlaşılan kim tutar seni.. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 22 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 22 Ağustos 2011 Valla 2. egzoz olayını merak etmedim desem yalan olur Lokman Abi, bekliyoruz fotoları.. Sağol Metin. Genç ruha devam Hayırlı olsun Lokman abi, sende egzoz borusu boyama olayına gireceksin anlaşılan kim tutar seni.. teşekkürler Mercan. bugün 2. eksoz için ustaya uğradım arkadaşlar baya yoğundu, işlemde baya uğraştıracakmış bu yüzden ilerki tarihlere bıraktık. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 22 Ağustos 2011 Paylaş 22 Ağustos 2011 Lokman abim süper olmuş tam istediğin gibi Hayırlı uğurlu olsun abi amangeri geri yanaşırken ucunu vurmayasın abi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 22 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 22 Ağustos 2011 Çok sağol Sühacığım, bugün diğer taraf için gittim Gökhan usta çok yoğundu başka zamana bıraktık. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ağustos 2011 Paylaş 27 Ağustos 2011 Bu egsoz tek kalmaz sağada gider hani... Kesinlikle +1 Hayırlı olsun abi yassı çok iyi seçim bu yüksek arka görüntüye yuvarlak çok iyi durmuyor.Sadelige devam Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 27 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 27 Ağustos 2011 OKtay sağol abim bu arada seni özledik haberin olsun. aslında bu ara yaptıracaktım 2. ekzosu ama başka masraflar çıktı bu yüzden beklemedeyiz şimdilik. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 28 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 28 Ağustos 2011 (düzenlendi) paintle biraz uğraştım. 2.Egzoz bu şekilde oluyor, sanki tek daha iyimi ne. 28 Ağustos 2011 tarihinde Lokman Ceritlio?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 28 Ağustos 2011 Paylaş 28 Ağustos 2011 Zevkler renkler tartışılmaz; Ama ben hala 2 tane diyorum Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 28 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 28 Ağustos 2011 teşekkürler arkadaşlar. 2.Egzoz bayramdan sonraya ozaman Yorum bağlantısı
Metin Mustafa Oral 28 Ağustos 2011 Paylaş 28 Ağustos 2011 Lokman Abi şaka maka sayfa sayısı 28 ileti sayısı 555 farkındaysan bölümde böyle bir popüler konu yoktur sanırım, helal sana güncelliğini koruyorsun tabi aracına yaptıkların da az boz değil yani ama ne yapsan yakışıyor sana buda bir gerçek... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Ağustos 2011 Paylaş 28 Ağustos 2011 Çift olunca biraz daha kamufle edilmeli çıkışlar. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 29 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2011 Abi tabiki çift diyorum. abim Bayramdan sonra ilk iş olarak yaptırıyorum Lokman Abi şaka maka sayfa sayısı 28 ileti sayısı 555 farkındaysan bölümde böyle bir popüler konu yoktur sanırım, helal sana güncelliğini koruyorsun tabi aracına yaptıkların da az boz değil yani ama ne yapsan yakışıyor sana buda bir gerçek... :lol2: çok sağol Metinciğim, silerin yorumlarıda çok önemli tabiki. Çift olunca biraz daha kamufle edilmeli çıkışlar. Servet fotoğraf çok alttan çekildiği için öyle gözüküyorlar, birazdan değişik yönlerden fotoğraf ekliyeceğim, hala gizlenmeye gerek var dersen ona göre Gökhan ustaya söyliyeyim, 2.egzoz yapılırken 1. yide içeri alsın biraz daha. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 29 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2011 Servet sağdan,soldan,üstten,alttan fotoğraflar hala içeri alınmasına gerek varmı? ilk fotoğraf paintle uğraştım. 2. egzoz hala yapılmadı. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 29 Ağustos 2011 Paylaş 29 Ağustos 2011 Abi giderken bana da haber ver beraber gidelim şu egzoz işine bende girmek istiyorum bu arada grl mükemmel olmuş. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 29 Ağustos 2011 Paylaş 29 Ağustos 2011 Ben sana yardımcı olurum abi. Gel yanıma yaptırırız inşallah. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 29 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2011 Abi giderken bana da haber ver beraber gidelim şu egzoz işine bende girmek istiyorum bu arada grl mükemmel olmuş. sağol Fatih, Bayramdan sonra haber ederim Ben sana yardımcı olurum abi. Gel yanıma yaptırırız inşallah. :lol2: Yorum bağlantısı
Misafir 29 Ağustos 2011 Paylaş 29 Ağustos 2011 Bu resimlerdeki hali son derece iyi diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 29 Ağustos 2011 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2011 sağol Oktay, tamadır Servet mesaj alındı. 2. egzoz aynen 1. gibi olacak teşekkürler. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Ağustos 2011 Paylaş 29 Ağustos 2011 Abi arkadaki focus yazısını sök bence.. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 29 Ağustos 2011 Paylaş 29 Ağustos 2011 Çift egzoz daha dolduruyor gibi. Ama sanki İlteber'in çift çıkışlı egzozları gibi tek tarafta olsa daha kgüzel duracak gibi düşünüyorum.. Servet'te sanki elleme abi derken tek taraf egzoz yeterli gibi söylüyor geldi bana.. Tek taraf çift egzoz olayınıda bir değerlendir istersen abi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts