İçeriğe Yönlendir

Dünden Bugüne C-max

Lokman Ceritlioğlu

Recommended Posts

Lokman Ceritlioğlu

Servet özellikle ustaya dışarı taşmaması için ne gerekiyorsa yapalım dedim oda taşırmadı sağolsun, aslında birde yandan fotoğraf çekseymişim daha güzel olucakmış. anlaşılan ustanın yanına tekrar gideceğiz. :police:

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
Ne oluyor yine bu arabaya :good1:

emmi hele dur bakalım :)

Abi yine çok güzel olmuş :good1: ; ama ikinciyide düşün derim :elveda:

:D

en yakın zamanda Ersen, teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

cıkss olmamış, boyanmak ister bu tamponlar, hatta arka alt taraf, girişmişken ön alt ta, olmuşken havalandırma ağzının siyah olması , hatta sis farı üstündeki kaşların da griye dönmesi lazım, şimdi bunlar cillop boyanınca cila da ister bu kaporta, cila üstüne koruma şart, Eee tavanı ne zaman black kaplatıyoruz?

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
cıkss olmamış, boyanmak ister bu tamponlar, hatta arka alt taraf, girişmişken ön alt ta, olmuşken havalandırma ağzının siyah olması , hatta sis farı üstündeki kaşların da griye dönmesi lazım, şimdi bunlar cillop boyanınca cila da ister bu kaporta, cila üstüne koruma şart, Eee tavanı ne zaman black kaplatıyoruz?

Bayramdan sonra ellerinden öper, yeni elamanda almış olursun ozamana kadar :lol2:

çok güzel maaşallah.bunu gördükce C-max özlemim artıyor :)

Çok sağol Fikri, inşallah özlemin bir an önce gerçekleşir.

Yorum bağlantısı
M.Eray Özer
(düzenlendi)

eksoz on numara olmuş :good1: ayrıca gördüğüm en yakışıklı c-maxlerden biri :bravo:

çağlar abinin fikirlerinede katılıyorum ayrıca :)

tarihinde M.Eray tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Güle güle kullan Lokman Abim Memnun kaldıysan Ustamızdan ne Mutlu bize. Gökhan Usta iyidir, Hoştur.

Tek kelimeyle yapılabilecek ve koyulabilecek en güzel Egsoz Kafası ve işciliği olmuş, Ama Çift çıkışta fena durmaz hani ben yarın gidicem, çift çıkış almaya beklerim Lokman Abi :good1:

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Maşallah Lokman abi egzos ve işçilik çok güzel. Arkadan bakınca egzosun içindeki yuvarlaklık gözükmese çok daha güzel olurdu kanımca.

Böyle tek olarak kullanın bir müddet sonra da değişiklik yapmak istenince ikinci egzosa geçilir.

:good1:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
Güzel olmuş Lokman abi ellerinize sağlık.. :good1:

Egzoz kafası yuvarlak olsaydı daha bi tatlı dururmuştu abi sanki,buda güzel ama.. :bravo:

Erkan'cığım yuvarlak, arkası engin araçlara daha güzel olur gibime geliyor.Mesela bizimkine.

Lokman abi benim görüşüm "Süper olmuş" ellerine sağlık. Aracın maşallah çok güzel.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı

Lokman abi güzel olmuş ama çift taraflı olsa ve Çağlar abi nin orda tamponların yan tarafları boyansa ( benim daha önce açtığım konudaki gibi) daha güzel olur ;):p

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
Güzel olmuş lokman abi ,

Ancak onu Servet abinin dediği gibi çift yapmak hatta düz tipte değilde porsche cayannelerdeki gibi oval uclardan takmak belki dahada yakışıklı bir hal aldırabilirdi :)

http://www.dragtimes.com/parts/07-10-Porsc...0339016449.html

Hayırlı olsun Lokman abi bende çok istiyordum ama cüret edemiyordum bu egzoz işine :)

açık sölim benim hoşuma gitmedi abi büyük olmuş biraz kaba duruyor belkide resimlerden ölede olabilir

cift taraflı bişe yaptırsan süper olurdu bence

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Lokman Abi, birde diğer tarafa aynı egzos çıkışı takmazmısın, hani bir yere bağlı olmasına gerek yok, sadece görüntü için dursa olmazmı ?

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu

Lokman Abi C Max te son nokta oldu aracın Maşaallah hızına yetişemiyoruz çok şık oldu

Yorum bağlantısı
Metin Mustafa Oral

Lokman Abi ne yalan söyliyim bu eksoz olayında sana katılamıyacağım, kusuruma bakma sade güzelliklerden yanayım. :)

Benim yan kuşak nikalejları bile bazen fazla görünüyor gözüme.

stiker1.jpg

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

yorumlarınız için çok sağolun arkadaşlar. benim çok hoşuma gitti açıkçası, en kısa zamanda diğer tarafada yaptıracağım, İlteberinki gibi olacak.

Yorum bağlantısı
Metin Mustafa Oral

O zaman bunun için söylenecek tek söz var; "Zevkler ve renkler tartışılmaz"... :wub:

Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak

Egzos ucu cok yakismis. Aracin ustundeki tavan citalari olmasa cok daha guzel olur bence :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...