İçeriğe Yönlendir

Dünden Bugüne C-max

Lokman Ceritlioğlu

Recommended Posts

Servet Aydın
bugün daha detaylı video hazırladım. karanlıkta cep telefonuyla çektim, kitleme ve açmayla ilgili. güzel bir özellik olmuş gerçektende :D

Gıskanıyorum bu arabayı.... :nazar:

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Lokman Ceritlioğlu
Lokman abi çok güzel olmuş gerçekten,elinize sağlık :)

Çok sağol Onur, daha iyileri sizlerin olsun.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Lokman Ceritlioğlu
(düzenlendi)

bugün Servetin sayesinde submarine ve 3. stop falash yapıldı, hemde süper oldu, teşekkürler Servet.

3.stop söküldü. hazırladığı,sistem montaj yapıldı, tam istediğim gibi oldu 10 saniye sonra flash yapmaya başlıyor. araba baya kirliymiş bu arada.

03032011090.jpg

03032011092.jpg

03032011097.jpg

03032011098.jpg

03032011100.jpg

03032011102.jpg

sonuç için video ekliyorum.

tarihinde Lokman Ceritlio?lu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

abi mükemmel olmuş ellerinize sağlık,

servet abiyi ziyaret etmem gerekecek benim kısa zamanda

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

çok sağol Mehmet, aslında bugün inan senin kulağınıda çınlattık.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Teşekkürler Can :unsure2: Servet ne kullandığını yazacaktır.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Servet isterse, bunun formula 1 stobu gibi çakanını da benim arabaya yapar ;)

Led fren labmasının farkını farkettiniz değil mi..

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
Çok güzel çalışmalar olmuş,3.stopu bende çok beğendim,elinize kolunuza sağlık,güle güle kullan abi...

Teşekkürler.

Servet isterse, bunun formula 1 stobu gibi çakanını da benim arabaya yapar :p

Led fren labmasının farkını farkettiniz değil mi..

emmi İnan yapar, yapamıyacağı bir şey yok. birde kendi arabasına baksa,yapsa :) filitre gelmiş dükkanda soba üstünde duruyor ;)

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Lokman abi 6 sn de çakmaya başlıyor ;) güle güle kullan.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Adnan teşekkürler abim ;)

öyle bişi yapmışki anlamadım :) ilk basışta 9-10 saniye ayağını frenden çek, tekrar bas 5-6 saniye çok çok iyi oldu bu :p

Yorum bağlantısı
Metin Mustafa Oral

Lokman Abi orta lamba flash olayını anladım çok güzel olmuşta "submarine" olayı nedir ne işe yarar ben bilmiyorum, demişler ya sormak değil öğrenmemek ayıp diye

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
Lokman Abi orta lamba flash olayını anladım çok güzel olmuşta "submarine" olayı nedir ne işe yarar ben bilmiyorum, demişler ya sormak değil öğrenmemek ayıp diye

+1

Metin inan bende bilmiyordum son zamanlarda öğrendim. gece el freni, vites, kül tablasının olduğu alanı aydınlatan hafif loş bir ışık. yeni arabaların çoğunda var abim. benim opeldede vardı.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Sağol Ahmetçim :)

eğer senin dediğin şekilde gelinecekse ancak münibüs veya kamyonla gelmek lazım, Servette neler var neler. hangi birini yanına alacak ;)

Yorum bağlantısı
Metin Mustafa Oral
+1

Metin inan bende bilmiyordum son zamanlarda öğrendim. gece el freni, vites, kül tablasının olduğu alanı aydınlatan hafif loş bir ışık. yeni arabaların çoğunda var abim. benim opeldede vardı.

Anladım abi, çok güzel bir çalışma o zaman ama bizim arabada gerek yokki buna çünkü kontak anahtarını yerine sokup kontağı açana kadar tavan lambaları sönmüyor bilmem yanlışmıyım. :p

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Submarine gerekli ve çok hoş bir aydınlatma, 3. stop ta yahşi olmuş.... 30 saniye sonra da göbek atan ışık yapılsa, arkadaki trafikte sıkılmasa :mangal:

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş

Çok güzel olmuş herşey abi Elinize saglık :mangal:

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
(düzenlendi)

Toptan cevap yazayım :f1:

Arka flaş devresi için çift timer yazılımı ( 10 sn,6 sn) ve flaşör var.

İsteyenler için flaşlı fren toplantısı tertiplemek gerekecek :good1: Servis kabulu işini Çağlar abiye, Test işlemelerini Lokman abiye veririz.

Yanlız tek şartım isteyenlerin pense yan keski kullanmasını bilmesi lazım :p Ben devreleri hazırlarken diğerleride araçlarını dağıtmalıki işlemler hızlı olsun :p

İnce kafalı led bulmak çok zor. Tedavülden laktı gibi.Taleb olmayınca bulamıyorsunuz.Ben anca 2 adet bulabildim.

Malzemecim ile görüşüp 20-30 tane bulmasını isteyeyim. Ford'larda tavan aydınlatma aynı şekilde ise en uygun led olacaktır.

Ahmet arabanın tavan labmasını ve üçüncü freni paketle gönder,yapayım ve sen direk monte et. :fiuw:

Mustafa,Can, Adnan abi, Mehmet....Siz yakınsınız isteyen gelir, takar, yemeğimi yer, çayımı içer ve gider..... :mangal:

Emmi seni için özel planlarım var :s

Çağlar abi flaşla beraber mastika çalsa : :dance:

tarihinde Servet Ayd?n tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Servet Hocam,

Tornavida pense tutarım sökme takma işlerinden anlarım :)

Çay içerim. Gebzeye gelincede mutlaka uğrarım :)

İşte burda olay değişiyor...

Türbe gibi oldu orası... Servet'e uğramak için Gebze'ye gidiliyor :blush:

Yorum bağlantısı
Murat Küçük

Lokman abi çok güzel olmuş güle güle kullan.Servet abininde ellerine sağlık :blush:

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.

biz en iyisi forcubtr proje üretim A.Ş. ni hizmete sokalım Servet :) ben tester olurum :)

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

inanıyorum, hele ortamını gördükten sonra :) patent al piyasaya sür :)

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

K&N filtrem sabah geldi, montajınıda yaptım, ilerleyen günlerde sonuçları paylaşırım.

araba km si 132.600 bunuda not olarak yazayım :)

05032011kf5.jpg

05032011kf7.jpg

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...