Servet Aydın 11 Şubat 2011 Paylaş 11 Şubat 2011 bugün daha detaylı video hazırladım. karanlıkta cep telefonuyla çektim, kitleme ve açmayla ilgili. güzel bir özellik olmuş gerçektende Gıskanıyorum bu arabayı.... Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 11 Şubat 2011 Yazar Paylaş 11 Şubat 2011 Hepinize çok çok teşekkürler arkadaşlar Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 23 Şubat 2011 Yazar Paylaş 23 Şubat 2011 Lokman abi çok güzel olmuş gerçekten,elinize sağlık Çok sağol Onur, daha iyileri sizlerin olsun. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 3 Mart 2011 Yazar Paylaş 3 Mart 2011 (düzenlendi) bugün Servetin sayesinde submarine ve 3. stop falash yapıldı, hemde süper oldu, teşekkürler Servet. 3.stop söküldü. hazırladığı,sistem montaj yapıldı, tam istediğim gibi oldu 10 saniye sonra flash yapmaya başlıyor. araba baya kirliymiş bu arada. sonuç için video ekliyorum. 3 Mart 2011 tarihinde Lokman Ceritlio?lu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 3 Mart 2011 Paylaş 3 Mart 2011 abi mükemmel olmuş ellerinize sağlık, servet abiyi ziyaret etmem gerekecek benim kısa zamanda Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 3 Mart 2011 Yazar Paylaş 3 Mart 2011 çok sağol Mehmet, aslında bugün inan senin kulağınıda çınlattık. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 3 Mart 2011 Yazar Paylaş 3 Mart 2011 Teşekkürler Can Servet ne kullandığını yazacaktır. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Mart 2011 Paylaş 3 Mart 2011 Servet isterse, bunun formula 1 stobu gibi çakanını da benim arabaya yapar Led fren labmasının farkını farkettiniz değil mi.. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 3 Mart 2011 Yazar Paylaş 3 Mart 2011 Çok güzel çalışmalar olmuş,3.stopu bende çok beğendim,elinize kolunuza sağlık,güle güle kullan abi... Teşekkürler. Servet isterse, bunun formula 1 stobu gibi çakanını da benim arabaya yapar Led fren labmasının farkını farkettiniz değil mi.. emmi İnan yapar, yapamıyacağı bir şey yok. birde kendi arabasına baksa,yapsa filitre gelmiş dükkanda soba üstünde duruyor Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 3 Mart 2011 Paylaş 3 Mart 2011 Lokman abi 6 sn de çakmaya başlıyor güle güle kullan. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 3 Mart 2011 Yazar Paylaş 3 Mart 2011 Adnan teşekkürler abim öyle bişi yapmışki anlamadım ilk basışta 9-10 saniye ayağını frenden çek, tekrar bas 5-6 saniye çok çok iyi oldu bu Yorum bağlantısı
Metin Mustafa Oral 3 Mart 2011 Paylaş 3 Mart 2011 Lokman Abi orta lamba flash olayını anladım çok güzel olmuşta "submarine" olayı nedir ne işe yarar ben bilmiyorum, demişler ya sormak değil öğrenmemek ayıp diye Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 3 Mart 2011 Yazar Paylaş 3 Mart 2011 Lokman Abi orta lamba flash olayını anladım çok güzel olmuşta "submarine" olayı nedir ne işe yarar ben bilmiyorum, demişler ya sormak değil öğrenmemek ayıp diye +1 Metin inan bende bilmiyordum son zamanlarda öğrendim. gece el freni, vites, kül tablasının olduğu alanı aydınlatan hafif loş bir ışık. yeni arabaların çoğunda var abim. benim opeldede vardı. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 3 Mart 2011 Yazar Paylaş 3 Mart 2011 Sağol Ahmetçim eğer senin dediğin şekilde gelinecekse ancak münibüs veya kamyonla gelmek lazım, Servette neler var neler. hangi birini yanına alacak Yorum bağlantısı
Metin Mustafa Oral 4 Mart 2011 Paylaş 4 Mart 2011 +1Metin inan bende bilmiyordum son zamanlarda öğrendim. gece el freni, vites, kül tablasının olduğu alanı aydınlatan hafif loş bir ışık. yeni arabaların çoğunda var abim. benim opeldede vardı. Anladım abi, çok güzel bir çalışma o zaman ama bizim arabada gerek yokki buna çünkü kontak anahtarını yerine sokup kontağı açana kadar tavan lambaları sönmüyor bilmem yanlışmıyım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Mart 2011 Paylaş 4 Mart 2011 Submarine gerekli ve çok hoş bir aydınlatma, 3. stop ta yahşi olmuş.... 30 saniye sonra da göbek atan ışık yapılsa, arkadaki trafikte sıkılmasa Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 4 Mart 2011 Paylaş 4 Mart 2011 Çok güzel olmuş herşey abi Elinize saglık Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Mart 2011 Paylaş 4 Mart 2011 (düzenlendi) Toptan cevap yazayım Arka flaş devresi için çift timer yazılımı ( 10 sn,6 sn) ve flaşör var. İsteyenler için flaşlı fren toplantısı tertiplemek gerekecek Servis kabulu işini Çağlar abiye, Test işlemelerini Lokman abiye veririz. Yanlız tek şartım isteyenlerin pense yan keski kullanmasını bilmesi lazım Ben devreleri hazırlarken diğerleride araçlarını dağıtmalıki işlemler hızlı olsun İnce kafalı led bulmak çok zor. Tedavülden laktı gibi.Taleb olmayınca bulamıyorsunuz.Ben anca 2 adet bulabildim. Malzemecim ile görüşüp 20-30 tane bulmasını isteyeyim. Ford'larda tavan aydınlatma aynı şekilde ise en uygun led olacaktır. Ahmet arabanın tavan labmasını ve üçüncü freni paketle gönder,yapayım ve sen direk monte et. Mustafa,Can, Adnan abi, Mehmet....Siz yakınsınız isteyen gelir, takar, yemeğimi yer, çayımı içer ve gider..... Emmi seni için özel planlarım var Çağlar abi flaşla beraber mastika çalsa : 4 Mart 2011 tarihinde Servet Ayd?n tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Mart 2011 Paylaş 4 Mart 2011 Servet Hocam,Tornavida pense tutarım sökme takma işlerinden anlarım Çay içerim. Gebzeye gelincede mutlaka uğrarım İşte burda olay değişiyor... Türbe gibi oldu orası... Servet'e uğramak için Gebze'ye gidiliyor Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Mart 2011 Paylaş 4 Mart 2011 Yakında işyerimin kapılarına çapıtta bağlanır Yorum bağlantısı
Murat Küçük 4 Mart 2011 Paylaş 4 Mart 2011 Lokman abi çok güzel olmuş güle güle kullan.Servet abininde ellerine sağlık Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 4 Mart 2011 Yazar Paylaş 4 Mart 2011 iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. biz en iyisi forcubtr proje üretim A.Ş. ni hizmete sokalım Servet ben tester olurum Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Mart 2011 Paylaş 4 Mart 2011 Ah şöyle boş zamanım olsa oturup neler yaparız ama.... Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 4 Mart 2011 Yazar Paylaş 4 Mart 2011 inanıyorum, hele ortamını gördükten sonra patent al piyasaya sür Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 5 Mart 2011 Yazar Paylaş 5 Mart 2011 K&N filtrem sabah geldi, montajınıda yaptım, ilerleyen günlerde sonuçları paylaşırım. araba km si 132.600 bunuda not olarak yazayım Yorum bağlantısı
Recommended Posts