Lokman Ceritlioğlu 14 Ocak 2011 Yazar Paylaş 14 Ocak 2011 Park sensörü hayırlı olsun Burhan güzel fiyata aldınız o ses normal ses olması lazım, bir kere yapıyor çok hafif geliyor hidrolik sistem olduğu için ayrılma sesi olabilir, duymadığın zamanda vardır o Osman ustaya sormuştum normal dediydi eğer aynı ses ise. Yorum bağlantısı
Burhan Kahraman 14 Ocak 2011 Paylaş 14 Ocak 2011 Park sensörü hayırlı olsun Burhan güzel fiyata aldınız o ses normal ses olması lazım, bir kere yapıyor çok hafif geliyor hidrolik sistem olduğu için ayrılma sesi olabilir, duymadığın zamanda vardır o Osman ustaya sormuştum normal dediydi eğer aynı ses ise. abi ilk defa duydum bu sesi sıngır sıngır bas bırak yaptıp epey ama yavas yavas tam kavrama tokrasında , simdi dedim goturup gostersem tanıdık biri olmasa hemen bir suru parca cikarir degiscek mahallemizdeki ustaya yarın bir gosteririm bosta yine yaparsa tabi. abi park sensorunu onceki aractan LCD ekranlı alısmıstım onun icin aldım , takılı olan led li alısamadım bunu digerinin yanına taksam 2 tane birden calisirmi yada digerini sokmeden devre dısı bıraksam, arka trimi nası acıcagımıda bilmiyorum gunduz gozu inceliycem. toolmaxx icin turkce sesli diyor ama bugun kutuyu isyerinde masa uzerine actım ve adaptor ile besledim ottu durdu sensorleri ayarladım elle mesafe kontrolu yaptım ama hic turkce ses falan yoktu sadece bipbip ottu Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 15 Ocak 2011 Paylaş 15 Ocak 2011 lokman abim gördüm yeni göstergelerinde hazırmış.inan tadından yenmez şimdi aracının güle güle kullan abicim.Allah kaza bela vermesin Yorum bağlantısı
Misafir 15 Ocak 2011 Paylaş 15 Ocak 2011 (düzenlendi) Göstergeni ayırdım abicim seni bekliyor pek bir afilli ama tatlı ister bu göstergeler :lol2: uffff mutlaka yanınızda olmam lazım. bende şu tekli ledlerin voltaj yön değişimini yapayım.tatlıya yer açayım. 15 Ocak 2011 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 15 Ocak 2011 Paylaş 15 Ocak 2011 Göstergeni ayırdım abicim seni bekliyor pek bir afilli ama tatlı ister bu göstergeler Can Bey bir tanede gösterge ben istiyorum Elinizde varsa Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 15 Ocak 2011 Paylaş 15 Ocak 2011 Malasef son 1 adet vardı ama gelirse söyliyim ayırsınlar Teşekkürler. Gelirse muhakkak haberlerinizi bekliyorum bir arkadaşım taktırmıştı adanada çok güzel olmuştu görüntüsü gerçektende. Lokman abi taktırdıgın zaman sabırsızlıkla senin resimleri bekliyoruz. can tükkan tatlı dolacak.işçi lazımmı? Valla Oktay abi eger bir tanede gösterge bana bulabilirsek süper olucak. Hiç üşenmem ayarlarım bir gün atlar gelirim ankaraya valla Yorum bağlantısı
İlker Toprak 15 Ocak 2011 Paylaş 15 Ocak 2011 Serhat çok sağol abim. kaşıntı işte ne olacak Hoşgeldiniz iyi forumlar. sorunuz olursa bildiğim konularda yardıma hazırım çok teşekkür ederim mutlaka sorarım Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 15 Ocak 2011 Yazar Paylaş 15 Ocak 2011 abi ilk defa duydum bu sesi sıngır sıngır bas bırak yaptıp epey ama yavas yavas tam kavrama tokrasında , simdi dedim goturup gostersem tanıdık biri olmasa hemen bir suru parca cikarir degiscek mahallemizdeki ustaya yarın bir gosteririm bosta yine yaparsa tabi.abi park sensorunu onceki aractan LCD ekranlı alısmıstım onun icin aldım , takılı olan led li alısamadım bunu digerinin yanına taksam 2 tane birden calisirmi yada digerini sokmeden devre dısı bıraksam, arka trimi nası acıcagımıda bilmiyorum gunduz gozu inceliycem. toolmaxx icin turkce sesli diyor ama bugun kutuyu isyerinde masa uzerine actım ve adaptor ile besledim ottu durdu sensorleri ayarladım elle mesafe kontrolu yaptım ama hic turkce ses falan yoktu sadece bipbip ottu Burhan sesi tamirciye dinlet bakalım ne diyecekler. park sensörü içinde eksik birşey yapmış olabilirsin. lokman abim gördüm yeni göstergelerinde hazırmış.inan tadından yenmez şimdi aracının güle güle kullan abicim.Allah kaza bela vermesin Amin abim, çok teşekkürler. Merakla bekliyoruz Lokman abi.Umarım istediğin gibi olur.. teşekkürler Erkan olacağına inanıyorum. Göstergeni ayırdım abicim seni bekliyor pek bir afilli ama tatlı ister bu göstergeler abim ne demek tatlının lafımı olur uffff mutlaka yanınızda olmam lazım. bende şu tekli ledlerin voltaj yön değişimini yapayım.tatlıya yer açayım. gel Oktay gel Can Bey bir tanede gösterge ben istiyorum Elinizde varsa Yalçın 2 tane olduğunu biliyordum Serkan birini ben aldım dediydi, diğerinide ben aldım, Yoksa Mustafa bey söylemişti ona ayıracaktık. Malasef son 1 adet vardı ama gelirse söyliyim ayırsınlar Can bu göstergelerden gelirse foruma ayırsınlar hepsini. +1 diyelim o zaman hadi hayırlısı can tükkan tatlı dolacak.işçi lazımmı? tatlı kalmaz Oktay Teşekkürler. Gelirse muhakkak haberlerinizi bekliyorum bir arkadaşım taktırmıştı adanada çok güzel olmuştu görüntüsü gerçektende. Lokman abi taktırdıgın zaman sabırsızlıkla senin resimleri bekliyoruz. Valla Oktay abi eger bir tanede gösterge bana bulabilirsek süper olucak. Hiç üşenmem ayarlarım bir gün atlar gelirim ankaraya valla Yalçın bu ayın son haftasında Ankaraya gidiyorum, taktırıp döneceğim hemen. döndüğümde resimleri eklerim Yorum bağlantısı
Burhan Kahraman 15 Ocak 2011 Paylaş 15 Ocak 2011 (düzenlendi) Bugunki islerden sonra sırada ne var diye dusunurken simdi hatırladım :lol2: yeni panelden bende mi alsam? bugun rahat durmadım bakıma 7bin varken ilk yag degisimimi yapayım filtreleri degistireyim dedim. mobil 5/30 yag , yag filtresi , motor ic temizligi 100 ,mazot filtresi 85 toplamda 200TL düz anlastık aksam ettim dun kavramada gelen ses de birdaha gelmedi, hic bir islemde yapmadık. yeni aldıgım toolmaxx park sensorunude takmak icin ugrastım ve oldu, karanlıga kaldı ama herseyi topladım ve eskiyi de soktum. servisi daha once bu cenmax degil demisti ama park sensorunu sokunce gordum ki cenmax, cenmax bu toolmaxdan daha iyidir diye dusunuyorum ama yapacak birsey yok , sensor delikleri yenisi icin ufak geldi delikleri genislettim ve yeni sensorleri taktım gosterge panelinide on panele kadar cekip montajı bitirdim temiz is oldu yarın da arabayı yıkatıp iyice bir temizlik yaparım. 15 Ocak 2011 tarihinde Burhan Kahraman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 15 Ocak 2011 Yazar Paylaş 15 Ocak 2011 Birhan konuşmaya başladımı? diğer bakımları için iyi etmişsin. sesin kesilmesi güzel :lol2: Yorum bağlantısı
Burhan Kahraman 15 Ocak 2011 Paylaş 15 Ocak 2011 (düzenlendi) abi park sensoru konusmuyo heralde ogrenme safhasında yalandan yazmıslar turkce diye cihazın uzerinde bile turkish voice yazıyo ama bu cinliler bim uzerinden bizi kandırıyor aksam oldu tlf acamadım ama hafta ici ithalatcısı firmayı arar sorarım bu niye konusmuyor diye adamlar demesinmi turkce otuyo diye ) bipbip biiiiiiiiip 15 Ocak 2011 tarihinde Burhan Kahraman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 15 Ocak 2011 Yazar Paylaş 15 Ocak 2011 :D önce kursa göndermek lazım derseler şaşmamak lazım Yorum bağlantısı
Burhan Kahraman 17 Ocak 2011 Paylaş 17 Ocak 2011 sensor konustu abi gosterge arkasında dugme varmıs bip yada ses simdi mesafeyi turkce soyluyor , yakında bununda laz versiyonu cıkar ) Yorum bağlantısı
Burhan Kahraman 17 Ocak 2011 Paylaş 17 Ocak 2011 Gözün aydın Burhan cok sagol abi darısı basınıza aracı alırken expertiz yaptırmıstım aks kecesi degiscek diyorlardı, hafta sonu yag degisimi sırasında biraz yag sızması gorunce bugun servise gittim garanti bitmeden aks kecesini degisiyim diye ama parca olmadıgı icin hafta sonuna kaldı yine. her hafta sonu araba ile ugrasıyoruz Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 17 Ocak 2011 Yazar Paylaş 17 Ocak 2011 çalışanlar için gerçekten zor, benim gibi emekli içinde vakitten çok ne var Yorum bağlantısı
Burhan Kahraman 18 Ocak 2011 Paylaş 18 Ocak 2011 bugun aks keceside degisti hafta sonu bana kaldı dava uzerine calisicaz artık Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 18 Ocak 2011 Yazar Paylaş 18 Ocak 2011 kafana fazla takma, arkadaşların yorumlarını gözardı etme bir avukatla görüş gereğini yapacaktır Burhan. aks keçesi değişimi içinde iyi olmuştur, yağ kaçırma olayıda kalkar. Yorum bağlantısı
Metin Mustafa Oral 20 Ocak 2011 Paylaş 20 Ocak 2011 Lokman Abi senin renk "Aytozu Gri" imiş biliyormusun? Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 22 Ocak 2011 Yazar Paylaş 22 Ocak 2011 Lokman Abi senin renk "Aytozu Gri" imiş biliyormusun? Metin bu mesajı atlamışım özür evet metin ruhsattada aytozu gri yazıyor aldığımda dikkatimi çekmişti. son değişiklik resmi burdada olsun Yorum bağlantısı
Fatih Cesko 22 Ocak 2011 Paylaş 22 Ocak 2011 yeni gostergenis hayirli olsun Lokman abi. cok guzel olmus Yorum bağlantısı
Metin Mustafa Oral 22 Ocak 2011 Paylaş 22 Ocak 2011 Metin bu mesajı atlamışım özür evet metin ruhsattada aytozu gri yazıyor aldığımda dikkatimi çekmişti. son değişiklik resmi burdada olsun Abi önemli değil. Bu gösterge olayı kaça maloldu yazdın da ben kaçırdım mı acaba.? Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 22 Ocak 2011 Yazar Paylaş 22 Ocak 2011 diğer tarafa yazmıştım galiba, gösterge 200 montaj ve proğramlama 150 toplam 350 Tl. ancak göstergeyi bu fiyata bulmak çok zor en ucuz 550-800 diyorlar bilginiz olsun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts