İçeriğe Yönlendir

Dünden Bugüne C-max

Lokman Ceritlioğlu

Recommended Posts

Metin Mustafa Oral
Metin benim tahminim doğru çıktı :good1: far dışındaymış :rolleyes:

Evet abi ama ben bunu içinde düşünüyorum, bakalım yapabilecekmiyim. :D

Yorum bağlantısı
Burhan Kahraman

bu kırmızı uclu soket far besleme kablosu ile beraber gelen 2 ucun ayrılarak ucu kapalı soket ile bosta durur hali , ne ise yaradıgını bilen varmıdır?

imag0050z.th.jpg

farın tam altındaki bu sokette bosta duruyor bunun da ne ise yaradıgını bilmiyorum

imag0049vo.th.jpg

far altındaki iki sokette kırmızı icinde

imag0048p.th.jpg

serit led far altında tampona yapistirilmis hali

imag0047j.th.jpg

serit led

imag0045gd.th.jpg

bu da yanar hali

imag0046is.th.jpg

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

xenon takılabilmesi için bırakılmış soket olabilir diye düşünüyorum.

far altı şerit led yerine en kısa sürede sis far yanına gündüz farı uyğulaması yapabilirsen c-max far görünüşü daha yakışıklı olacaktır. :good1::p

yeğenim astrasınada böyle yaptırmış.olmamış sevmedim dedim.biz senin gibi ustamıyız elimizden bu geliyor dedi.bende kafasına şaplağı yapıştırdım tabi. :spiteful::D

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Burhan özellikle bugün farı çıkarıp baktım bende boşta hiç kablo yok. senin sizler yanıyormu, sislerin olmasın?

Yorum bağlantısı
Burhan Kahraman
Burhan özellikle bugün farı çıkarıp baktım bende boşta hiç kablo yok. senin sizler yanıyormu, sislerin olmasın?

Lokman abi sislerim yanıyor eksik birseyim yok,

resimde gordugun sabit genis soket far altında duran o soket benim onceki aractada vardı bos duruyor, kırmısı gorunen ikili soketi de bunda gordum

hatta gecenlerde egr temizlenirken sileceklerin ordaki panel tamamen sokuldugunde aracın oncamının sag tarafında iki tane soket var bosta duruyor , calisan arkadasa sordum nedir diye? tesisat farlı araclar icin yapılıyor farklı ozellikler oluyor dedi ama soketlerin ne oldugunuda soyleyemedi :bravo:

sanki elektrikciden full tesisat alip ford bunu cmaxa uygulamıs da digerleride kendien gore farklı yerleri kullanıyor

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Allah Allah valla anlamadım :bravo: Çağlar burayı okursa yorum yapabilir belki.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
:) Mondeo tesisatı koymuşlardır belki :bravo: farklı opsiyonlar için üretilmiş tam donanımlı tesisat takılmıştır,normal. 96 Mondeo de bunca yol sonra, ayak adınlatma kablolarını bulmuştuk.
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Bugün yeni gösterge panelini Canın ve Serkanın sayesinde aldık, Ankaraya gidip taktırmak kaldı.

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
Bugün yeni gösterge panelini Canın ve Serkanın sayesinde aldık, Ankaraya gidip taktırmak kaldı.

Abi hayırlı olsun kompile yeni c-max in gösterge panelinimi aldın

yoksa sadece lcd sinimi aldın?

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
hadi hayırlı olsun abi..ne zaman geliyosun? :nazar:

teşekkürler abim bu ay sonuna kadar gelirim heralde.

Yorum bağlantısı
Misafir
teşekkürler abim bu ay sonuna kadar gelirim heralde.

abi hayırlı olsun.iyi günlerde kullan.fark olarak belirğin özellik varmıydı.çok dikkat etmedim açıkcası.ve resim varsa. :D

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Oktay resim yok :) dijital ekran var ortada biraz daha büyük, anlık yakıtı filan görüyormuşsun. Serkanlar kendi c-max lerine taktırmışlar çok güzel oldu diyor, sadece bir sorun var saatini ayarlıyamamışlar, oda önemli değil artık. Serkan burayı okurda resim eklerse görürüz :D

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
Teşekkürler Yalçın, komple aldım abim.

Hayırlı olsun abi kaça aldın?

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
abi hayırlı olsun.iyi günlerde kullan.fark olarak belirğin özellik varmıydı.çok dikkat etmedim açıkcası.ve resim varsa. :blink:

Oktay resim buldum :good1:

ayın 28 inde Antalya ya gidicem.gitmeden gelirsem görüşelim abi.

inşallah Çağlar :good1:

Hayırlı olsun abi kaça aldın?

200 tl abim. çok zor oldu ama oldu İstanbulda 650 diyen var :)

LGEktEYvUI.jpg

buda Cenk hocamın arabasınınki bunun aynısı sanırım.

post-24-1249568061.jpg

Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı

Lokman abi bakıyorum sende dayanamıyorsun sürekli bir yenilik ama çok güzel olacak.. :blink::good1::good1:

Yorum bağlantısı
İlker Toprak

slm tüm üyelere ben yeni kayıt oldum ve sayenzide çok fikir sahibi oluyorum şimdiden herkese çok teşekkür ederimç

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
(düzenlendi)
Lokman abi bakıyorum sende dayanamıyorsun sürekli bir yenilik ama çok güzel olacak.. :nazar::nazar::nazar:

Serhat çok sağol abim. kaşıntı işte ne olacak :D

slm tüm üyelere ben yeni kayıt oldum ve sayenzide çok fikir sahibi oluyorum şimdiden herkese çok teşekkür ederimç

Hoşgeldiniz iyi forumlar. sorunuz olursa bildiğim konularda yardıma hazırım ;)

tarihinde Lokman Ceritlio?lu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Burhan Kahraman
forumda kaşıntı tutmayan varmı ki? :nazar::nazar:

her hafta sonu birsey buluyorum ugrascak :nazar:

park sensoru vardı ama bugun bim de satılan toolmaxx dan aldım belki onu takarım bir ara,

aklıma gelmisken bu aksam yasadıgım birsey yazsam fikirlerinizi alsam,

aracla park halindeyim calistirdim sessiz bir sokak vites bosta debriyaja bastım bir tıkırtı sesi geldi tekrar bas bırak yaptım ama sadece cok yavas haraket ederse hissediliyordu, tam kavrama noktasında tuttugumda motor sesinden ayrı bir tıkırtı geliyor az ileri geri y aptım tekrar denedim yine vardı yolda durdugum yerlerde cevre gurultusunden duyamadım ama sinema sonrası carefour bahcesinde tekrar denedim gittigimde vardı ama donuste aynı sesi alamadım. tıkırtı desemde aslında şıngırtı gibi bir sesti :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...