Lokman Ceritlioğlu 19 Ekim 2010 Yazar Paylaş 19 Ekim 2010 Dün Jantı taktırdım bugün sabah arabanın arka sağ köşesine vurup kaçmışlar, nedemeli şimdi şimdilik görende yok, arka stopun altı baya bir ezilmiş, tamponda boya gitmiş çizilmiş. Yorum bağlantısı
Cemil Çınar 19 Ekim 2010 Paylaş 19 Ekim 2010 (düzenlendi) Dün Jantı taktırdım bugün sabah arabanın arka sağ köşesine vurup kaçmışlar, nedemeli şimdi şimdilik görende yok, arka stopun altı baya bir ezilmiş, tamponda boya gitmiş çizilmiş. Geçmiş olsun, ne kadar üzüldüğünüzü tahmin edebiliyorum. sizin araçtakilerin bir kısmı bende de var bir kısmını da yapmayı hep düşündüm ancak, şimdi de satsam değiştirsem mi diyorum, yoksa devam mı etsem... Maalesef ekonomi izin vermiyor.... Not: Maaşallah 19 Ekim 2010 tarihinde Cemil tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 19 Ekim 2010 Yazar Paylaş 19 Ekim 2010 (düzenlendi) çok teşekkürler,sizin içinde hayırlısı olsun. ah bir elime geçirsem vurup kaçanı. 19 Ekim 2010 tarihinde Lokman Ceritlio?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Cesko 19 Ekim 2010 Paylaş 19 Ekim 2010 Lokman abi. jantlar super otesi olmus cok begendim gule gule kulanin bi de gecmis olsun.. genelde boyle oluyor insanin hevesini mutlulugunu kursaginda birakiyor milet Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ekim 2010 Paylaş 19 Ekim 2010 Dün Jantı taktırdım bugün sabah arabanın arka sağ köşesine vurup kaçmışlar, nedemeli şimdi şimdilik görende yok, arka stopun altı baya bir ezilmiş, tamponda boya gitmiş çizilmiş. abi geçmiş olsun çok üzüldüm.park yeri alanın musait degilmi nedir çıkarken yada geçerken sürtüyorlar.benim başımdan eksik olmuyor ama şimdiye kadar sadece boya izi oldu umarım aksi olmaz.birazdan bende çıkıp bakıcaktım aklım arabada okul çıkışı var felaket yerde. tekrar geçmiş olsun.rabbim nazardan korusun Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 19 Ekim 2010 Paylaş 19 Ekim 2010 çok teşekkürler,sizin içinde hayırlısı olsun. ah bir elime geçirsem vurup kaçanı. geçmiş olsun lokman abi çok üzüldüm hasar çokmu ? Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 19 Ekim 2010 Yazar Paylaş 19 Ekim 2010 Lokman abi. jantlar super otesi olmus cok begendim gule gule kulanin bi de gecmis olsun.. genelde boyle oluyor insanin hevesini mutlulugunu kursaginda birakiyor milet çok sağol Fatih. inan zevkini alamadım abi geçmiş olsun çok üzüldüm.park yeri alanın musait degilmi nedir çıkarken yada geçerken sürtüyorlar.benim başımdan eksik olmuyor ama şimdiye kadar sadece boya izi oldu umarım aksi olmaz.birazdan bende çıkıp bakıcaktım aklım arabada okul çıkışı var felaket yerde.tekrar geçmiş olsun.rabbim nazardan korusun çok sağol Oktay. Amin diyelim abim. Yalçın baya ezilme var,mecbur kaportaya gidecek. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 19 Ekim 2010 Paylaş 19 Ekim 2010 Güle güle kullan abim... Gözüm var gerçi ama.. Yine de güle güle kullan... abi jantlar güzel olmuş kaza için üzüldüm bence çekemeyen biri bilerek yapmıştır nazara gelmiş abi aracın bazıları açıkça yazmış Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 19 Ekim 2010 Yazar Paylaş 19 Ekim 2010 Mehmet sağol abim, inan çok zoruma gitti, ama ne yapalım sağlık olsun diyoruz. emmi onu şakayla yazmıştır, forumda hiç bir arkadaşımın kötü niyetli olduğunu düşünmedim düşünmüyorumda. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 19 Ekim 2010 Paylaş 19 Ekim 2010 Allah beterinden saklasın lokman abi. Boşver çok güzel olmuş.. Tamir olunca dahada güzel olacak inşallah.. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 19 Ekim 2010 Yazar Paylaş 19 Ekim 2010 Mercan sağol abim, jantların hevesi kursağımızda kaldı, neyse sağlık olsun diyoruz artık. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ekim 2010 Paylaş 19 Ekim 2010 Mehmet sağol abim, inan çok zoruma gitti, ama ne yapalım sağlık olsun diyoruz.emmi onu şakayla yazmıştır, forumda hiç bir arkadaşımın kötü niyetli olduğunu düşünmedim düşünmüyorumda. +1 abi çevrede kamera falan yokmu hiç aracın oldugu yere odaklı baktınmı? Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 19 Ekim 2010 Yazar Paylaş 19 Ekim 2010 (düzenlendi) Ne yapacan? Hadi diyelim ki ben yaptım Jant konusuna gelince, abi kusura kalma ama olmamış. Küçük durmuş. acılı lahmacun ısmarlardım Hakan yorum için sağol +1abi çevrede kamera falan yokmu hiç aracın oldugu yere odaklı baktınmı? Oktay kamera yok abim. yoksa çok araştırdım meslek icabı. Geçmiş olsun Lokman bey ama Hakan'ın dediği gibi hiç bir şey yapamıyorsun çoğu zaman.Arabam 3 aylıkken öğrenci çizdi bagajı boydan boya.Kamerdan gördük çağırdık."Neden yaptın" dedim ."canım sıkılıyordu" dedi.O an öyle bir pataklamak geldi ki içimden.Sonu daha kötüye varacağı için ses etmedik.İdarede sahip çıkmayınca hiç bir ceza almadı velet. Daha 2 gün önce.Toplantıda arabanın başında laflıyoruz forumdaşlarla.Benimkinin yanına bir araba park etti.Rahat 1 metre ara var ikisinin arasında.Kadın bir açtı kapıyı .Açmak da ne kelime kanırttı resmen.Taaak benim kapıya. Aramız 2-3 metre .Tabi hepimiz kadına baktık.Yahu hiçmi istifini bozmaz.Kapıyı kapadı gitti.Bakakaldık . Fuat hocam sizede geçmiş olsun,malesef önüne geçemiyoruz. 19 Ekim 2010 tarihinde Lokman Ceritlio?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 19 Ekim 2010 Paylaş 19 Ekim 2010 Dün Jantı taktırdım bugün sabah arabanın arka sağ köşesine vurup kaçmışlar, nedemeli şimdi şimdilik görende yok, arka stopun altı baya bir ezilmiş, tamponda boya gitmiş çizilmiş. Büyük geçmiş olsun Lokman Abi,tekrarını kimseler yaşamasın Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 19 Ekim 2010 Yazar Paylaş 19 Ekim 2010 1-Bu olmadı. Basuruma dokunur maazallah, o zaman derdimi house bile çözemez 2-Abi mühim değil. Keşke janta verdiğin para ile çanta alsaydın yengeye (nasıl kafiye: janta-çanta ) Lahmacun yetti sana Büyük geçmiş olsun Lokman Abi,tekrarını kimseler yaşamasın Fatihçim çok sağol abim. Amin diyelim. arabaya bitane nazarboncuğu şart oldu artık. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ekim 2010 Paylaş 19 Ekim 2010 Geçmiş olsun abi..İnsanın canını çok sıkıyor böyle şeyler Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 19 Ekim 2010 Yazar Paylaş 19 Ekim 2010 Geçmiş olsun abi..İnsanın canını çok sıkıyor böyle şeyler sağol abim, aynen haklısın. Yorum bağlantısı
Onur Demir 19 Ekim 2010 Paylaş 19 Ekim 2010 Abi jantlar çok yakışmış, güle güle kullan. DAha öncede dedim; olabilecek en iyi jantı aldın. Bu arada hasar için geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 19 Ekim 2010 Yazar Paylaş 19 Ekim 2010 (düzenlendi) Büyük geçmiş olsun. Lokman abi gerçekten çok üzüldüm.jantları takınca nazar değdi herhalde Allah beterinden saklasın abi boşver sıkma canını. Sağol abim, can sıkılması geçti, autokinge uğruyayım bakalım ne diyecekler. Abi jantlar çok yakışmış, güle güle kullan. DAha öncede dedim; olabilecek en iyi jantı aldın. Bu arada hasar için geçmiş olsun. Çok sağol abim. 19 Ekim 2010 tarihinde Lokman Ceritlio?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 21 Ekim 2010 Paylaş 21 Ekim 2010 lokman abi mercekli far için arkadaş dönüş yapacakti dönüş yapmadı babamla görüştümde bu far konusunu babam diyor orjinal al diyor 100 200 fazla ver orjinal olsun diyor dogru diyor bencede çıkma c-max mercekli far konusunda yardımcı olma sanssın varmı bana abi teşekkürler Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 21 Ekim 2010 Yazar Paylaş 21 Ekim 2010 Cumartesi o tarafa gideceğim sorarım abim. Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 21 Ekim 2010 Paylaş 21 Ekim 2010 Cumartesi o tarafa gideceğim sorarım abim. vallahi lokman abi çok makbule geçer hem babamında dilinden kurtulurum=) Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 22 Ekim 2010 Paylaş 22 Ekim 2010 Jant resimlerini yeni gördüm 16'' olmasına rağmen çok güzel durmuş Güle güle kullan Lokman Abi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 22 Ekim 2010 Yazar Paylaş 22 Ekim 2010 Fatih çok sağol abim. benim de çok hoşuma gitti Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 22 Ekim 2010 Paylaş 22 Ekim 2010 Fatih çok sağol abim. benim de çok hoşuma gitti abi bugun seni aradım ama ulaşaadım musaıt degildin galiba Yorum bağlantısı
Recommended Posts