Lokman Ceritlioğlu 28 Ekim 2011 Yazar Paylaş 28 Ekim 2011 Mustafa bir dahaki geleceğin toplantıya haber ver, gelirken alırız. İlteber zaten konu açacaktı bunun için. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 29 Ekim 2011 Paylaş 29 Ekim 2011 bu gün baktık. Lokman abinin arabada ön can rezistans tesisatı hatta ısıtmalı fıskıye tesisatı var gibi duruyor. konsolda da tuşu var. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 29 Ekim 2011 Yazar Paylaş 29 Ekim 2011 C-MAX 'a sanki dayılar özel yapmış . Benim f1 de ancak 2 0 0 la filan giderken böyle güzel atıor bunu c-max e göre yapmışlar Can bu gün baktık. Lokman abinin arabada ön can rezistans tesisatı hatta ısıtmalı fıskıye tesisatı var gibi duruyor. konsolda da tuşu var. Mustafa bugünkü yardımlar için hepinize teşekkürler. esp tuşunun lambasının yanması harika oldu geri kalanını Servet Dergahta halledecek Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 29 Ekim 2011 Paylaş 29 Ekim 2011 Abi bir şey yapmdık ki malzeme olsa biraz debelenip fıskiyeleri ısıtırdık da sigorta vs yoktu. bu arada camına bir şey olmasın ama olursa üzülme ısıtmalı yaparsın Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 30 Ekim 2011 Yazar Paylaş 30 Ekim 2011 :lol2: aslında esp yi çalıştırsaydık daha güzel olacaktı Mustafa Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Ekim 2011 Paylaş 30 Ekim 2011 Mustafa ya zaten de ki sölülecek parçalanacak araba var, körfezden kalkıp geliyor Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 30 Ekim 2011 Yazar Paylaş 30 Ekim 2011 biz Servetle işe soyunduk, bir baktım Mustafa, Gökhan ve Melih de geldiler, ben hemen arkaya geçtim, Servetle Mustafa 1 dk.da ön göğüsü dağıtıp kabloları buldular Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 30 Ekim 2011 Paylaş 30 Ekim 2011 Lokman abi işin ilginci senin ESP tuşu o sokete uydu normalde uymaması gerekir Belkide ESP tesisatı da vardır Arabada tesisat olasun Esp takmakta bir şey yok. 2 sensör bir espli abs beyni bitti gitti Mustafa ya zaten de ki sölülecek parçalanacak araba var, körfezden kalkıp geliyor çok pis sökerim şimdilik trim konsol felan söküyorum. ilerleyen zamanlarda motor işine de girecem projeler hazır. 1.6 ecobost focusun çakma beygirleri bizimkinin yanında eşek olacak bi mini s.chargerı bir ecü ye bakar Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 30 Ekim 2011 Yazar Paylaş 30 Ekim 2011 Mustafa bütün yapacaklarımı bir tarafa bıraktım bu esp işine el atacağım bu bahsettiğin sensörle beyinin maliyeti ne olur tahmini. dediğin gibi tesisat var olarak düşünürsek. bide bunu kim bilir? nasıl anlarız. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Ekim 2011 Paylaş 30 Ekim 2011 esp, abs modülünün içindeki program farkıdır, elleşme, oynaşma, kurcalama. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 31 Ekim 2011 Yazar Paylaş 31 Ekim 2011 cız diyorsun yani Yukarda Fatih bey sonradan yaptırmış galiba. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Kasım 2011 Paylaş 1 Kasım 2011 abi esp tesisatı komple hazırsa bile senin sonradan parça alıp takman çok maliyeli olur. esp li abs beyni alıncak sizde var mı bilmiyorum ama direskiyon açı sensörü. yanal ivme sensörü. bir ihtimal westinhouse denen zımbırtı farkı vs ayrıca gem modülünde de fark olabilir. imkansız değil ama masraflı olur. tesisat yoksa zaten parçalar olsa bile elde sağlıklı çalışması için döşenecek tesisata güven olmaz Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 1 Kasım 2011 Yazar Paylaş 1 Kasım 2011 Mustafa bilgiler için sağol abim, bir dahaki bahara artık ozaman ama sonuçta esp düğmemiz var hemde ışığı çalışıyor Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 1 Kasım 2011 Paylaş 1 Kasım 2011 Mustafa ısıtmalı ön can taktıracaktım benim ön cam orjinal 600 küsür+kdv iken ısıtmalısı 1200 küsür+kdv idi bu arada camına bir şey olmasın ama olursa üzülme ısıtmalı yaparsın Lokman abi iyi günlerde kullan. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 1 Kasım 2011 Paylaş 1 Kasım 2011 abi esp tesisatı komple hazırsa bile senin sonradan parça alıp takman çok maliyeli olur. esp li abs beyni alıncak sizde var mı bilmiyorum ama direskiyon açı sensörü. yanal ivme sensörü. bir ihtimal westinhouse denen zımbırtı farkı vs ayrıca gem modülünde de fark olabilir. imkansız değil ama masraflı olur. tesisat yoksa zaten parçalar olsa bile elde sağlıklı çalışması için döşenecek tesisata güven olmaz Çağlar abi aracı alır garaja. ESP li cmax alıp takarız plakasını Yuttururuz Lokman abi ye Mustafa dert etme. ESP li Cmax Lokman Abi den kıymetlimi? Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 1 Kasım 2011 Yazar Paylaş 1 Kasım 2011 (düzenlendi) sağol Adnanım, birazdan İlteberle buluşacağız galiba ledli stopları alacağım, alırsam yarın ledli stoplarda takılmış olacak. Muratım çok sağol abim, espli olsa bile bende devreye gireceğini sanmıyorum 1 Kasım 2011 tarihinde Lokman Ceritlio?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 1 Kasım 2011 Paylaş 1 Kasım 2011 sağol Adnanım, birazdan İlteberle buluşacağız galiba ledli stopları alacağım, alırsam yarın ledli stoplarda takılmış olacak.Muratım çok sağol abim, espli olsa bile bende devreye gireceğini sanmıyorum Olsun abi ömrü hayatımızda bir kere devreye girer can kurtarır. Allah ihtiyaç göstertmesin. Abi hayırlı olsun bu arada stoplar. Vallaha arabayı baştan yarattın. Zevkle takip ediyorum yaptıklarını. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 1 Kasım 2011 Yazar Paylaş 1 Kasım 2011 Haklısın abim, arabayı yenileyeceğim zaman mutlaka full güvenlik paketlisini alacağım bu sefer. sizlere yetişmeye çalışıyorum ama olmuyor Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 1 Kasım 2011 Yazar Paylaş 1 Kasım 2011 biraz önce İlteberden stopları aldım, montaj yarın inşallah. bu konuda Erkana ve İltebere yardımlarından dolayı çok çok teşekkürler. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Kasım 2011 Paylaş 2 Kasım 2011 Tekrar hayırlı olsun. Şimdiden iyi günlerde kullan. :lol2: :lol2: Önceki gece yine gördüm bu stoptan cidden çok farklı gösteriiyor.Aslında İlteber'in taktıgından ızgaralı tip olacakki harkulade olur. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 2 Kasım 2011 Yazar Paylaş 2 Kasım 2011 Oktay ve Erkan çok sağolun, sonunda stopları taktım buda kısa video eski ve yeni farkı. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Kasım 2011 Paylaş 2 Kasım 2011 Bir stop bir arabaya bu kadar mı yakışır yav... Muhteşem olmuş... Arıza vermez herhalde.. sinyalleri led yapalım abi... Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 2 Kasım 2011 Paylaş 2 Kasım 2011 (düzenlendi) Lokman Bey Ömür insansınız Vallahi. Güle güle kullanın. Sonunda benide kışkırtacaksınız gidip arabayı yıkatacağım. En son geçen bayram yıkatmıştım zaten zamanıda gelmiş 2 Kasım 2011 tarihinde M.Fatih Y tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 2 Kasım 2011 Yazar Paylaş 2 Kasım 2011 (düzenlendi) Bir stop bir arabaya bu kadar mı yakışır yav... Muhteşem olmuş... Arıza vermez herhalde.. sinyalleri led yapalım abi... teşekkürler Emmi,led işi Ankarada Oktaya ya İstanbulda Servete yada yazın Kayseriye geldiğimde sana yaptırmak kısmet olur Lokman Bey Ömür insansınız Vallahi. Güle güle kullanın. Sonunda benide kışkırtacaksınız gidip arabayı yıkatacağım. En son geçen bayram yıkatmıştım zaten zamanıda gelmiş çok sağolun. Çok yakışmış abi, güle güle kullan. teşekkürler Mustafa sende geç kalma, seninki koyu renk daha güzel duracaktır. Harika olmuş lokman abim,zaten çıktığından beri bu stopları çok beğeniyorum,güle güle kullan çok sağol abim. teşekkürler. Harika. sağol Ahmetim 2 Kasım 2011 tarihinde Lokman Ceritlio?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Kasım 2011 Paylaş 2 Kasım 2011 Emmi,led işi Ankarada Oktaya ya İstanbulda Servete yada yazın Kayseriye geldiğimde sana yaptırmak kısmet olur Abi Ahmet Kıyak bulur sana, hazır alırız... Belki de şimdiye bulmuştur bile... Değil mi Ahmet Yorum bağlantısı
Recommended Posts