Sinan Yalçın Durmuş 24 Ekim 2011 Paylaş 24 Ekim 2011 Bak bunu bilmiyordum Çağlar abi o zaman en kısa sürede bende tdci logosunu söküp st logosunun yerini değiştireyim Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 24 Ekim 2011 Paylaş 24 Ekim 2011 Abi bi tdci logosuda torpitoda duruyor ön panjurda vardı yıkarken düşmüştü geri takmamıştım ama aslında ön panjurda güzel duruyor taksammı Güzel fikir öle yapayım ben abi C-max logosunu sökmem temizlemem 1 hafta sürdü takmamda geçiştire geçiştire 2 hafta sürdü bakalım st ve tdci logosunu söküp düzeltmek ne kadar sürecek Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 24 Ekim 2011 Paylaş 24 Ekim 2011 Mustafa abi mavi kapak philips sprey nasıl oluyor yarın koçtaşa bakayım varsa alayım.Çünkü pasta çila ile felan çok uğraştırıyor.Lokman abi biraz konunu kirlettim ama kusura bakma Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 25 Ekim 2011 Paylaş 25 Ekim 2011 Bak bunu bilmiyordum Çağlar abi ozaman en kısa sürede bende tdci logosunu söküp st logosunun yerini değiştireyim Sök gitsin. En kötü benzinli c-max'in olur fenamı. Yalçın söktüğün TDCI logosun depo kapağına yapıştır.. Tdci'ın ne demek olduğunu bilmeyen pompacı varsa. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 25 Ekim 2011 Yazar Paylaş 25 Ekim 2011 Mustafa ve Sinan estafurullah :lol2: Mustafa (Tüfekçi) motor bölmesindeki sigorta panali resimleri. Sinan bu resimlerde senin için bugün çektim sanki ST logo biraz yan olmuş. bugün baya dolaştım, düğme bulamadım, biraz daha araştırayım olmaz ise arka cam resistans düğmesine bağlatacağım. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 25 Ekim 2011 Yazar Paylaş 25 Ekim 2011 fordburada da buldum, biri esp için diğeri arka cam resistans düğmesinin aynısı galiba esp olanı alsam kendimi esp varmış gibide kandırsammı :lol2: esp için olan 15 Tl. diğeri 20 Tl. hangisini alayım Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 25 Ekim 2011 Paylaş 25 Ekim 2011 Esp düğmesini al abi. Bu arada st yazısı bildiğimiz yamuk duruyor. :lol2: Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 25 Ekim 2011 Yazar Paylaş 25 Ekim 2011 (düzenlendi) Sefa hayırlı olsun. düğme tahminimden ucuz olunca bide teypin yan tarafında 2 tane boş olan olunca ayrı olsun diye düşündüm. yinede beli olmaz seninki gibide yaptırabilirim. Hocam sende doğru tespit yapmışsın :lol2: Hüseyinden (Sönmez) bir daha rica edeyim. 25 Ekim 2011 tarihinde Lokman Ceritlio?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 25 Ekim 2011 Paylaş 25 Ekim 2011 Hayırlı olsun Lokman abi, boş duramıyorsun sende Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 25 Ekim 2011 Paylaş 25 Ekim 2011 fordburada da buldum, biri esp için diğeri arka cam resistans düğmesinin aynısı galiba esp olanı alsam kendimi esp varmış gibide kandırsammı esp için olan 15 Tl. diğeri 20 Tl. hangisini alayım Lokman abim sipariş vereceksen bu iki düğmeyi banada sipariş edermisin. Takalım bari aracada fazlalık olarak dursun abi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 26 Ekim 2011 Yazar Paylaş 26 Ekim 2011 Hayırlı olsun Lokman abi, boş duramıyorsun sende Mercan gerçekten öyle, bugün sırf, hava akış metresini temizlemek için sprey aldım yağsız Lokman abim sipariş vereceksen bu iki düğmeyi banada sipariş edermisin. Takalım bari aracada fazlalık olarak dursun abi Süha ben çıktıktan sonra yazmışsın abim, keşke telefonla arasaydın Süha Bunların ışıklarınıda Akitf ederiz beraber aktif yapacağız Lokman abimin ruhu genç maşşallah...Güle güle kullan Lokman abi.. teşekkür ederim Erkanım, sizlerin arasında olunca azda olsa size ayak uydurmaya çalışıyoruz Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 26 Ekim 2011 Paylaş 26 Ekim 2011 Focusum olacak oralar boş duracak. Hemen alın bu düğmelerden hemen. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 27 Ekim 2011 Yazar Paylaş 27 Ekim 2011 Focusum olacak oralar boş duracak. Hemen alın bu düğmelerden hemen. aldık hocam, ST logosunuda düzelttim bu seferde diğer tarafamı kaymış ne esp düğmesi. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ekim 2011 Paylaş 27 Ekim 2011 İyi günlerde kullanasın abi.Renk farkımı var nedir Birde o üstteki yeride doldur acayip çirkin duruyor.Abi ne takılıyorsa onuda al derim. Yorum bağlantısı
Emre Demir2 28 Ekim 2011 Paylaş 28 Ekim 2011 Maşallah Abicim, çok güzel olmuş GRL. Makyajı çok yakışmış Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Ekim 2011 Paylaş 28 Ekim 2011 abi tuşlar ucuzmuş gerçekten. üsttekinede ön cam rezistans tuşunu al. ton farklı zamanla geçer plastiğin kendinden o fark. motor haznesinde röle girecek yerler var tesisatın tamamı olmasada ön hazırlığı olabilir ama orjinal tesisat için şema vs lazım yo kdirek konsola kadar soket gelse tak çalıştır olurdu. iyi bir elektrikçiye bir röle vs ile o tuşu bağlatırsın istediğin gibi o tuşa basınca hem tuş aydınlatması yanar hem ısıtmalı fıskiyler çalışır. bende bir vakit olsa ön cam rezistans tuşuna kablo çektircem bizde soket var ama ön cam kısmı için olan pinleri boş bırakmışlar. çünkü bizde komple tuş takımı değişiyor mesela. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 28 Ekim 2011 Yazar Paylaş 28 Ekim 2011 Işığı aktifmi Lokman abi? Henüz değil hocam. Harika olmuş abi tam ben soracaktım Işıklar aktifmi diye . sağol Can İyi günlerde kullanasın abi.Renk farkımı var nedir Birde o üstteki yeride doldur acayip çirkin duruyor.Abi ne takılıyorsa onuda al derim. Oktayım garajda çektim banada öyle geldiydi bugün dışarda çektim çok az bir fark var oda yeni eski olmasından sanırım. en kısa zamanda diğerinide alırım Oktay. Maşallah Abicim, çok güzel olmuş GRL. Makyajı çok yakışmış teşekkür ettim abim abi tuşlar ucuzmuş gerçekten. üsttekinede ön cam rezistans tuşunu al. ton farklı zamanla geçer plastiğin kendinden o fark.motor haznesinde röle girecek yerler var tesisatın tamamı olmasada ön hazırlığı olabilir ama orjinal tesisat için şema vs lazım yo kdirek konsola kadar soket gelse tak çalıştır olurdu. iyi bir elektrikçiye bir röle vs ile o tuşu bağlatırsın istediğin gibi o tuşa basınca hem tış aydınlatması yanar hem ısıtmalı fıskiyler çalışır. bende bir vakit olsa ön cam rezistans tuşuna kablo çektircem bizde soket var ama ön cam kısmı için olan pinleri boş bırakmışlar. çünkü bizde komple tuş takımı değişiyor mesela. Mustafa senin dediğin çok mantıklı abim ama bunu yapacak kişi çok azdır. şimdi bizim yapacağımız fıskıyeleri bu düğmeye bir role ile bağlamak ve düğmeyi ışıklandırmak. Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 28 Ekim 2011 Paylaş 28 Ekim 2011 (düzenlendi) Lokman Bey, Arabanız hakkaten çok bakımlı ve güzel görünüyor.Benim araba sizinkini görse beni içine bile kabul etmez herhalde.Allah nazardan saklasın.2006 yılında o esp tuşuna tam 1,800 tl vermiştim bir kere çalıştığını bile görmedim İnşaallah sizinki arzu ettiğiniz şekilde çalışır. 28 Ekim 2011 tarihinde M.Fatih Y tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 28 Ekim 2011 Yazar Paylaş 28 Ekim 2011 Fatih bey merhaba, bugüne kadar o kadar araba değiştirdim, bunun gibi araç görmedim, uğraşmak, binmek, gezmek, temizlemek çok hoşuma gidiyor. ben o tuşu farklı bir yerde kullanmak için aldım, ısıtmalı cam fıskıyelerine bağlıyacağız, görsellik olsun dedik. Allah hepimizin aracını nazarlardan saklasın, kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 28 Ekim 2011 Paylaş 28 Ekim 2011 (düzenlendi) Benim arabadaki düğmenin çalışmaması şakaydı zaten.Demekki ESP yi devreye sokacak kadar zorlama yaşım geçti ondandır diye düşünüyorum.Ama araba konusunda haklısınız çok farklı, uzun süre kullanmadan kimsenin anlamasını bekleyemem tabiiki.Dediğim gibi benim araba sizinkini görse...neyse şimdilik görene kadar kahrımı çekmeye devam edecektir. Hepimize güzel günlerde kullanma dileği ile, Ben bugün markete giderken arabama uzaktan bir baktım sadece 28 Ekim 2011 tarihinde M.Fatih Y tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 28 Ekim 2011 Paylaş 28 Ekim 2011 Düğmeye vazife yüklediğinizde ışığı kendi kendine aktif olacaktır zaten Lokman abi. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Ekim 2011 Paylaş 28 Ekim 2011 abi hazır o tuşlar ucuzken ön cam rezistans tuşunu alıp ona bağlat fısiyeyi. ESP ye de ön park sensörü bağlatırsın Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 28 Ekim 2011 Yazar Paylaş 28 Ekim 2011 (düzenlendi) Benim arabadaki düğmenin çalışmaması şakaydı zaten.Demekki ESP yi devreye sokacak kadar zorlama yaşım geçti ondandır diye düşünüyorum.Ama araba konusunda haklısınız çok farklı, uzun süre kullanmadan kimsenin anlamasını bekleyemem tabiiki.Dediğim gibi benim araba sizinkini görse...neyse şimdilik görene kadar kahrımı çekmeye devam edecektir.Hepimize güzel günlerde kullanma dileği ile, Ben bugün markete giderken arabama uzaktan bir baktım sadece Düğmeye vazife yüklediğinizde ışığı kendi kendine aktif olacaktır zaten Lokman abi. sağol hocam yakında halledeceğiz o işi. bu akşam ısıtmalı fıskıyeyi Can bir bakalım abi dedi, çalıştırdım çok beğendiler, sanırım c-max yüksek olduğu için cama çok güzel yayıyor suyu, daha öncede ben yazmıştım gayet güzel diye. Mustafa tekrar düşün derim bu fıskıyeyi Mustafam yarın ön cam ısıtma tuşuna bakayım onu alırsam ısıtmalı fıskıyeyi ona bağlatırım, esp düğmeside ışığı yansın yeter abim 28 Ekim 2011 tarihinde Lokman Ceritlio?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Ekim 2011 Paylaş 28 Ekim 2011 fıskiyeler iyi sayılır arabasına göre değişiyor cama geliş açısı. benim ısıtma derdim yok spreyleme olsun yeter de alamadık kargo margo uğraşmak istemiyorum minicik şeyler için Yorum bağlantısı
Recommended Posts