İçeriğe Yönlendir

Dünden Bugüne C-max

Lokman Ceritlioğlu

Recommended Posts

Lokman Ceritlioğlu
Harika olmuş Lokman abim kazasız belasız + cezasız sürüşler dilerim :)

sağol abim ;)

Lokman abi benim araçta gri olsaydı 1dk durmazdim vallahi benimkinin rengi ile plastik aksam renk arasında pek fark yok :( senin araç çok güzel olmuş...

onda haklısın Sinan, koyu renkte belli olmaz.

Zaten güzeldi be abi artık yeşilçam bunu kapar :good1:;)

Oktayım teşekkür ettim abim ;)

abı güzel olmus hayırlı olsun

çok sağol abim.

:nazar: bu aralar geride kaldım galiba, dün dergaha uğradım göreyim diye araba çoooktan çıkmış :)

Kazasız belasız sür abi..Tamponların dükkandan çıkmadan başına birşey gelmemiş olması düşündürücü :lol:

Sağol Eminim, hiç birşey olmadan sağ salim geldi :)

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Lokman abi bence farlarıda karartmalısın ...;)

+1

Bu aşamadan sonra ön tampondaki siyahlık ile bütünleşir.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Servetim +1 diyorsunda farı kim sökecek, İlker bile kendi sökemiyormuş bunları, Maslakta bir yere söktürüyormuş. iş çıkartmayın bana ;)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Yok gerçekte bakıldığında bence böyle güzel, C-max yüksek araba, siyah far önü ortadan ikiye böler, iyice yüksek gösterir derim.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Çağlar bunlara uyarsam evin yolunu şaşıracam ben ;)

Yorum bağlantısı
Misafir
Yok gerçekte bakıldığında bence böyle güzel, C-max yüksek araba, siyah far önü ortadan ikiye böler, iyice yüksek gösterir derim.

+1 Sinan için yaptıgım gündüz farında bunu net olarak gördüm yüksek bir araç.İnce detaylara sahip.Siyah far içi bence iyi olmaz.Heleki bu tampon boyasından sonra racın önü allak bullak olur. :flowers:

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş

+999

Çağlar bunlara uyarsam evin yolunu şaşıracam ben :flowers:

Lokman abi ben şunu anladım arabaya masraf etmede sınır yok yaptır yaptırabildigin kadar bitmiyor illa bişe çıkıyor o yüzden en iyisi rahat durmak babam her yeni bişe yaptırdıgımda diyor oğlum boş ver boşuna masraf yapıyorsun diyor adam haklı belki hesaplasam bana maliyeti arabanın 36 milyari geçti satsam 26-28 arası gider oda zor gibi :D ama işte insan bişeler yapmadanda duramıyor rahat...

Yorum bağlantısı
Serdal Soysal
(düzenlendi)

Lokman Abi sizi hayranlıkla izliyorum. Çok güzel olmuş

tarihinde Serdal Soysal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
+1 Sinan için yaptıgım gündüz farında bunu net olarak gördüm yüksek bir araç.İnce detaylara sahip.Siyah far içi bence iyi olmaz.Heleki bu tampon boyasından sonra racın önü allak bullak olur. :good1:

Kesinlikle katılıyorum böle çok güzel duruyor Lokman abinin arabası sade ve çık güzel...

Ama benim arabanın rengi koyu benimkine nasıl olur

Oktay abi ;) karartmalı far

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Servet beni kızdırmaya çalışıyor neyse ;)

sağol Sefa, şu stoplarıda bir takayım, sonrada masbiyel işini Sühayla hallettimi işlem tamadır.

Oktay sağol abim. gündüz farı için acele etmiyoruz, Servet bunun üzerinde çalışıyor sağolsun. bakalım zaman ne gösterecek.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
+999

Lokman abi ben şunu anladım arabaya masraf etmede sınır yok yaptır yaptırabildigin kadar bitmiyor illa bişe çıkıyor o yüzden en iyisi rahat durmak babam her yeni bişe yaptırdıgımda diyor oğlum boş ver boşuna masraf yapıyorsun diyor adam haklı belki hesaplasam bana maliyeti arabanın 36 milyari geçti satsam 26-28 arası gider oda zor gibi :) ama işte insan bişeler yapmadanda duramıyor rahat...

aynen haklısın :good1:

Lokman Abi sizi hayranlıkla izliyorum. Çok güzel olmuş

teşekkür ederim abim.

Abi son yapılan modlar son derece orjinal oldu ve hiç abartı kaçmadı, ama bence far karartma yaparsan bu çizgiyi bozmuş olursun, bütünlük mükemmel şu anda. Hiç elleme ve bu haliyle kullanmaya devam et derim, nacizane.

tamam Mustafa son nokta. sadece masbiyel taktıracağım.

Kesinlikle katılıyorum böle çok güzel duruyor Lokman abinin arabası sade ve çık güzel...

Ama benim arabanın rengi koyu benimkine nasıl olur

Oktay abi ;) karartmalı far

tekrar sağol Sinan. daha önce konuşmuştuk Sinan koyu renkte bunu yakalam zor biraz, ancak diğer sayfalardaki tampon altlarından bulunursa ozaman başka.

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
Servet beni kızdırmaya çalışıyor neyse :lol2:

sağol Sefa, şu stoplarıda bir takayım, sonrada masbiyel işini Sühayla hallettimi işlem tamadır.

Oktay sağol abim. gündüz farı için acele etmiyoruz, Servet bunun üzerinde çalışıyor sağolsun. bakalım zaman ne gösterecek.

Abi marşpiyeller nasıl bişe düşünüyorsunuz :lol2: benide unutmayın:D

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Resimlerde farların sinyal kısımları karartılmış gibi geldi bana. Bencede farlar orj. kalmalı.

Lokman abi yan tarafta altlarda bulunan plastik parçalara ne oldu?

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
Abi marşpiyeller nasıl bişe düşünüyorsunuz :nazar: benide unutmayın:D

ilk etapta fiber :)

Güzel olmuş, sisfarının yanına gündüz farı çok yakışır :D

Çok sağol Uğur, Srvet bu konu üzerinde çalışıyor, acelemiz yok.

Resimlerde farların sinyal kısımları karartılmış gibi geldi bana. Bencede farlar orj. kalmalı.

Lokman abi yan tarafta altlarda bulunan plastik parçalara ne oldu?

Hocam boyandı, şu anda üstünde :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Metin Mustafa Oral

Abi her gün yenilik yapıyorsun helal sana, eline sağlık çok güzel marşpiyeller ne oldu bu arada.. :nazar:

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Metin çok sağol, biraz beklemedeyim o konuda, bir ara Süha ve Can ile buluşup halederim inşallah.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

yazdım mı bilmiyorum ama

10 numara 5 yıldız. ön arka görünüş çok güzel olmuş. fabrikadan böyle çıkmalıymış zaten

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
yazdım mı bilmiyorum ama

10 numara 5 yıldız. ön arka görünüş çok güzel olmuş. fabrikadan böyle çıkmalıymış zaten

sağol Mustafam :lol2:

Fabrikaya kalsa onlarıda koymazdı..:D

:p

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

arkadaşlar bizim araçta yol bilgisayarında menülerde gezinmek için biliyorsunuz kolu çevirerek dolanıyoruz, 2008 üzeri araçlarda ileri ve geri yapabilen bir düzen getirmişler, benim araçta gösterge paneli değiştiği için bazı menülere giremiyorum, bu 2009-2010 medelin sinyal kolunu taksam diye düşünüyorum, acaba soket uyarmı diye tereddütteyim.

aşağıdaki ürünü buldum hemde silgi kolluda dahil 148 Tl. başka yerde sadece sinyal kolu 200 Tl.nin üzerinde. işte soket uyarmı uymazmı sorun burda.

sinyal.png

Yorum bağlantısı
Misafir

Abi buton fazlalıgı soketlerde pin fazlalıgı demektir.Fakat takılı olanda bu resimdekide diğital kontrollü tip ise uyma ihtimali yüksek.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Oktay bu işi ancak bir yerden deneme amaçlı alıp olursa almak lazım.

bugün sağolsun İlteber ısıtmalı fıskıyelerimi almış, en kısa zamanda montajını yapacağım veya yaptıracağım.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

abi o zımbırtı clock spring dahil duruyor. araca uyum sorunu olacaktır.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
Lokman abi sadeec kontrol kısmınıda bulabilirsin komple değiştirmek yerine onu alsan??

öyle yapacam heralde Adem.

abi o zımbırtı clock spring dahil duruyor. araca uyum sorunu olacaktır.

Haklısın Mustafa.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

buggün ısıtmalı fıskıyeleri taktım, püskürtmesi hoşuma gitti açıkçası.

araçta tesisat olup olmadığını bilmiyorum, ön cam altındaki ızgarayı söktüm, orda bir soket var acaba bunun içinmidir, resimler net çıkmamış. işaretlediğim yerde.

img0002ai.jpg

img0005am.jpg

img0007at.jpg

elimde uygun soket olsaydı deniyecektim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...