Lokman Ceritlioğlu 7 Ekim 2011 Yazar Paylaş 7 Ekim 2011 bugün 3. stopla uğraştım, sanırım Servetin yaptığı devre gümlemiş. şimdi direk bağladım çalışıyor. son imajımız bu şekilde. ayrıntılı fotoğrafları yüklemeye devam ediyorum. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 7 Ekim 2011 Yazar Paylaş 7 Ekim 2011 (düzenlendi) resimlere devam, evet bu kadar arkadaşlar, ledli stopları aldık Ankarada Erkanda oda takılınca dahada güzel bir görünüm olacak heralde 7 Ekim 2011 tarihinde Lokman Ceritlio?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cem Işık 7 Ekim 2011 Paylaş 7 Ekim 2011 Abi güzel günlerde kullan,gayet güzel oldu tamponların montajı esnasında az buçuk bende yanındaydım aracın. KOnuyla alakasız olacak ama araçta kullandığın parfümü merak ettim,3.stop montajı esnasında "güzel bi koku var" diye epey arandım, senin arabadan geliyormuş meğer,marka model alabilirmiyim? Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ekim 2011 Paylaş 7 Ekim 2011 budur abi şahane olmuş.bahsettiğin ufak detay siyah kısmın üzerindeki ince bölüm mü? Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 7 Ekim 2011 Yazar Paylaş 7 Ekim 2011 Çok sağol Cem, teşekkürler. Nar çiçeği çanakkalede almıştım, camsil gibi bir şişesi var, sprey olarak sıkıyorsun. ben alıştım heralde hiç kokusunu almıyorum sağol Çağlar, evet abim, nasılda gördün hemen Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 7 Ekim 2011 Yazar Paylaş 7 Ekim 2011 sağol Erkanım, çok sağol abim. bu bir hafta içinde Ankaraya gelemez isem sen stopları yollarsın abim. bende çok merak etmeye başladım artık Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Ekim 2011 Paylaş 7 Ekim 2011 bu arada GRL nin kontak anahtarını, fren pedalını, 3.stop lambasını bozmayı başardık, aküyü de bitirdik :lol2: Stopların gelsin de hepsini aynı gün halledelim, ama çakma elektronikçinin devresi yanmışsa karışmam .... İşi gücü sadece boyacılık olan ne anlar uzay teknolojisi devrelerden pöhh.. Cillop gibi sistemi kıskanıp bozdum demiyoda... Lokman abi led stopları getirde komple bi sistem badanacıya inat Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Ekim 2011 Paylaş 7 Ekim 2011 ya ben diyorum , merdiven altı yerlerde iş yaptırmayın diye, bak bozulmuş işte çakma entegreci mamülü, unutmuşum söylemeyi, arka bagaj pandizodunun ipinin geçtiği mini çıkıntılar var ya, onun etrafında da palstik bir bilezik var, onların da ucu kırıldı :lol2: En son çıkarken Bod perdeyi arka cama takıyordum, yaydan çıkmış ok gibi bir fırladı, kafamın üstünden uçamadan tuttum ama nafile, siperişi gelsin takarız Yok tükkanı çok sevdi ayrılmamak için kapris yaptı bu araba bana Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 7 Ekim 2011 Yazar Paylaş 7 Ekim 2011 (düzenlendi) İşi gücü sadece boyacılık olan ne anlar uzay teknolojisi devrelerden pöhh..Cillop gibi sistemi kıskanıp bozdum demiyoda... Lokman abi led stopları getirde komple bi sistem badanacıya inat sağolasın Servetim inşallah hele bir gelsin direk bağladım 3. stopu çalışıyor şu an ya ben diyorum , merdiven altı yerlerde iş yaptırmayın diye, bak bozulmuş işte çakma entegreci mamülü, unutmuşum söylemeyi, arka bagaj padizodunun ipinin geçtiği mini çıkıntılar var ya, onun etrafında da palstik bir bilezik var, onların da ucu kırıldı En son çıkarken Bod perdeyi arka cama takıyordum, yaydan çıkmış ok gibi bir fırladı, kafamın üstünden uçamadan tuttum ama nafile, siperişi gelsin takarız Yok tükkanı çok sevdi ayrılmamal için kapris yaptı bu araba bana yakın yer olsa ordan hiç çıkmam hatta çıraklık bile yaparım Valla harika olmuş lokman abim,stoplar takılınca çok daha güzel olacaktır,güle güle kullan abi teşekkürler Onurum. Abi gel başımızın üstünde yerin var hem ufak çaplı bir buluşma yaparız...Gelemez isen göndeririz abi... İnşallah Erkanım. Abi, makine mükemmel olmuş, özellikle ön tampon orjinalim diyor. Arka tampondaki detaylar da çok iyi göstermiş kendini.İyi günlerde kullan. Mustafam çok sağol, gerçekten güzel oldu. emeği geçenlerinde ellerine sağlık tekrardan. Fatihim sağol abim teşekkürler. 7 Ekim 2011 tarihinde Lokman Ceritlio?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alper Saral 7 Ekim 2011 Paylaş 7 Ekim 2011 Abi maşallah harika olmuş.Kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. :D Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 7 Ekim 2011 Paylaş 7 Ekim 2011 lokman abi harika olmuş yapan ustaların ellerine sağlık fikir ustalarının düşüncelerine sağlık kocaman bir maşallah Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 7 Ekim 2011 Paylaş 7 Ekim 2011 Abicim çok güzel olmuş,çiziksiz güzel günlerde kullan inşallah. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 7 Ekim 2011 Paylaş 7 Ekim 2011 Mükemmel olmuş güle güle kullan abicim.Tavanı boyatmasaydın daha iyi olacakmış ama neyse. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 7 Ekim 2011 Paylaş 7 Ekim 2011 Araba tamamen farklı bir havaya bürünmüş. Yeni stoplar takılınca bence tek eksik makyajlı kasa titanium katları olacak. Takılmıyorum ciddiyim. Farlara ne yapıldı abi? Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 7 Ekim 2011 Yazar Paylaş 7 Ekim 2011 Allah nazarlardan esirgesin abi. Çok güzel olmuş. Hepimizinkini abim, çok sağol. çok çok güzel teşekkürler Fikri lokman abi harika olmuş yapan ustaların ellerine sağlık fikir ustalarının düşüncelerine sağlık kocaman bir maşallah sağol abim. öen tampon altı düşünüyordum, böyle güzel olunca vazgeçtim. Mükemmel olmuş güle güle kullan abicim.Tavanı boyatmasaydın daha iyi olacakmış ama neyse. Sağol Fatihim, daha komple boyanacaktıda vazgeçtik Ustanın ellerine sağlık. Güzel olmuş, güle güle bin abi Sağol Adem. Hayırlı olsun Lokman Abi teşekkürler abim. Hayırlı olsun abi, yeni ön panjurunu ve arka difüzörünü güle güle kullan senin eserin abim, tekrar çok sağol Lokman abi bence farlarıda karartmalısın ... Erkan bizim farlar açılmıyor abim. açılsada çok zor. Araba tamamen farklı bir havaya bürünmüş. Yeni stoplar takılınca bence tek eksik makyajlı kasa titanium katları olacak. Takılmıyorum ciddiyim. Farlara ne yapıldı abi? Hocam teşekkürler, Farlara birşey yapılmadı, orjinal bi-xenon abim. Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 7 Ekim 2011 Paylaş 7 Ekim 2011 Gerçekten çok güzel olmuş Eline sağlık Çağlar abi Maşallah Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 7 Ekim 2011 Yazar Paylaş 7 Ekim 2011 Tam alamancı C-max i gibi oldu hanımı kandıramıyorum, kandırsam yarın yola çıkacağım, eş dost var devamlı çağırıyorlar Gerçekten çok güzel olmuşEline sağlık Çağlar abi Maşallah Sağol sinan, darısı senin arabaya Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 7 Ekim 2011 Paylaş 7 Ekim 2011 hanımı kandıramıyorum, kandırsam yarın yola çıkacağım, eş dost var devamlı çağırıyorlar Sağol sinan, darısı senin arabaya Lokman abi benim araçta gri olsaydı 1dk durmazdim vallahi benimkinin rengi ile plastik aksam renk arasında pek fark yok senin araç çok güzel olmuş... Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ekim 2011 Paylaş 7 Ekim 2011 Zaten güzeldi be abi artık yeşilçam bunu kapar Yorum bağlantısı
Emin Önal 8 Ekim 2011 Paylaş 8 Ekim 2011 :lol2: bu aralar geride kaldım galiba, dün dergaha uğradım göreyim diye araba çoooktan çıkmış Kazasız belasız sür abi..Tamponların dükkandan çıkmadan başına birşey gelmemiş olması düşündürücü Yorum bağlantısı
Recommended Posts