İçeriğe Yönlendir

Dünden Bugüne C-max

Lokman Ceritlioğlu

Recommended Posts

Lokman Ceritlioğlu

Erkan baya yahşi :rolleyes:

Fatih saat 16.30 da ayrıldım ordan.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
için cız etmiyormu be abi.şu hale bak.

Fikri ortaya daha güzel birşey çıkacağı için hiç düşünmedim :nazar:

Egsoz acayip güzel çıkmış ortaya çok yahşi durmuş :flowers:

Sağol Oktayım :nazar:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
için cız etmiyormu be abi.şu hale bak.

istersen bazı arabalrın yarı işlemli fotoğrafını koyayım, ızgarada ki balık gibi cızla dur :nazar:

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Lokman abi sanki hummer gördüm :bravo:

C-max için mi..? hocam..:elveda:

Evet c-max. Aynısından. Bunun için. :punish:

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
Lokman abi senin Ledler nerde sen almadınmı hala??

aldım Adem Erkanda, Ankaraya gitme ihtimalim olduğundan şimdilik Erkanda duruyor :elveda:

Lokman abi sanki hummer gördüm :punish:

sağol Hocam, teveccühün :bravo:

Yorum bağlantısı
Cem Karaağaç
Gerçektende Cem bey bu kiti ilk defa gördüm ve bittim çok güzel olmuş ön tampon arka tampon marşpiyeller ama yurt dışında yapılmış.Türkiye'de nerden temin edebiliriz bundan ya :) çok güzel olmuş arka tampon ön tampon

bizim c-max modeline cuk diye oturmuş değilmi ben kafaya taktım mutlaka yaptırıcam.. araştırıyorum getirtebilirsem bu ön tampon ve marşpiyelden mutlaka getirticem.. sanırım burda bir şekilde mutlaka takılır değilmi !!

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
(düzenlendi)

arkadaşlar biraz önce Çağlar sağolsun arabayı getirdi, araba çok güzel olmuş, fotoğraflar yarına artık :unsure2:

burdan Hakan ve İsmail ustayada teşekkürler, ellerine sağlık.

tarihinde Lokman Ceritlio?lu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur
(düzenlendi)

Abi görüntüyü merak ediyorum. Belki direk senden alıntı yapıp bende boyatabilirim. :unsure2:

edit:imla

tarihinde H tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir
arkadaşlar biraz önce Çağlar sağolsun arabayı getirdi, araba çok güzel olmuş, fotoğraflar yarına artık :p

burdan Hakan ve İsmail ustayada teşekkürler, ellerine sağlık.

:good1: hadi hayırlı olsun abi fotoğrafları merakla bekliyoruz.

adrese teslim kampanyası başlamış desene abi :D

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Hocam görünce hiç şansın yok yaptıracaksın eminim buna :D

Çağlar baya değişik ve güzel geldi bana resimdeki gibi olmuyor, canlı daha farklı :p Çağlar sağolsun kıyak yaptı :good1:

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Hayırlı olsun abi güle güle kullan. :D:p:good1:

Yorum bağlantısı
Misafir
Hocam görünce hiç şansın yok yaptıracaksın eminim buna :D

Çağlar baya değişik ve güzel geldi bana resimdeki gibi olmuyor, canlı daha farklı :p Çağlar sağolsun kıyak yaptı :good1:

özellikle arka tamponu merak ediyorum ben abi çift egsozla çok güzel olmuştur heralde

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
Hayırlı olsun abi güle güle kullan. :D:p:good1:

sağol Muratım, yarın resimleri görünce sende beğenirsin inşallah :D

özellikle arka tamponu merak ediyorum ben abi çift egsozla çok güzel olmuştur heralde

Çağlar Sefa değişik bir şekil verdi, tamamen Sefanın eseri :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Sefanın milimetrik farklı fikri, sonucu çok değiştirdi, bu arada GRL nin kontak anahtarını, fren pedalını, 3.stop lambasını bozmayı başardık, aküyü de bitirdik :s:kafa: Stopların gelsin de hepsini aynı gün halledelim, ama çakma elektronikçinin devresi yanmışsa karışmam ....

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
orta kısım difüzör gibi siyah kalacak şekilde olmadı yani abi

orta kaldı Çağlar ama biraz değişik oldu.

Sefanın milimetrik farklı fikri, sonucu çok değiştirdi, bu arada GRL nin kontak anahtarını, fren pedalını, 3.stop lambasını bozmayı başardık, aküyü de bitirdik :D:kafa: Stopların gelsin de hepsini aynı gün halledelim, ama çakma elektronikçinin devresi yanmışsa karışmam ....

Canınız sağolsun Çağlar. üstündeki akü orjinal akü olması lazım, miyadı dolmuş demekki :s

Yorum bağlantısı
Misafir
Sefanın milimetrik farklı fikri, sonucu çok değiştirdi, bu arada GRL nin kontak anahtarını, fren pedalını, 3.stop lambasını bozmayı başardık, aküyü de bitirdik :D:kafa: Stopların gelsin de hepsini aynı gün halledelim, ama çakma elektronikçinin devresi yanmışsa karışmam ....

:s tamponların boyanmasıyla bunlar nasıl oldu abi?

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Olacağı varmış Çağlar :kafa:

fren pedalının lastiğini bulamamıştım, değişik başka bir lastik takmıştım biraz büyüktü sanırım yerinden çıkmış :s

anahtara birşey diyemiyeceğim :D akü konusuda miyadı dolmuştur :D 3. stop konusunada benim yorumum yok :D Servet özel bir devre yapmıştı. frene basınca 13 saniye sonra yanıp sönüyordu, 2. basışta 6 saniye sonra yanıp sönmeye başlıyordu. o nasıl oldu onada yorum yok :)

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Sefa gitmez olurmu abim :kafa:

Sağol Serkanım yarın artık.

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş

Merakla resimleri bekliyorum abi

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Bu ne abi. Arabayı pert etmişsiniz. :D

Yok Lokman abi kabul etme. Yeni sıfır mutlu akü almamışmıydın sen. :s

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...