Burak Balıkçı 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 Son hali çok hoş, gayet fiyakalı olmuş İyi günlerde kazasız belasız binmenizi dilerim Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 Listeye abi birde benim için c-max ghia direksiyonu cc li direksiyonu kötü halde olursada alalım fiyati uygunsa ben burda deri kaplatırım napalım artık Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 3 Ekim 2011 Yazar Paylaş 3 Ekim 2011 Vay Mustafam H kasa ha, hayırlı olsun Erkan sen işini bırak abim hurdacılardan bir dükkan kirala bu işe soyun Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 3 Ekim 2011 Yazar Paylaş 3 Ekim 2011 (düzenlendi) Son hali çok hoş, gayet fiyakalı olmuş İyi günlerde kazasız belasız binmenizi dilerim çok teşekkürler, hepimiz kazasız belasız bineriz inşallah. pazar günkü buluşmadan, Anılın objektifinden, teşekkürler Anıl. 3 Ekim 2011 tarihinde Lokman Ceritlio?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 3 Ekim 2011 Yazar Paylaş 3 Ekim 2011 Çok sağol Mustafam, inan bende özledim, Servet dönünce gündüz farı montajı yapacak seninde uygun olduğun bir güne getirelim, orda buluşuruz. dergaha çoktan beri uğramadım adam 2 oldu motor yakıyor Erkanın dükkan için bulduğun isimde süper Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 4 Ekim 2011 Yazar Paylaş 4 Ekim 2011 bugün itibari ile ledli stop Erkanın sayesinde alındı, kendisine çok teşekkür ediyorum Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ekim 2011 Paylaş 4 Ekim 2011 Ledli stopları aldık orjinal hella...Yalçınada cc makyajlı kasa sıfır direksiyon aldık... güzel bir salı sabahı olmuş Lokman abiyle yalçın abi için dizelde sıkıntı olmadan çalışıyor ama benzinlide çalışırmı acaba cc.parçaların fiyatları ne abi?olmazsa bende bir direksiyon alıp denerim çalışmazsa da şansımıza Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Ekim 2011 Paylaş 4 Ekim 2011 Ooo Ledli stop + boya yapılıyor desene Bomba gibi Perşembe günü görücez abi bu aracı kim diyor P.mbe görebileceğini Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ekim 2011 Paylaş 4 Ekim 2011 Çağlar direksiyon pırıl pırıl 300 dedi 160 aldım...Abi senin farlar yarına kaldı artık.. Yalçına mercekli far buldum onuda yarın alacam..sadece 270 tl... bir takım daha varmı abi o farlardan? Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 4 Ekim 2011 Yazar Paylaş 4 Ekim 2011 Ledli stopları aldık orjinal hella...Yalçınada cc makyajlı kasa sıfır direksiyon aldık... Sayende Erkan güzel bir salı sabahı olmuş Lokman abiyle yalçın abi için dizelde sıkıntı olmadan çalışıyor ama benzinlide çalışırmı acaba cc.parçaların fiyatları ne abi?olmazsa bende bir direksiyon alıp denerim çalışmazsa da şansımıza gerçekten öyle oldu Çağlar Hayırlı olsun abicim Stop lambaların.Yalçın'da muradına ermiş bu arada, sorunsuz çalışır inşallah CC direksiyon. çok sağol Mustafcığım, darısı senin kocaoğlana kim diyor P.mbe görebileceğiniyarın akşam özel timle geliyorum oraya 270 Tl. ye bi-xenon far mükkemel fiyat hayırlı olsun Sinan, Erkan xenonları filan takımmı? eğer öyleyse bedavadan biraz pahalı olmuş Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ekim 2011 Paylaş 4 Ekim 2011 yok abi sadece farlarmış.benim daha önceden bulduğum farlar 500 lira demişlerdi bana Erkan abiye daha uygun fiyat vermişler Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 4 Ekim 2011 Paylaş 4 Ekim 2011 Çıkmacı erkan. Uludağ çıkma ltd şti.. bugün itibari ile ledli stop Erkanın sayesinde alındı, kendisine çok teşekkür ediyorum Abi makyajlı kasa tamponu olmadan o stoplar iyi durmuyor. Ben sevmiyorum. kim diyor P.mbe görebileceğini 20 ekim perşembe. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 4 Ekim 2011 Paylaş 4 Ekim 2011 Anladım. Yani anlamıştım. Lokman abiye kılavuz olsun. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 4 Ekim 2011 Yazar Paylaş 4 Ekim 2011 Hocam arka tampon boyanıyor, Makyajlı kasaya benzer olacak, stopları takınca çok kişi anlamaz ön tampondada oynamalar yapıyor Çağlar, ortaya yeni birşeyler çıkacak inşallah. Çağlar özel timden gelirim deyince ortadan kayboldu bu arada Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 4 Ekim 2011 Yazar Paylaş 4 Ekim 2011 Ahmet, arkadaşlık, dostluk bu olsa gerek abim. forclubtr ailesi işte böyle. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ekim 2011 Paylaş 4 Ekim 2011 Abim hayırlı olsun.Bugün gördüm yazını.Ankaraya gelirsen haberimiz olsun abim. Sağolsun Erkanım halletmiş buğün çok hayırlı işler yapmış.Rabbim razı olsun. :lol2: :lol2: Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 4 Ekim 2011 Yazar Paylaş 4 Ekim 2011 Çok sağol Oktayım, Erkan'a demiştim Ankara'ya geleceğim diye, İlker hoca uyansın hayırlısıyla hemen damlıyacam abim. Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 4 Ekim 2011 Paylaş 4 Ekim 2011 Ledli stopları aldık orjinal hella...Yalçınada cc makyajlı kasa sıfır direksiyon aldık... Ledli stoplar banada almıştık ama bir tanesini bulamayınca tekini geri kaldı ledli stoplar:D yerine ne zamandır aklımda olan sağolsun Erkan abi direksiyonu buldu sıfır gibi cc li inşallah en kısa sürede aktif ederim cc 'yi Oktay abiye bıraktı direksiyonu sağolsun Oktay abi gündüz farlarıyla birlikte yollayacak elime ulaştıktan sonra Montajını yapıp paylaşacağım. Hayırlı olsun abicim Stop lambaların.Yalçın'da muradına ermiş bu arada, sorunsuz çalışır inşallah CC direksiyon. Teşekkür ederim Mustafa abi çalışmalar devam ediyor elimden geldikce birşeyler yapmaya çalışıyorum... CC Çok istiyordum hem cc hemde direksiyon sıfır hemde çok uygun fiyata... Çağlar direksiyon pırıl pırıl 300 dedi 160 aldım...Abi senin farlar yarına kaldı artık.. Yalçına mercekli far buldum onuda yarın alacam..sadece 270 tl... Erkan abi vallahi ne kadar çok teşekkür etsem az bilemiyorum... Erkan abi mercekli farlar senin buldugun Çağların baktıgı farlarmı acaba ? Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ekim 2011 Paylaş 4 Ekim 2011 (düzenlendi) Lokman abi canlı olarak gördüm gıpgıcır tozu bile yok sayılır ve Erkan'nın dediği gibi orjinal hella.Bu stopları seviyorum yan sanayi olanların park ledi kenarda bu ortada çok tatlı yanıyor.Ledler smd30 serisi apaçık görünüyor.Soketinde galiba 6 sıralı pin var.Şimdiden hayırlı olsun. 4 Ekim 2011 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 5 Ekim 2011 Paylaş 5 Ekim 2011 Lokman abim ısrarla bekliyoruz araca takılacağı zamanı ERkan zaten bir benim işi halledemedi geldim ankaraya kendi işimi kendim hallettim Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 5 Ekim 2011 Paylaş 5 Ekim 2011 Bu mercekli farlardan bir çiftte ben arıyorum. Bilginize. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ekim 2011 Paylaş 5 Ekim 2011 Lokman abim ısrarla bekliyoruz araca takılacağı zamanı ERkan zaten bir benim işi halledemedi geldim ankaraya kendi işimi kendim hallettim :lol2: Melemen yemekten fırsatmı buldunuz Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 5 Ekim 2011 Yazar Paylaş 5 Ekim 2011 hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar, arabanın bugünkü görünümü ne kadar çirkin Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 5 Ekim 2011 Paylaş 5 Ekim 2011 Bugün yolum düştü İstinye tarafına yalnız olsaydım kesin uğrardım Yorum bağlantısı
Recommended Posts