İçeriğe Yönlendir

Dünden Bugüne C-max

Lokman Ceritlioğlu

Recommended Posts

Sinan Yalçın Durmuş

Gerçektende Cem bey bu kiti ilk defa gördüm ve bittim çok güzel olmuş ön tampon arka tampon marşpiyeller ama yurt dışında yapılmış.Türkiye'de nerden temin edebiliriz bundan ya :D çok güzel olmuş arka tampon ön tampon

Yorum bağlantısı

bizim arka tamponun yan taraflarını boyayınca bu görüntüyü elde edebiliriz abi zaten.ama ön tarafa ısınamadım ben pek

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş

Arka tampon değilde ön tampon ve marşpiyeller çok güzel oluyor yakışıyor

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
(düzenlendi)

Çağlar Bayur bu son resimlere iyi bak :D arkayı aynen böyle boyuyalım.

post-33803-1317386609.jpg

önüde şimdilik bu şekilde yapalım. ön tampon altını bulabilirsemki çok zor, ona göre değişime gideriz artık.

big18570207ca3.jpg

arka spoiler ve masbiyelide unutmuyalım :)

Cem bey çok zor ama araştırmalar devam ediyor, bulursam burdan paylaşırım.

tarihinde Lokman Ceritlio?lu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Yarın hayırlısıyla Çağlara bırakıyorum arabayı, üstteki resimdeki gibi yapılacak.inşallah çarşamba günü alacağım. yeni görünüm nasıl olacak merak içindeyim :p

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

çok sağol Sefacım. ben yinede ön tampon altına ek bulursam ilerde yine değiştiririm. hafta içindede Cüneyte uğruyacağız, İlteberle orayada bakacağız. bide masbiyel buldumu işlem tamam.

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş

Abi yapılan işlemler eminim çok güzel olur ön tampon ve arka tampon zaten Çağlar abiye bırak gerisi tamam ya gerçekten bu konuda çok şanslısınız işin hep ehli ustalar hep İstanbul Ankara'da :( biz napalım burda Mersin'de birşey yok usta yok :)

Lokman abi aklında olsun bu ön tampon ve marşpiyel elklerinden bulursan bir takımda ben istiyorum.

Abi birde ben zor zar sonunda söktüm c-max yazısını iyice temizledim hiç yok gibi çok güzel oldu acaba takmasam mı yeni c-max logosunu kararsızım :) abi siz nasıl ayarladınız logoyu eğri falan takmak istemiyorum sana sorayım dedim.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

sağol Sinan :s araştırmam devam ediyor.Logoyu neden yapıştırmadın orasını anlamadım. Logo iki kağıt arasında önce arka yapışkanlı kısmın kağıdını kaldır önünden ayarla yapıştır sonrada öndeki jelatini çıkar bu kadar. Arabayı bugün itibari ile teslim ettim emin ellerde ;)

Yorum bağlantısı
Misafir

:(

Ne yapsın usta oradakiler duruyor mu?Can ve diğer tayfa bir taraftan sayın Boyar bir taraftan teslim oldu mecburen. :)

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

;)

Oktay diğer tarafa yazdım burayada yazayım, ledli stop denk gelirse fiyatını öğrensene abim :) aslında Ankarada olsam Oktay şimdiki orjinal stopları bile ledler ama yok işte İstanbuldayız :D

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

vay Erkanım çok sağol abim ilgine alakana, haberleşiriz abim :D

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Çağlar fiyat hakkında bilgin varmı abim.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Çarşamba günü zaman kalırsa bir uğruyayım oraya. adresini navigasyona ekledim. sağol Çağlar :blink: depo olması bir şey farketmez :good1:

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

aslında olabilir Çağlar, şimdi bir mail atayım bakalım ne diyecekler :flowers: ben Ankarada olsam Oktayın yakasına yapışırdım :D bizim şimdiki stopların içini ledle doldurturdum ona :)

bu c-max sin fiyatı baya uygun bakımlı diyorlar, Halis hocam araba arıyordu ama km. si fazla bunun.

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
abi depo marka var led li stoplar çıkma yerine ondan da düşünülebilir.

Çağlar deponun fiyatini biliyormusun ledli stopların

Lokman abi yarın çıkmacılara gidecem senin için bi araştıracam...:)

Erkan abiii banada bi set bak =)

sana zahmet :)

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
:)

Abi vallahi sen olmasan napacagız biz bilmiyorum kaç kere bu konuda bana yardımcı oldun çok teşekkürler Erkan abi :)

Yorum bağlantısı
Misafir
Çağlar deponun fiyatini biliyormusun ledli stopların

Erkan abiii banada bi set bak =)

sana zahmet :)

fiyatını bilmiyorum abi katologda gördüm sadece

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
fiyatını bilmiyorum abi katologda gördüm sadece

Ya bu ledli stopları bende bu aralar ciddi ciddi düşünüyorum zaten mercekli farlar yalan oldu kötü haldeymiş bi takım bulduk sagolsun Erkan abinin yardımıyla ama 1000tl herşey içinde çok para :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...