Sinan Yalçın Durmuş 30 Eylül 2011 Paylaş 30 Eylül 2011 Gerçektende Cem bey bu kiti ilk defa gördüm ve bittim çok güzel olmuş ön tampon arka tampon marşpiyeller ama yurt dışında yapılmış.Türkiye'de nerden temin edebiliriz bundan ya çok güzel olmuş arka tampon ön tampon Yorum bağlantısı
Misafir 30 Eylül 2011 Paylaş 30 Eylül 2011 bizim arka tamponun yan taraflarını boyayınca bu görüntüyü elde edebiliriz abi zaten.ama ön tarafa ısınamadım ben pek Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 30 Eylül 2011 Paylaş 30 Eylül 2011 Arka tampon değilde ön tampon ve marşpiyeller çok güzel oluyor yakışıyor Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 1 Ekim 2011 Yazar Paylaş 1 Ekim 2011 (düzenlendi) Çağlar Bayur bu son resimlere iyi bak arkayı aynen böyle boyuyalım. önüde şimdilik bu şekilde yapalım. ön tampon altını bulabilirsemki çok zor, ona göre değişime gideriz artık. arka spoiler ve masbiyelide unutmuyalım Cem bey çok zor ama araştırmalar devam ediyor, bulursam burdan paylaşırım. 1 Ekim 2011 tarihinde Lokman Ceritlio?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 1 Ekim 2011 Yazar Paylaş 1 Ekim 2011 Yarın hayırlısıyla Çağlara bırakıyorum arabayı, üstteki resimdeki gibi yapılacak.inşallah çarşamba günü alacağım. yeni görünüm nasıl olacak merak içindeyim Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 1 Ekim 2011 Yazar Paylaş 1 Ekim 2011 çok sağol Sefacım. ben yinede ön tampon altına ek bulursam ilerde yine değiştiririm. hafta içindede Cüneyte uğruyacağız, İlteberle orayada bakacağız. bide masbiyel buldumu işlem tamam. Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 1 Ekim 2011 Paylaş 1 Ekim 2011 Abi yapılan işlemler eminim çok güzel olur ön tampon ve arka tampon zaten Çağlar abiye bırak gerisi tamam ya gerçekten bu konuda çok şanslısınız işin hep ehli ustalar hep İstanbul Ankara'da biz napalım burda Mersin'de birşey yok usta yok Lokman abi aklında olsun bu ön tampon ve marşpiyel elklerinden bulursan bir takımda ben istiyorum. Abi birde ben zor zar sonunda söktüm c-max yazısını iyice temizledim hiç yok gibi çok güzel oldu acaba takmasam mı yeni c-max logosunu kararsızım abi siz nasıl ayarladınız logoyu eğri falan takmak istemiyorum sana sorayım dedim. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 2 Ekim 2011 Yazar Paylaş 2 Ekim 2011 sağol Sinan araştırmam devam ediyor.Logoyu neden yapıştırmadın orasını anlamadım. Logo iki kağıt arasında önce arka yapışkanlı kısmın kağıdını kaldır önünden ayarla yapıştır sonrada öndeki jelatini çıkar bu kadar. Arabayı bugün itibari ile teslim ettim emin ellerde Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 2 Ekim 2011 Yazar Paylaş 2 Ekim 2011 tutana helal olsun son gaz devam Servet Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 Ne yapsın usta oradakiler duruyor mu?Can ve diğer tayfa bir taraftan sayın Boyar bir taraftan teslim oldu mecburen. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 3 Ekim 2011 Yazar Paylaş 3 Ekim 2011 Oktay diğer tarafa yazdım burayada yazayım, ledli stop denk gelirse fiyatını öğrensene abim aslında Ankarada olsam Oktay şimdiki orjinal stopları bile ledler ama yok işte İstanbuldayız Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 3 Ekim 2011 Yazar Paylaş 3 Ekim 2011 vay Erkanım çok sağol abim ilgine alakana, haberleşiriz abim Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 abi depo marka var led li stoplar çıkma yerine ondan da düşünülebilir. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 3 Ekim 2011 Yazar Paylaş 3 Ekim 2011 Çağlar fiyat hakkında bilgin varmı abim. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 fiyatı bilmiyorum ama katologlarında var sormak lazım abi burdan sorulabilir abi http://www.ilkerler.com/federalpower/iletisim.aspx Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 3 Ekim 2011 Yazar Paylaş 3 Ekim 2011 Çarşamba günü zaman kalırsa bir uğruyayım oraya. adresini navigasyona ekledim. sağol Çağlar depo olması bir şey farketmez Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 mail atarakta fiyat alabilirsin belki abi. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otom...8691302/detay/# bu ilandaki stoplarda fena olmamış abi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 3 Ekim 2011 Yazar Paylaş 3 Ekim 2011 aslında olabilir Çağlar, şimdi bir mail atayım bakalım ne diyecekler ben Ankarada olsam Oktayın yakasına yapışırdım bizim şimdiki stopların içini ledle doldurturdum ona bu c-max sin fiyatı baya uygun bakımlı diyorlar, Halis hocam araba arıyordu ama km. si fazla bunun. Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 abi depo marka var led li stoplar çıkma yerine ondan da düşünülebilir. Çağlar deponun fiyatini biliyormusun ledli stopların Lokman abi yarın çıkmacılara gidecem senin için bi araştıracam... Erkan abiii banada bi set bak =) sana zahmet Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 Abi vallahi sen olmasan napacagız biz bilmiyorum kaç kere bu konuda bana yardımcı oldun çok teşekkürler Erkan abi Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 Çağlar deponun fiyatini biliyormusun ledli stoplarınErkan abiii banada bi set bak =) sana zahmet fiyatını bilmiyorum abi katologda gördüm sadece Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 3 Ekim 2011 Paylaş 3 Ekim 2011 fiyatını bilmiyorum abi katologda gördüm sadece Ya bu ledli stopları bende bu aralar ciddi ciddi düşünüyorum zaten mercekli farlar yalan oldu kötü haldeymiş bi takım bulduk sagolsun Erkan abinin yardımıyla ama 1000tl herşey içinde çok para Yorum bağlantısı
Recommended Posts