Sinan Yalçın Durmuş 23 Eylül 2011 Paylaş 23 Eylül 2011 abi harika olmuş süper ben tdci logosunuda sökecem sadece st logusu kalacak sağ tarafta vallahi ford erginde 55tl+kdv idi ama ellerinde yoktu firmanın 20tl + kargo gibi çok uygun bi fiyata senin sayende temin etmiş oldum çok teşekkür ederim abi bugun ben parayı yolladım mehmet beyle itibartta geçtim sanırım kargolamışlardır musait bi zamanda bende halledecem logo işini abi aklında olsun ledli stop bulursan 1 takımda bana bak Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 25 Eylül 2011 Yazar Paylaş 25 Eylül 2011 (düzenlendi) Estafurullah Ahmet hepinize ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar. ön tampon için düşündüğüm model. bu tampon altını bu şekilde boyatsak nasıl olur acaba. yada bunu bulabilirmiyiz. ayrıca Sinan buraya kesin bakıcaksın aşağdaki linklerde mercekli far var ama ayrıntısını bilmiyorum incele bir bak fiyatlar uygun gibi. http://www.ebay.co.uk/itm/FORD-C-MAX-MK1-O...93#ht_500wt_715 http://www.ebay.co.uk/itm/FORD-C-MAX-MK1-N...03#ht_500wt_715 http://www.ebay.co.uk/itm/Ford-Focus-C-Max...9#ht_2579wt_698 http://global.ebay.com/FARO-ANTERIORE-DX-F...0736062710/item 25 Eylül 2011 tarihinde Lokman Ceritlio?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 25 Eylül 2011 Paylaş 25 Eylül 2011 http://www.otoclubturkiye.com/forum/Tampon-Boyama-t196967.html burdaki gibi düşün bence Lokman abi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 25 Eylül 2011 Yazar Paylaş 25 Eylül 2011 Onur aşağıta Çağların eklediği de hemen hemen aynı sadece Canınkinde orta alt kısımda siyah, Çağlarınki hoşuma gitti aynen benim yukarda eklediğime benziyor. heralde aynı şekilde boyatacağım Çağlar ben unutmuşum o sayfayı, şimdi görüne hatırladım sağol abim. aynen o şekilde olacak şimdilik Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 25 Eylül 2011 Yazar Paylaş 25 Eylül 2011 Onur artık orasını Çağlar Boyar yapacak Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 25 Eylül 2011 Yazar Paylaş 25 Eylül 2011 Servetim 666. mesajdakini gördünmü renk olarak kıyasla Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 25 Eylül 2011 Paylaş 25 Eylül 2011 Lokman Abi bu tampondan bulsan daha şık ve farklı hem sislerin altındaki kısımlara da Servet'in test ettiği (onaylarsa)gündüz farları on numara olur. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 25 Eylül 2011 Yazar Paylaş 25 Eylül 2011 (düzenlendi) keşke onu bulabilsem Adnan ama çok zor, dediğin gibi gündüz far yeride hazır olmuş olacak Çağlar Boyar hiç buraya bakmıyorki fikir versin 25 Eylül 2011 tarihinde Lokman Ceritlio?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 26 Eylül 2011 Paylaş 26 Eylül 2011 O fotoğraftaki farların arasındaki panjurun boyanması çok boğmuş ön tarafı orası siyah kalırsa daha güzel olur sanki abi Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 26 Eylül 2011 Paylaş 26 Eylül 2011 Abi bu ön tampon ve yan marşpiyel ekleri çok güzel çok araştırdım ama bulamadım nerde bulabiliriz acaba,farlara baktımda hiç anlamadım birşey abi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 26 Eylül 2011 Yazar Paylaş 26 Eylül 2011 Çağlar aslında eteği bulsam, tabi fiyatı uygun olursa hemen alır istediğim şekilde boyatırdım. Sinan forumda yabancı dili olan çok arkadaşımız var, onlardan rica et. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Eylül 2011 Paylaş 26 Eylül 2011 Lokman abi bu resimdeki tamponda güzel görünüyor.Adem abinin baktığından.Bizim tamponları benim konudaki gibi boyayınca buna yakın bir görünüm elde edebiliriz.biraz daha köşeli hatlarla boyanırsa tabi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 26 Eylül 2011 Yazar Paylaş 26 Eylül 2011 Çağlar buda çok güzel ancak o ortadaki siyah kısmın altında bizde çıkıntı var orası bizi zora sokuyor yoksa oraya uygun bişiler bulunup takılabilir. bide bak bununda alt etek sonradan takılmış :lol2: iş etekte bitiyor abim boyaması kolay yoksa. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Eylül 2011 Paylaş 26 Eylül 2011 boyalı kısmın alt tarafı değişmiş abi bizimkinden değil ama şu an üzerinde olanda buna benzer şekilde boyanabilir anlamında söyledim Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 26 Eylül 2011 Yazar Paylaş 26 Eylül 2011 anladım abim, bukadarda olmasa bile bu görüntüye benzer bir görünüm yakalıyabilrsek harika olacak. Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan 26 Eylül 2011 Paylaş 26 Eylül 2011 CMAX ultima'nın body kiti, Focus ST body kiti gibi birşey. Cüneyt'e sorayım bulabilme şansı varsa isteyene getirtiriz. Üretimi kalkmıştır, ama stokalrda görünüyorsa alır. CMAX varken cüneyt'i tanıyor olsaydım bu donanım seviyesine çıkarırdım. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 26 Eylül 2011 Yazar Paylaş 26 Eylül 2011 Mercan ebayda buldum ama fiyat çok pahalıya gelecek. Cüneyte birde masbiyelide sor abim sana zahmet Yorum bağlantısı
Misafir 26 Eylül 2011 Paylaş 26 Eylül 2011 CMAX ultima'nın body kiti, Focus ST body kiti gibi birşey. Cüneyt'e sorayım bulabilme şansı varsa isteyene getirtiriz. Üretimi kalkmıştır, ama stokalrda görünüyorsa alır. CMAX varken cüneyt'i tanıyor olsaydım bu donanım seviyesine çıkarırdım. Bide mercekli farlar için fiyat alabilir misin abi? Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 26 Eylül 2011 Paylaş 26 Eylül 2011 CMAX ultima'nın body kiti, Focus ST body kiti gibi birşey. Cüneyt'e sorayım bulabilme şansı varsa isteyene getirtiriz. Üretimi kalkmıştır, ama stokalrda görünüyorsa alır. CMAX varken cüneyt'i tanıyor olsaydım bu donanım seviyesine çıkarırdım. çok güzel olur ya eger bundan bulabilirsek ön tampon ve marşpiyel Mercan ebayda buldum ama fiyat çok pahalıya gelecek.Cüneyte birde masbiyelide sor abim sana zahmet Abi bende ebayda gördümde getirme bela hiç anlamıyorum ebayda çok güzel olur ön tampon altı ve marşpiyel Lokman abi bu resimdeki tamponda güzel görünüyor.Adem abinin baktığından.Bizim tamponları benim konudaki gibi boyayınca buna yakın bir görünüm elde edebiliriz.biraz daha köşeli hatlarla boyanırsa tabi Çağlar bu resimdeki araba süper ya c-max ın st si gibi bişe ön tampon marşpiyel kapı eteklerı felan süper Yorum bağlantısı
Cem Karaağaç 30 Eylül 2011 Paylaş 30 Eylül 2011 (düzenlendi) Estafurullah Ahmet hepinize ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar. ön tampon için düşündüğüm model. bu tampon altını bu şekilde boyatsak nasıl olur acaba. yada bunu bulabilirmiyiz. ayrıca Sinan buraya kesin bakıcaksın aşağdaki linklerde mercekli far var ama ayrıntısını bilmiyorum incele bir bak fiyatlar uygun gibi. ön tampon ve marşpiyel çok güzel durmuş tam oturmuş.. eğer bunlarda bulabilirseniz banada haber verin kesin yaptırırım.. çok hoşuma gitti keskin hatlar olmuş.. ön tampondaki o eğilimsel hatlar falan renk uyumu bence c-max için yapışmış sanki.. çok iyi.. yalnız resim üzerindeki linke gittiğimde bulamadım bu resimleri !! 30 Eylül 2011 tarihinde Cem Karaa?a tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cem Karaağaç 30 Eylül 2011 Paylaş 30 Eylül 2011 arkadaşlar resimdeki ön tampon marşpiyel ve paçalık ayrıca jantlar çok hoşuma gitti acaba bunları nerde yaptırabilirim !!!! Yorum bağlantısı
Recommended Posts