İçeriğe Yönlendir

Dünden Bugüne C-max

Lokman Ceritlioğlu

Recommended Posts

Sinan Yalçın Durmuş

abi harika olmuş süper :p

ben tdci logosunuda sökecem sadece st logusu kalacak sağ tarafta

vallahi ford erginde 55tl+kdv idi ama ellerinde yoktu firmanın

20tl + kargo gibi çok uygun bi fiyata senin sayende temin etmiş oldum çok teşekkür ederim abi

bugun ben parayı yolladım mehmet beyle itibartta geçtim sanırım kargolamışlardır musait bi zamanda bende halledecem logo işini

abi aklında olsun ledli stop bulursan 1 takımda bana bak :p

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
(düzenlendi)

Estafurullah Ahmet :unsure2:

hepinize ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar. ön tampon için düşündüğüm model. bu tampon altını bu şekilde boyatsak nasıl olur acaba. yada bunu bulabilirmiyiz.

focuscmaxfrontvalanced.jpg

focuscmaxfrontvalancee.jpg

ayrıca Sinan buraya kesin bakıcaksın aşağdaki linklerde mercekli far var ama ayrıntısını bilmiyorum incele bir bak fiyatlar uygun gibi.

http://www.ebay.co.uk/itm/FORD-C-MAX-MK1-O...93#ht_500wt_715

http://www.ebay.co.uk/itm/FORD-C-MAX-MK1-N...03#ht_500wt_715

http://www.ebay.co.uk/itm/Ford-Focus-C-Max...9#ht_2579wt_698

http://global.ebay.com/FARO-ANTERIORE-DX-F...0736062710/item

tarihinde Lokman Ceritlio?lu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Onur aşağıta Çağların eklediği de hemen hemen aynı sadece Canınkinde orta alt kısımda siyah, Çağlarınki hoşuma gitti aynen benim yukarda eklediğime benziyor. ;) heralde aynı şekilde boyatacağım ;)

Çağlar ben unutmuşum o sayfayı, şimdi görüne hatırladım sağol abim. aynen o şekilde olacak şimdilik :D

big18570207ca3.jpg

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Lokman Abi bu tampondan bulsan daha şık ve farklı hem sislerin altındaki kısımlara da Servet'in test ettiği (onaylarsa)gündüz farları on numara olur.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
(düzenlendi)

keşke onu bulabilsem Adnan ;) ama çok zor, dediğin gibi gündüz far yeride hazır olmuş olacak :)

Çağlar Boyar hiç buraya bakmıyorki fikir versin :)

tarihinde Lokman Ceritlio?lu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

O fotoğraftaki farların arasındaki panjurun boyanması çok boğmuş ön tarafı orası siyah kalırsa daha güzel olur sanki abi

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş

Abi bu ön tampon ve yan marşpiyel ekleri çok güzel çok araştırdım ama bulamadım nerde bulabiliriz acaba,farlara baktımda hiç anlamadım birşey abi :good1:

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Çağlar aslında eteği bulsam, tabi fiyatı uygun olursa hemen alır istediğim şekilde boyatırdım.

Sinan forumda yabancı dili olan çok arkadaşımız var, onlardan rica et.

Yorum bağlantısı

Lokman abi bu resimdeki tamponda güzel görünüyor.Adem abinin baktığından.Bizim tamponları benim konudaki gibi boyayınca buna yakın bir görünüm elde edebiliriz.biraz daha köşeli hatlarla boyanırsa tabi

11205.jpg

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Çağlar buda çok güzel ancak o ortadaki siyah kısmın altında bizde çıkıntı var orası bizi zora sokuyor yoksa oraya uygun bişiler bulunup takılabilir. bide bak bununda alt etek sonradan takılmış :lol2: iş etekte bitiyor abim boyaması kolay yoksa.

Yorum bağlantısı

boyalı kısmın alt tarafı değişmiş abi bizimkinden değil :D ama şu an üzerinde olanda buna benzer şekilde boyanabilir anlamında söyledim

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

anladım abim, bukadarda olmasa bile bu görüntüye benzer bir görünüm yakalıyabilrsek harika olacak.

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

CMAX ultima'nın body kiti, Focus ST body kiti gibi birşey. Cüneyt'e sorayım bulabilme şansı varsa isteyene getirtiriz. Üretimi kalkmıştır, ama stokalrda görünüyorsa alır. CMAX varken cüneyt'i tanıyor olsaydım bu donanım seviyesine çıkarırdım.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Mercan ebayda buldum ama fiyat çok pahalıya gelecek.

Cüneyte birde masbiyelide sor abim sana zahmet :rolleyes:

Yorum bağlantısı
CMAX ultima'nın body kiti, Focus ST body kiti gibi birşey. Cüneyt'e sorayım bulabilme şansı varsa isteyene getirtiriz. Üretimi kalkmıştır, ama stokalrda görünüyorsa alır. CMAX varken cüneyt'i tanıyor olsaydım bu donanım seviyesine çıkarırdım.

Bide mercekli farlar için fiyat alabilir misin abi? :D

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş

çok güzel olur ya eger bundan bulabilirsek ön tampon ve marşpiyel

Mercan ebayda buldum ama fiyat çok pahalıya gelecek.

Cüneyte birde masbiyelide sor abim sana zahmet :D

Abi bende ebayda gördümde getirme bela hiç anlamıyorum ebayda :)

çok güzel olur ön tampon altı ve marşpiyel

Lokman abi bu resimdeki tamponda güzel görünüyor.Adem abinin baktığından.Bizim tamponları benim konudaki gibi boyayınca buna yakın bir görünüm elde edebiliriz.biraz daha köşeli hatlarla boyanırsa tabi

11205.jpg

Çağlar bu resimdeki araba süper ya c-max ın st si gibi bişe ön tampon marşpiyel kapı eteklerı felan süper

Yorum bağlantısı
Cem Karaağaç
(düzenlendi)
Estafurullah Ahmet ;)

hepinize ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar. ön tampon için düşündüğüm model. bu tampon altını bu şekilde boyatsak nasıl olur acaba. yada bunu bulabilirmiyiz.

focuscmaxfrontvalanced.jpg

ayrıca Sinan buraya kesin bakıcaksın aşağdaki linklerde mercekli far var ama ayrıntısını bilmiyorum incele bir bak fiyatlar uygun gibi.

ön tampon ve marşpiyel çok güzel durmuş tam oturmuş.. eğer bunlarda bulabilirseniz banada haber verin kesin yaptırırım.. çok hoşuma gitti keskin hatlar olmuş.. ön tampondaki o eğilimsel hatlar falan renk uyumu bence c-max için yapışmış sanki.. çok iyi..

yalnız resim üzerindeki linke gittiğimde bulamadım bu resimleri !!

tarihinde Cem Karaa?a tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Cem Karaağaç

arkadaşlar resimdeki ön tampon marşpiyel ve paçalık ayrıca jantlar çok hoşuma gitti acaba bunları nerde yaptırabilirim !!!!

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...