Servet Aydın 5 Mart 2011 Paylaş 5 Mart 2011 Geçen gün kızın oradan yazıyordum yazılar da bi tuhaf cıkıvermiş...Keser döner sap döner dedikleri bu olsa gerek Kem küm filan falan. Aaaaa benim klavyenin üzerine kim motor yağı döktü Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mart 2011 Paylaş 5 Mart 2011 3. stop harika olmuş güzel günlerde kullan abicim Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 2 Nisan 2011 Paylaş 2 Nisan 2011 Lokman abi maşallah Abi k&n filitre hakkında yorumlarını alabilirmiyim ? Yorum bağlantısı
Misafir 28 Nisan 2011 Paylaş 28 Nisan 2011 Lokman abi 3.stop işlevi iyi olmuş çok sevdim.Filtreyide iyi düşünmüşsün.İyi günlerde kullan. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 28 Nisan 2011 Yazar Paylaş 28 Nisan 2011 Lokman abi maşallah Abi k&n filitre hakkında yorumlarını alabilirmiyim ? Lokman abi maşallah Abi k&n filitre hakkında yorumlarını alabilirmiyim ? Yalçın konuyu ancak gördüm, diğer konuya yazmıştım, sanırım görmemişsin. şimdi benimkinin temizlenme zamanı geldi nasıl temizliyecez onu öğreneceğim Lokman abi 3.stop işlevi iyi olmuş çok sevdim.Filtreyide iyi düşünmüşsün.İyi günlerde kullan. Oktayım çok sağol, kendini çok özlettin haberin olsun. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 28 Nisan 2011 Paylaş 28 Nisan 2011 bugün daha detaylı video hazırladım. karanlıkta cep telefonuyla çektim, kitleme ve açmayla ilgili. güzel bir özellik olmuş gerçektende lokman abi gündüzde yakıyo mu? yoksa sensörden tetik alıp sadece karanlıktamı yakıyor? Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 28 Nisan 2011 Yazar Paylaş 28 Nisan 2011 Fatih gündüzde yanıyor, değişik hava veriyor Yorum bağlantısı
Fatih Ada 28 Nisan 2011 Paylaş 28 Nisan 2011 güle güle kullan abi süper olmuş.. servet abininde eline sağlık.. avatarının altına ordinaryus yazılmalı bence Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Nisan 2011 Paylaş 28 Nisan 2011 avatarının altına ordinaryus yazılmalı bence İltifat'ın için teşekkürler Fatih Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 1 Haziran 2011 Yazar Paylaş 1 Haziran 2011 (düzenlendi) Bugün itibari ile fordburada dan MOTOR ÜST MUHAFAZA KAPAK siparişini verdim, takılınca resimleri eklerim. 1 Haziran 2011 tarihinde Lokman Ceritlio?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Mustafa Oral 1 Haziran 2011 Paylaş 1 Haziran 2011 Şimdiden hayırlı olsun Lokman Abi.. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 1 Haziran 2011 Yazar Paylaş 1 Haziran 2011 Metin teşekkür ederim senin arabada var tabi, sesin çıkmıyor Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 1 Haziran 2011 Paylaş 1 Haziran 2011 Lokman abi hayırlı olsun taktıktan sonra yorumlarını bekliyorum bende bulmuştum netten 2.el çıkma 100liraya ama almamıştım böle motoru direk görüyoruz yag felan kaçagı olursa göremem bişe diye vaz geçmiştim Yorum bağlantısı
Metin Mustafa Oral 2 Haziran 2011 Paylaş 2 Haziran 2011 Metin teşekkür ederim senin arabada var tabi, sesin çıkmıyor Evet abi aynene öyle, senin kapakta orjinal aynısı galiba öylemi Lokman Abi. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 2 Haziran 2011 Yazar Paylaş 2 Haziran 2011 (düzenlendi) evet Metin orjinal ama 2 vidalı, seninki 1. vidalı galiba. bugünkü yapılan işlemler dün boruyu kaynattırdıktan sonra turbo üstündeki yağları temizlemek için pratikerden bu ürünü aldım kampanyadaymış 16.99 tl den 9.99 düşmüş fiyatı gayette güzel temizliyor bilginize. bunula yağı temizledik, bugünkü kontrolde tamamen yağ kaçırmanın olmadığını anladık yani kaynak işe yaradı. kaynak yapılan boru, argon kaynağı oldu. bugün kapak geldi ve montajını bir arkadaşın dükkanında yaptık. kapağı taktıktan sonra arabanın gürültüsü baya bir farkketti. bunun için yerler zaten hazırdı ama buna göre saplama bulamadık, aslında Çağların dükkanda yapıcaktık ama gözüm yemedi oraya gitmeyi. elimizdeki imkanları zorlayarak 10 mm. uzun 2 adet saplamayı kesip diş açarak işlemi gerçekleştirdik. buyrun resimler. Kapağımız: iç kısmıda tamamen izole yapılmış. buda arakadışımın yaptığı saplama ve sonuç, önceki hali kapaktan sonraki hali sonuç daha sesizlik 2 Haziran 2011 tarihinde Lokman Ceritlio?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 2 Haziran 2011 Paylaş 2 Haziran 2011 Güle güle kullan lokman abi.. Hem daha sessiz hem daha yakışıklı olmuş Yorum bağlantısı
Misafir 2 Haziran 2011 Paylaş 2 Haziran 2011 Abi eline cebine sağlık çok güzelleşmiş motor bölümü.İyi günlerde kullanasın. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 2 Haziran 2011 Yazar Paylaş 2 Haziran 2011 Onur, Ersen, Oktay çok teşekkürler sağolun abim Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Haziran 2011 Paylaş 2 Haziran 2011 Kaputu açınca daha hoş görünüyor motor kısmı. Hayırlı olsun abi. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 2 Haziran 2011 Yazar Paylaş 2 Haziran 2011 Olmuşşş mesele yok ozaman Kaputu açınca daha hoş görünüyor motor kısmı. Hayırlı olsun abi. sağol Servetim. Lokman abi güle güle kullan bu kapaktaki ses yalıtımı orjinal mi yoksa sen mi yaptın abi? sağol Gökhancığım, orjinal abim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts