Lokman Ceritlioğlu 4 Şubat 2011 Yazar Paylaş 4 Şubat 2011 Lokman abi bizim arabaların beyni nerde kaput altında biliyormusun? arabanın motorunu yıkatacamda ben bu hafta sonu. kaput altında olduğunu düşünmüyorum Yalçın, tam yerinide bilmiyorum. motor kaputunu açınca farın arka kısmına doğru sigorta paneli var buna dikkat edilmeli. bence yıkatma. uğraşabilirsen üstübü ve motor temizleme spreyleri yada wd40 kullan en güzel temizlik bu olur. abi hayırlı olsun.iyi günlerde kullan. güzel bir özellik kattın.c-max süper araç olma yönünde sağlam gidiyor. teşekkürler Oktay Oktayın söylediklerine katılıyorum. Oktay abi motor temizleme spreyi yada wd40 ona göre bişeler kullandıracam yıkamacıda abi düz su ile yıkatmıyacam. yinede dikkat etmekte fayda var. Yorum bağlantısı
Burhan Kahraman 6 Şubat 2011 Paylaş 6 Şubat 2011 Lokman abi bizim arabaların beyni nerde kaput altında biliyormusun? arabanın motorunu yıkatacamda ben bu hafta sonu. gecenlerde ozel servis ustası sol on altda oldugunu soyledi far altında Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 6 Şubat 2011 Yazar Paylaş 6 Şubat 2011 İnanmam Burhan, arabanın en çok vurulan yeri, gerçi for bu bellide olmaz. ustalar burayı okursa cevap vereceklerdir. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Şubat 2011 Paylaş 7 Şubat 2011 sigorta panosu altında camurluk içinde kalıor davlumbaz söküldüğünde ulaşabilirsiniz CONNECT lerde aynı yerde kalıyor Mondi sağlammış bu konuda.Sağ taraf ve içerde güzel bir montaj ile gayet sağlama alınmış. Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 7 Şubat 2011 Paylaş 7 Şubat 2011 Hayırlı olsun iyi günlerde kullan ,çok faydalı olmuş Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 7 Şubat 2011 Yazar Paylaş 7 Şubat 2011 sigorta panosu altında camurluk içinde kalıor davlumbaz söküldüğünde ulaşabilirsiniz CONNECT lerde aynı yerde kalıyor sağol Can Mondi sağlammış bu konuda.Sağ taraf ve içerde güzel bir montaj ile gayet sağlama alınmış. Mondi farkı Hayırlı olsun iyi günlerde kullan ,çok faydalı olmuş çok sağol Fatih Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 7 Şubat 2011 Yazar Paylaş 7 Şubat 2011 (düzenlendi) buda küçük bir video istek üzerine sonra daha detaylı eklerim, sadece kilitlediğimde yanarken. 7 Şubat 2011 tarihinde Lokman Ceritlio?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 8 Şubat 2011 Paylaş 8 Şubat 2011 buda küçük bir video istek üzerine sonra daha detaylı eklerim, sadece kilitlediğimde yanarken. Lokman abi çok güzel olmuş güle güle kullan yalnız videoda dikkatimi çekti araba kitlendiginde? dörtlü sinyallar yanmıyormu sende? Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 8 Şubat 2011 Paylaş 8 Şubat 2011 İlk basışta sadece kilitliyor, ikinciye basarsan daha sert bir ses geliyor ve sinyaller yanıyor Yalçın. Bende de öyle. Hmm pardon Mustafa abi ghialarda öleydi unuttum çift kitleme olayı vardı. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Şubat 2011 Paylaş 8 Şubat 2011 Lokman abi yine güzel iş çıkarmışsın bravo... Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 8 Şubat 2011 Yazar Paylaş 8 Şubat 2011 Güle güle kullan abi.. teşekkürler Ersen Lokman abi çok güzel olmuş güle güle kullan yalnız videoda dikkatimi çekti araba kitlendiginde? dörtlü sinyallar yanmıyormu sende? İlk basışta sadece kilitliyor, ikinciye basarsan daha sert bir ses geliyor ve sinyaller yanıyor Yalçın. Bende de öyle. Mustafa beye +1 Yalçın aceleyle çektiğim için bir defa kumandaya bastım 2. aklıma gelmediydi, daha detaylı kitlerken ve açarken çeker eklerim. Lokman abi yine güzel iş çıkarmışsın bravo... çok sağol Hakan, 12 sinde görüşürüz Yorum bağlantısı
Burhan Kahraman 8 Şubat 2011 Paylaş 8 Şubat 2011 İnanmam Burhan, arabanın en çok vurulan yeri, gerçi for bu bellide olmaz. ustalar burayı okursa cevap vereceklerdir. abi arabayanın altından bakarken usta gostermisti camurluk altındaydı ama sis tarafımı arka tarafa dogrumu tam hatırlamıyorum ama motor koruma gibi koruma kapagı belli oluyor direksiyon tam cevirilerek olusan bosluktan calisiliyormus sanırım, sanki en kolay darbe alacak yere koymuslar gibi direk beyin kanaması gecirsin diye Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 8 Şubat 2011 Paylaş 8 Şubat 2011 Lokman Abi sırada ne var merak ediyorum Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 8 Şubat 2011 Yazar Paylaş 8 Şubat 2011 Fatih titanyum stop farı ledli olandan Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 8 Şubat 2011 Paylaş 8 Şubat 2011 Fatih titanyum stop farı ledli olandan geçen toplantıdan gelirken konuştuk doğru şimdi hatırladım bende hafta sonu ctesi sabahtan angel montajını düşünüyorum bugün arızalı olan geldi Ankaradan toplantıya kısmetse yeni farlarla gelmeyi planlıyorum,biraz sıkıntılı başladı benim pek hevesimi bile yaşayamadım doğru düzgün ,sırada camlara film düşünüyorum Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 8 Şubat 2011 Yazar Paylaş 8 Şubat 2011 geçen toplantıdan gelirken konuştuk doğru şimdi hatırladım bende hafta sonu ctesi sabahtan angel montajını düşünüyorum bugün arızalı olan geldi Ankaradan toplantıya kısmetse yeni farlarla gelmeyi planlıyorum,biraz sıkıntılı başladı benim pek hevesimi bile yaşayamadım doğru düzgün ,sırada camlara film düşünüyorum Hayırlısı olsun, çok yakışacağına eminim.sağlık olsun diyelim abim.Toplantıda yakından bakarız Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 10 Şubat 2011 Yazar Paylaş 10 Şubat 2011 (düzenlendi) bugün daha detaylı video hazırladım. karanlıkta cep telefonuyla çektim, kitleme ve açmayla ilgili. güzel bir özellik olmuş gerçektende 10 Şubat 2011 tarihinde Lokman Ceritlio?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 10 Şubat 2011 Paylaş 10 Şubat 2011 Abi gayet güzel olmuş.Bence yeterli sayılır. Epeyde rüzgar varmış galiba. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 10 Şubat 2011 Yazar Paylaş 10 Şubat 2011 Oktay ne Kulak varmış sende abim uçak geçiyordu diğerleri ne bende anlamadım Yorum bağlantısı
Misafir 10 Şubat 2011 Paylaş 10 Şubat 2011 Oktay ne Kulak varmış sende abim uçak geçiyordu diğerleri ne bende anlamadım Abi olayı kavramak için pür dikkat bakıyorum.Otlar falanda epey savruluyor yani. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 10 Şubat 2011 Yazar Paylaş 10 Şubat 2011 :) süre iyi gibi değilmi Oktay. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Şubat 2011 Paylaş 10 Şubat 2011 süre iyi gibi değilmi Oktay. Bence yeterli. 20 saniye olsa alışana kadar sönmesini beklersin. Yorum bağlantısı
Metin Mustafa Oral 10 Şubat 2011 Paylaş 10 Şubat 2011 Evet çok güzel Lokman Abi, güle güle kullan iyi günlerde. Yorum bağlantısı
Recommended Posts