İçeriğe Yönlendir

Dünden Bugüne C-max

Lokman Ceritlioğlu

Recommended Posts

Lokman Ceritlioğlu
aracı hafta sonu yakından gördüm ve tabiki göstergeyi aracı görünümünü değiştirmiş ön kokpit kısmında,Allah nazardan saklasın Lokman Abi nin aracı çok güzel
Aynen görüntüsünü değiştirmiş gerçekten abi. Güle güle kullan.
Yeni göstergenle beraber tekrardan güle güle kullan Lokman abi.

hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar :nazar:

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
(düzenlendi)

Bugün Canla Ersan ustanın dükkanında buluştuk, her ne kadar kolay gözüksede gerçekten çok zor bir işmiş :) Canın dediği gibi 13 saniye sisler yanıyor, buda yetiyor.

maliyet 100 Tl. işçilik ve tetkleyici.

03022011003q.jpg

03022011001.jpg

03022011002m.jpg

03022011004.jpg

tarihinde Lokman Ceritlio?lu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Çağlar teşekkürler abim :)

Can senin eline düşen araba yandı :)

Yorum bağlantısı
Metin Mustafa Oral
Artık yaptıklarını takip etmekte zorlanıyoruz Lokman abi :rolleyes: Gerçekten çok güzel şeyler yapıyorsun...Hayırlı olsun,güle güle kullan abi

+ ;)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

abi hayırlı olsun gene yapacak bir şeyler bulmuşun kendine. abi senin araçta farlarda yokmuydu abi bu özellik? farları değiştirincemi gitmişti farlarda yokmu bu özellik?

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
Artık yaptıklarını takip etmekte zorlanıyoruz Lokman abi :lol2: Gerçekten çok güzel şeyler yapıyorsun...Hayırlı olsun,güle güle kullan abi
+ :good1:
abi hayırlı olsun gene yapacak bir şeyler bulmuşun kendine. abi senin araçta farlarda yokmuydu abi bu özellik? farları değiştirincemi gitmişti farlarda yokmu bu özellik?

teşekkürler arkadaşlar.

Mehmet bu özellik 2006 modellerde varmış. farın özelliği değil, aracın özelliği abim.

Yorum bağlantısı
Metin Mustafa Oral
(düzenlendi)

Lokman Abi, şimdi sıra Yalçın'ın taktırdığı müzik navigasyon sisteminde değil mi? ama sende navigasyon var sanıyorum ayrı olarak.

tarihinde Metin Mustafa Oral tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Metin bende seyyar navigasyon var, buna çok niyetlendim ama kapalı parkım olmadığından vazgeçtim.

Yorum bağlantısı
Metin Mustafa Oral
Metin bende seyyar navigasyon var, buna çok niyetlendim ama kapalı parkım olmadığından vazgeçtim.

Anladım abi zaten böyle geçerli sebeblerin olamasa bu güne kalmazdı bu iş eminim. :lol2:

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş

Lokman abi çok güzel bi uygulama olmuş. kapıları kapatıp açtıgındada yanıyormu yoksa sadece sellektör yaptıgındamı yanıyor?

Bendeda daha önce normal navigasyon vardı forumda sattım. bunu taktırınca

Kaskoya işlettim abi kaskoya ufak bi farkla işletebiliyorsun

Camlarda film pek fazla içide gözükmüyor zaten

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
Anladım abi zaten böyle geçerli sebeblerin olamasa bu güne kalmazdı bu iş eminim. ;)

aynen Metincim :good1:

Lokman abi çok güzel bi uygulama olmuş. kapıları kapatıp açtıgındada yanıyormu yoksa sadece sellektör yaptıgındamı yanıyor?

Bendeda daha önce normal navigasyon vardı forumda sattım. bunu taktırınca

Kaskoya işlettim abi kaskoya ufak bi farkla işletebiliyorsun

Camlarda film pek fazla içide gözükmüyor zaten

Yalçın sağol, hayır abim, kapıları kitlediğinde veya açtığında 13 saniye yanıyor buda çok güzel.

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
aynen Metincim ;)

Yalçın sağol, hayır abim, kapıları kitlediğinde veya açtığında 13 saniye yanıyor buda çok güzel.

Çok güzel vallahi abi benimde tam istedigim gibi ama işte önemli olan onu mersinde yapabilecek usta bulmak=)

ve yaptırmak.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
Çok güzel vallahi abi benimde tam istedigim gibi ama işte önemli olan onu mersinde yapabilecek usta bulmak=)

ve yaptırmak.

evet Yalçın kabloları mahvedebilirler.

Hayırlı olsun abi, güle güle kullan.

çok sağol Sefacım, teşekkürler abim ;) zaten ilk sende görmüştüm hoşuma gitmişti.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Lokman abi kesinlikle faydalı bir sistem iyi yapmışsın. Bu sistem üniversalmi? Ford'a özelmi? Son sorum: Ne zaman kendiliğinden yürüyen hale gelecek bu makina :D

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
Lokman abi kesinlikle faydalı bir sistem iyi yapmışsın. Bu sistem üniversalmi? Ford'a özelmi? Son sorum: Ne zaman kendiliğinden yürüyen hale gelecek bu makina :s

abim Forda özel :rolleyes: diğerinin cevabını bende bilmiyorum inan :good1:

Lokman abi güzel olmuş valla,ama video isteriz abi..

müsait bir günde eklerim abim. teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

yok Erkan çok çabuk kaynaştık abim, 13 saniye yanıyor zaten evin kapısına vardığımda sönüyor, ama arkamı dönüp yinede bir bakıyorum :s

Yorum bağlantısı
Metin Mustafa Oral
yok Erkan çok çabuk kaynaştık abim, 13 saniye yanıyor zaten evin kapısına vardığımda sönüyor, ama arkamı dönüp yinede bir bakıyorum :bravo:

:hahahoho:

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş

Lokman abi bizim arabaların beyni nerde kaput altında biliyormusun? arabanın motorunu yıkatacamda ben bu hafta sonu.

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)
Lokman abi bizim arabaların beyni nerde kaput altında biliyormusun? arabanın motorunu yıkatacamda ben bu hafta sonu.

bence yıkatma. :( uğraşabilirsen üstübü ve motor temizleme spreyleri yada wd40 kullan en güzel temizlik bu olur. :nazar:

abi hayırlı olsun.iyi günlerde kullan. :) güzel bir özellik kattın.c-max süper araç olma yönünde sağlam gidiyor. :good1:

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
bence yıkatma. :( uğraşabilirsen üstübü ve motor temizleme spreyleri yada wd40 kullan en güzel temizlik bu olur. :nazar:

abi hayırlı olsun.iyi günlerde kullan. :) güzel bir özellik kattın.c-max süper araç olma yönünde sağlam gidiyor. :good1:

Oktay abi motor temizleme spreyi yada wd40 ona göre bişeler kullandıracam yıkamacıda abi düz su ile yıkatmıyacam.

Yorum bağlantısı
  • Yeni Oluştur...