İçeriğe Yönlendir

Dünden Bugüne C-max

Lokman Ceritlioğlu

Recommended Posts

Lokman Ceritlioğlu

Yok Metin o bende, müsait zamanda onun içindeki lambalarıda led yaptıracağım yedekte dursun ne olur ne olmaz :)

Yorum bağlantısı
Metin Mustafa Oral
Yok Metin o bende, müsait zamanda onun içindeki lambalarıda led yaptıracağım yedekte dursun ne olur ne olmaz :)

:)

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu
Siz gayet iyi çıkardınız bu işi,

O paralara olursa alınmaz Lokman Bey, söküp led uygulaması yapıp tekrar toplarım her halde, yeşilden kurtulurum sadece yani, özellikler aynı kalır. Duruma bakacağız artık. Biraz şans işi herhalde :)

haklısınız Can ve Serkanın sayesinde oldu tekrar çok teşekkürler onlara. ben gitmeden burda buldum bitane 800 den açtı fiyatı en son 500 e bıraktı :) sanırım araştırılırsa mutlaka yakın fiyata bulunulur, özellikle Ankarada çok ford var çıkmacıda çok.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker
haklısınız Can ve Serkanın sayesinde oldu tekrar çok teşekkürler onlara. ben gitmeden burda buldum bitane 800 den açtı fiyatı en son 500 e bıraktı :) sanırım araştırılırsa mutlaka yakın fiyata bulunulur, özellikle Ankarada çok ford var çıkmacıda çok.

Hurdacıdan en son 350 ye bağlamıştık biz almadan önce, sonra Can aldığımız yeri buldu....Eski göstergenin içindeki ledler smd led denilenden ve önünde film yok..Ledler yeşil yani...Beyazlarla değiştirince doğrudan gösterge beyaz oluyor... :good1:

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Lokman abi hayırlı olsun Ankara'ya gidiş dönüş dahil mi fiyata :D güle güle kullan .

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş
diğer tarafa yazmıştım galiba, gösterge 200 montaj ve proğramlama 150 toplam 350 Tl. ancak göstergeyi bu fiyata bulmak çok zor en ucuz 550-800 diyorlar bilginiz olsun.

Valla Lokman abi sen baya uygun buldun ben araştırdım en ucuz gösterge 600tlye buldum.

Ali ustaya dedim oda araştırıyor mercekli farla gösterge

Yorum bağlantısı
Ruhi Gökhan

Abicim herşey çok güzel, eline sağlık. Tekrar Allah Kazasız, belasız bindirsin. Nazar değmesin :unsure2:

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
(düzenlendi)

Lokman abi ne zaman motoru değişecen ?? Bi o kaldı herhalde :rolleyes:

gösterge güzel hani..

tarihinde Servet Ayd?n tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Teşekkürler Servet ;) motor ne zaman iflas ederse artık :unknw:

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Lokman Ceritlioğlu

arkadaşlar bu göstergeyi taktıktan sonra

20012011171m.jpg

eski gösterge bir işime yaramıyacak, gösterge panelinde led uygulaması yapacaklara uygun fiyata verebilirim. yönetim için sıkıntı varsa ilanlar bölümüne konu açayım :)

Yorum bağlantısı
Metin Mustafa Oral

Gösterge beyaz olunca sony cdçalar da bayaz olmalı ki takım olsun, o yüzden ben beyaz led uygulamasını düşünmüyorum doğrusu.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Mustafa bey siz bu işinde üstesinden gelirsiniz, yeni gösterge için Can Uzunefe araştırma yapıyor, sizin için sorduruyorum, uygun bişi olursa Rusyadan gelecek :p buda benden size bir haber :D inşallah olumlu olur.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

İnşallah olur 3-5 tane getir, forumda mutlaka alan olur dedim.

Metin ışık rengi beni okadar etkilemiyor tabiki zevk meselesi. ama uyum olması tabiki güzel ;)

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş

Metin ışık rengi beni okadar etkilemiyor tabiki zevk meselesi. ama uyum olması tabiki güzel ;)

Vallahi abi forumda baya alan olur eminim Mustafa abi ben vs.vs diger arkadaşlar

Ben ankarada istanbulda buldum en uygun 350tl ye bakalım biraz kendimi ve bütçemi toparlıyım halledecem gösterge ve cc yi

Yorum bağlantısı
Metin Mustafa Oral

Abi torpidodaki herşeyin rengi aynı olmalı bence bu çok önemli mesela gösterge+müzik sistemi+far kontaktörü+cam açılır tavan düğmeleri v.s. değil mi?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
arkadaşlar bu göstergeyi taktıktan sonra

20012011171m.th.jpg

eski gösterge bir işime yaramıyacak, gösterge panelinde led uygulaması yapacaklara uygun fiyata verebilirim. yönetim için sıkıntı varsa ilanlar bölümüne konu açayım :D

Bizim için bir sakınca yok. Ancak burada zor satarsın... Bence ilan aç..

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

yarın resimde çekeyim emmi öyle konu açayım :D teşekkürler.

Mustafa bey +1

Yorum bağlantısı
Burhan Kahraman

Metin ışık rengi beni okadar etkilemiyor tabiki zevk meselesi. ama uyum olması tabiki güzel :D

uygun olursa bende alırım diye düsünüyorum

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu

aracı hafta sonu yakından gördüm ve tabiki göstergeyi aracı görünümünü değiştirmiş ön kokpit kısmında,Allah nazardan saklasın Lokman Abi nin aracı çok güzel

Yorum bağlantısı
Musa Yüzbaşıoğlu

Yeni göstergenle beraber tekrardan güle güle kullan Lokman abi.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...