Lokman Ceritlioğlu 22 Ekim 2010 Yazar Paylaş 22 Ekim 2010 sonunda görüşebildik Yalçın Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 22 Ekim 2010 Paylaş 22 Ekim 2010 sonunda görüşebildik Yalçın evet abi sonunda=) Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 22 Ekim 2010 Paylaş 22 Ekim 2010 Geçmiş olsun Lokman bey ama Hakan'ın dediği gibi hiç bir şey yapamıyorsun çoğu zaman.Arabam 3 aylıkken öğrenci çizdi bagajı boydan boya.Kamerdan gördük çağırdık."Neden yaptın" dedim ."canım sıkılıyordu" dedi.O an öyle bir pataklamak geldi ki içimden.Sonu daha kötüye varacağı için ses etmedik.İdarede sahip çıkmayınca hiç bir ceza almadı velet. Daha 2 gün önce.Toplantıda arabanın başında laflıyoruz forumdaşlarla.Benimkinin yanına bir araba park etti.Rahat 1 metre ara var ikisinin arasında.Kadın bir açtı kapıyı .Açmak da ne kelime kanırttı resmen.Taaak benim kapıya. Aramız 2-3 metre .Tabi hepimiz kadına baktık.Yahu hiçmi istifini bozmaz.Kapıyı kapadı gitti.Bakakaldık . Şükret Allaha kapı koluna geldi Fuat Abi, Kaportaya gelse ne yapacaktın? Bu jantlardan takmış C-max hiç görmemiştim, yakışıyormuş, işler de bayağı yolunda gitti, çok sevindim. Çağlar abi, Bayide Cmax Trend de gördüm aynı janttan, ST ye benziyor diye dikkatimi çekmişti. Yorum bağlantısı
Serhat S. Yazıcı 22 Ekim 2010 Paylaş 22 Ekim 2010 Lokman abi hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.. çok yakışıklı olmuş sanki beyaz gömlek giyimiş gibi.. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 22 Ekim 2010 Yazar Paylaş 22 Ekim 2010 Lokman abi hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.. çok yakışıklı olmuş sanki beyaz gömlek giyimiş gibi.. Çok sağol abim Yorum bağlantısı
Ahmet Ertugay 22 Ekim 2010 Paylaş 22 Ekim 2010 Hasar için geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 23 Ekim 2010 Yazar Paylaş 23 Ekim 2010 (düzenlendi) Hasar için geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. Abicim jantlar çok yakışmış. Allah nazarlardan saklasın. Kaza için de geçmiş olsun, çok can sıkıcı oluyor, iyi biliyorum. Ama Allah beterinden saklasın diyip geçmek gerekiyor ne yapalım. iyi ve güzel dilekleriniz için Teşekkürler arkadaşlar. 27 Ekim 2010 tarihinde Lokman Ceritlio?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 22 Kasım 2010 Yazar Paylaş 22 Kasım 2010 Çok teşekkürler, jantları Bizim Çağlar Bayur arkadaşımızdan aldım 16 inch replika sağolsun uygun fiyata verdi. 400TL. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Aralık 2010 Paylaş 2 Aralık 2010 lokman abi işte yeni plaka lambaların.ilk defa yaptım bu ledden.güzel oldu.kısmet sanaymış.benim mondiye farklı yaptım plaka lambası camına sabit oldu.bunun gibi çıkarılan değil.ve flux led kullandım.oda bitmedi henüz. c-max plaka lambasında 11.30volt ölçüm yaptın.çok iyi dirençler yerinde tercih oldu. 8 tane mantar led.her lede ayrı smd yarım watt 390ohm direnç bagladım.elimdeki park ampulünü kırıp kenar metallerinin ucuna delik deldim kenarlarına eğe ile çentik açtım ve led kartına oturtarak uçlarını sabitledim.çentikleri ledi hafif bobeli yapıcak şekilde açtım karta oturttum.sağlamca oldu.yanlız orjinal ampulden 1mm kadar uzun oldu.sorun teşkil etmiyor. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 2 Aralık 2010 Yazar Paylaş 2 Aralık 2010 (düzenlendi) Çok teşekkürler Oktay, eline koluna sağlık, Cumartesi öğleden sonra yanına uğrayacağım inşallah, tabi müsait olursan 2 Aralık 2010 tarihinde Lokman Ceritlio?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 2 Aralık 2010 Paylaş 2 Aralık 2010 Aksilik olmazsa dükkanımdayım abi.Haberleşiriz takarız beraber. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 2 Aralık 2010 Yazar Paylaş 2 Aralık 2010 (düzenlendi) Tamamdır OKtay ben diyorum, Oktay sen aydınlatma üzerine bir dükkan aç diye 2 Aralık 2010 tarihinde Lokman Ceritlio?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 2 Aralık 2010 Paylaş 2 Aralık 2010 (düzenlendi) Ellerine sağlık Oktay abi yapmıssın gene yapacağını helal olsun.bende isterem bu istanbula özel.çokta güzel değil.ilerde ömrünü göreceğiz. Lokman abi o derece iyi değilim yahu.Elim yatkın o kadar. 2 Aralık 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 2 Aralık 2010 Paylaş 2 Aralık 2010 (düzenlendi) tamircioktayy otoled aydınlatma. 2 Aralık 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 4 Aralık 2010 Yazar Paylaş 4 Aralık 2010 Oktay sağolsun ledleri yapmış mükkemel aydınlatma vardı, ne yazıkki ledler biraz büyük geldi, Oktay tekrar elden geçirip gönderecek. Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 4 Aralık 2010 Paylaş 4 Aralık 2010 Oktay abi eline sağlık aynısında bende bi tane isterim. Burda plakalık için aldığım ledler baya zayıf geceleri istedigim gibi aydınlatmıyor. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 5 Aralık 2010 Yazar Paylaş 5 Aralık 2010 Oktay sağolsun ledleri yapmış, Bugün saat 11.00 de anttres otoparkında ledleri taktık harika oldu. Oktay tekrar ellerine kollarına sağlık çok teşekkürler abim. Yorum bağlantısı
Ali Rıza Küçük 6 Aralık 2010 Paylaş 6 Aralık 2010 maşallah lokman bey aracınız çok güzel ufak belki ama özlü işler gerçekleştirmişsiniz lokman bey farlarnıza mercek uygulaması yapmışsınız bunu nerde ve ne kadar mal ettiniz acaba? Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 6 Aralık 2010 Yazar Paylaş 6 Aralık 2010 maşallah lokman bey aracınız çok güzel ufak belki ama özlü işler gerçekleştirmişsiniz lokman bey farlarnıza mercek uygulaması yapmışsınız bunu nerde ve ne kadar mal ettiniz acaba? Çok teşekkür ederim. Mercek uygulaması yaptırmadım , orjinal mercekli bi-xenon far, komple takım olarak 500 TL ye almıştım. bu farları bulmak gerçekten çok zor, mercek uygulaması yaptıracaksnız http://www.geceucusu.com/index.php?showtopic=41&hl= bu konuyu inceleyin ve ordan İlker Kemal ile iletişim kurun derim. çok güzel işler çıkarıyor arkadaşımız. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Aralık 2010 Paylaş 6 Aralık 2010 abi tekrar iyi günlerde kullan.c-max ile eskisin Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 6 Aralık 2010 Yazar Paylaş 6 Aralık 2010 Çok sağol Oktay, aynısından 2 tane daha ama be sefer ücretli olmak kaydıyla iç lambaların aydınlatmasını beğenmemiştin onlar için. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Aralık 2010 Paylaş 6 Aralık 2010 (düzenlendi) Çok sağol Oktay, aynısından 2 tane daha ama be sefer ücretli olmak kaydıyla iç lambaların aydınlatmasını beğenmemiştin onlar için. tamircioktayy otoled aydınlatma yerini açıyım.aklımda halederiz abi. anlattım sana durumu.hayırlısı bakalım. 6 Aralık 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 6 Aralık 2010 Yazar Paylaş 6 Aralık 2010 Hadi inşallah Oktay, far işinede el atarsın artık Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 14 Aralık 2010 Yazar Paylaş 14 Aralık 2010 (düzenlendi) arkadaşlar bugün jant göbeği aradım, fiyatlar çok yüksek geldi 20 ila 26 Tl arasında. en ucuza nerden bulurum bunu. 14 Aralık 2010 tarihinde Lokman Ceritlio?lu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts