Lokman Ceritlioğlu 9 Mayıs 2010 Paylaş 9 Mayıs 2010 (düzenlendi) öncelikle mp3 çalarımızı uygun yöntemle yerinden çıkarıyoruz bunun için bende rdostar marka kutulu teyp almıştım zamanında kutusundan çıkan aparat işe yaradı felaket biçimde ekran siyahlaşmıştı pamuk ve kolanya ile temizliği yapıldı.gerisini resimlerden anlarsınız zaten. sonuç yüzde yüz başarılı gündüz çok iyi görünüyor artık resimler cep telefonundan çekildi arkadaşlar idare edin. 19 Haziran 2013 tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 9 Mayıs 2010 Paylaş 9 Mayıs 2010 Eline sağlık abicim. İnşallah uzun süre temiz kalır. Aslında silikonlayıp kapatmak lazım. Yorum bağlantısı
Ferhat Genç 9 Mayıs 2010 Paylaş 9 Mayıs 2010 (düzenlendi) ben de 2ay once temizlemişitm. cam gibi olmuştu gerçekten. ama 1 ve 4 düğmelerındekı ledler yanmıyo. onları yaptırmam lazım ıyı bı teyıpçıde 9 Mayıs 2010 tarihinde Ferhat Gen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Arda Akbay 9 Mayıs 2010 Paylaş 9 Mayıs 2010 bunların ekranı yeni sonylerinki gibi çizilmiyor sanırım ? Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 9 Mayıs 2010 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2010 Evet çizik bende yoktu inşallah olmazda Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 9 Mayıs 2010 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2010 Eline sağlık abicim. İnşallah uzun süre temiz kalır. Aslında silikonlayıp kapatmak lazım. Aydınlatıcı olmuş Lokman abi, eline sağlık. Eline sağlık güzel olmuş lokman abi.. sağolun arkadaşlar. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mayıs 2010 Paylaş 9 Mayıs 2010 Lokman abi: Eline sağlık, gerçekten çok faydalı bir uygulama olmuş. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 9 Mayıs 2010 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2010 Lokman abi:Eline sağlık, gerçekten çok faydalı bir uygulama olmuş. sağol abim Yüzü gözü açılmış açılmzmı Mehmet hemde nasıl Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 9 Mayıs 2010 Paylaş 9 Mayıs 2010 Bu sony mp3 ile 6000 cd arasında ses kalite farkı varmı. Sony mp3 görüntü olarak çok hoşuma gidiyor. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Mayıs 2010 Paylaş 10 Mayıs 2010 Teşekkür ederiz Lokman Bey. Ben de bu hafta bizim elektrikçiye sordum açıp temizleyebilir misin diye? Daha önce hiç açmadım bakarım demişti. Resimler aydınlatıcı oldu, yanlış birşey yapmayız artık. Yanlız dikkatimi çekti. Sizde saat bölümü var. mp3'lerde mi saat özelliği var acaba. Benim Sony 6 cd'de saat fonksiyonu yok. Ya da var da ben bilmiyorum. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 10 Mayıs 2010 Yazar Paylaş 10 Mayıs 2010 evet saat var diğerini bilemiyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Haziran 2010 Paylaş 24 Haziran 2010 güzel çalışma olmuş elinize saglık.uzun bir süre gider bu temizlik.hurdacılarda bu model çıkma sony e 600tl istediler.yakışıyor forda. Yorum bağlantısı
Hakan Yıldız 26 Haziran 2010 Paylaş 26 Haziran 2010 calışma gercekten iyi olmus fakat sony müzik sistemini nasıl cıkaracagız buna bir care yokmu bu cıkarma aletlerini temin edebilecegimiz biyer varmı acaba saygılar Yorum bağlantısı
Ferhat Genç 26 Haziran 2010 Paylaş 26 Haziran 2010 calışma gercekten iyi olmus fakat sony müzik sistemini nasıl cıkaracagız buna bir care yokmu bu cıkarma aletlerini temin edebilecegimiz biyer varmı acaba saygılar herhangibi teyipçiye gidin çıkarırlar. Yorum bağlantısı
Hakan Yıldız 26 Haziran 2010 Paylaş 26 Haziran 2010 herhangibi teyipçiye gidin çıkarırlar. tesekkürler iyi fikir harbi düşünemedim Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 27 Haziran 2010 Paylaş 27 Haziran 2010 Bu sony mp3 ile 6000 cd arasında ses kalite farkı varmı. Sony mp3 görüntü olarak çok hoşuma gidiyor. kesinlikle çok fark var ben her ikisinide kullandığım için aradaki farkı görmüştüm Yorum bağlantısı
Gürkan Keskin 27 Haziran 2010 Paylaş 27 Haziran 2010 benimde açıp temizlemem lazım bir ara Yorum bağlantısı
Uğur Aksoy 28 Haziran 2010 Paylaş 28 Haziran 2010 kolonya ,alkol,türevi çözücü solventleri kullanmak riskli ,üzerindeki verniği alabilir veya solmasına sebep olabilir,en sağlıklısı philips ekran temizleyici antistatik toz önleyici spreyini kullanmak yumuşak güderi ,yumuşak pamuklu bez ( pamuk değil ) pamuk çizebiliyor !.silmek gerek. kolay gelsin .. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 28 Haziran 2010 Paylaş 28 Haziran 2010 Sökebilsem bende temizleyecem ama sökemedim Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 29 Haziran 2010 Yazar Paylaş 29 Haziran 2010 Adnan aparat olmadan çok zor, bir teypçiye söktür gerisini sen halledersin. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 29 Haziran 2010 Paylaş 29 Haziran 2010 Adnan aparat olmadan çok zor, bir teypçiye söktür gerisini sen halledersin. Evet abi biraz uğraştım beceremedim aparatın şekli kalıbı olsa yapabilirim ama teypciye söktürmek en doğrusu galiba. Yorum bağlantısı
Recommended Posts