Mustafa Çayır 9 Nisan 2013 Paylaş 9 Nisan 2013 Hakan abiiiii kooooşşş. sana sormuşlar şaka bi yana, Hakan ERKEN abininde aynı sorundu hemen hemen. teybi çıkarıp içini temizledi. çok fark olduğundan bahsediyordu. konusuda vardı. bulursam link atayım. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 9 Nisan 2013 Paylaş 9 Nisan 2013 Merhaba....Ekrandaki bu flu görüntünün sebebi konusunda fikri olan varsa paylaşabilir mi? Nem kaynaklı buhar oluşumu gibi görünüyor ama emin olamadım. Sayın Kemal Nallı Açmış olduğunuz konu forumumuzda daha önce açılmış olduğundan, mesajınız ilgili konuyla birleştirilmiştir. Konuyla ilgili detaylı bilgi http://www.fordclubt...i-konu-acarken/ linkinde bulunmaktadır. Lütfen yeni konu açmadan önce forumda arama yapınız, benzer konu varsa oradan devam ediniz. Göstereceğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz. - Ford Club Türkiye Yönetimi Yorum bağlantısı
Kemal Nallı 9 Nisan 2013 Paylaş 9 Nisan 2013 Sayın Kemal Nallı Açmış olduğunuz konu forumumuzda daha önce açılmış olduğundan, mesajınız ilgili konuyla birleştirilmiştir. Konuyla ilgili detaylı bilgi http://www.fordclubt...i-konu-acarken/ linkinde bulunmaktadır. Lütfen yeni konu açmadan önce forumda arama yapınız, benzer konu varsa oradan devam ediniz. Göstereceğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz. - Ford Club Türkiye Yönetimi Arama yaptım tabiki fakat bu başlığa ulaşamamıştım.Teşekkür ederim... Yorum bağlantısı
Misafir 10 Nisan 2013 Paylaş 10 Nisan 2013 Hakan abiiiii kooooşşş. sana sormuşlar şaka bi yana, Hakan ERKEN abininde aynı sorundu hemen hemen. teybi çıkarıp içini temizledi. çok fark olduğundan bahsediyordu. konusuda vardı. bulursam link atayım. Çok iyi.. Geldim geldim... Verdiğim linki incelemenizi tavsiye ediyorum http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/162564-iste-benim-hokus-focusumyeni-resimler-sayfa-18de/page__view__findpost__p__1807768 Yorum bağlantısı
Kemal Nallı 10 Nisan 2013 Paylaş 10 Nisan 2013 Geldim geldim... Verdiğim linki incelemenizi tavsiye ediyorum http://www.fordclubt...ost__p__1807768 Teşekkür ediyorum... Yorum bağlantısı
Misafir 11 Nisan 2013 Paylaş 11 Nisan 2013 Teşekkür ediyorum... Rica ederim,takılıdığınız bir husus olursa yardımcı olurum.... Yorum bağlantısı
Misafir 11 Nisan 2013 Paylaş 11 Nisan 2013 Bugün 3 tane kendini teypci tesisatcı sanan servislere gittim adamlar aparatlarıyla çıkartamadılar teybi hele en sonuncusu faciadan kıl payı döndüm.aparatının birtanesi sıkıştı kaldı içinde yarım saat uğraştık teybi cıkarmaktan geçtim aparatı nasıl çıkarcaz diye pense,tornavida zarar vermeden ön panele.bir ara komple ön panel geliyor sandım ben bastırdım panele usta asıldı aparata sanki diş çeker gibi sonunda çıkardık aparatı,hemen terkettim orayı.dediğim gibi uğradım yerler profosyonel,şirinevlerde bilen bilir ama çıkaramadılar.nasıl çıkartıcam şaşırmış durumdayım. abi özel anahtarı var resmen ya bende sokemedım ama ahahtarsız imkansız Yorum bağlantısı
Misafir 11 Nisan 2013 Paylaş 11 Nisan 2013 abi özel anahtarı var resmen ya bende sokemedım ama ahahtarsız imkansız Ben tırnak törpileme aleti ile çıkardım.ne darbe var,nede çizik.... Yorum bağlantısı
Misafir 12 Nisan 2013 Paylaş 12 Nisan 2013 Ben tırnak törpileme aleti ile çıkardım.ne darbe var,nede çizik.... büyük başarı Yorum bağlantısı
Misafir 12 Nisan 2013 Paylaş 12 Nisan 2013 büyük başarı Adamlarda anahtar olmasına karşın,torpidoyu vereceklerdi elime az daha....lokman abi yakından gördü durumu,üstüne birde anahtarın girdiği yuvayı yalama yaptılar...şükür ben çıkardımda düzelttim yuvayı. Yorum bağlantısı
Cumali Serkan DÖNER 19 Haziran 2013 Paylaş 19 Haziran 2013 arkadaşlar benim ekran temiz ama başka bir sorunum var.mp 3 cd takıyorum ama çoğu zaman okumuyor data cd diye uyarı verip cd yi geri veriyor.bazen çaldığı da oluyor.sanırım cd okuyucu kirlenmiş.bu konuda bana yardımcı olabilecek veya önerisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 19 Haziran 2013 Paylaş 19 Haziran 2013 Anladım.aparatı birde ben alsamda denesemmi acaba ? Sen aparatı alma, biraz sabret bu yazıyı yazdıktan kısa bir süre sonra o teybi tırnak törpüsü ile çıkaracaksın ve temizleyeceksin sana garanti veriyorum acele etme arkadaşlar benim ekran temiz ama başka bir sorunum var.mp 3 cd takıyorum ama çoğu zaman okumuyor data cd diye uyarı verip cd yi geri veriyor.bazen çaldığı da oluyor.sanırım cd okuyucu kirlenmiş.bu konuda bana yardımcı olabilecek veya önerisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim Cumali bey büyük ihtimalle dediğiniz gibi okuyucu lens kirlenmiştir, şayet ben sökerim bu teybi diyorsanız üst sac kapağı açtığınız zaman CD mekanizmasının altında lens görünür alkol veya kolonya ile temizlerseniz problem düzelir. Yok ben yapamam derseniz teyipçiler kısa sürede hallederler. Kolay gelsin.... 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 19 Haziran 2013 Yazar Paylaş 19 Haziran 2013 eliniz bu işlere yatkınsa yapabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Cumali Serkan DÖNER 20 Haziran 2013 Paylaş 20 Haziran 2013 eliniz bu işlere yatkınsa yapabilirsiniz. Sen aparatı alma, biraz sabret bu yazıyı yazdıktan kısa bir süre sonra o teybi tırnak törpüsü ile çıkaracaksın ve temizleyeceksin sana garanti veriyorum acele etme Cumali bey büyük ihtimalle dediğiniz gibi okuyucu lens kirlenmiştir, şayet ben sökerim bu teybi diyorsanız üst sac kapağı açtığınız zaman CD mekanizmasının altında lens görünür alkol veya kolonya ile temizlerseniz problem düzelir. Yok ben yapamam derseniz teyipçiler kısa sürede hallederler. Kolay gelsin.... İlk fırsatta el atacağım bu işe.teybi sökersem gerisi kolay.cevaplar için teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Haziran 2013 Paylaş 24 Haziran 2013 Sen aparatı alma, biraz sabret bu yazıyı yazdıktan kısa bir süre sonra o teybi tırnak törpüsü ile çıkaracaksın ve temizleyeceksin sana garanti veriyorum acele etme Abi ileriyi gören adam gibisin valla dediklerinin aynısı oldu Yorum bağlantısı
Erhan Karaman 19 Eylül 2014 Paylaş 19 Eylül 2014 Bugun bende teybi oto elektrikcide sokturdum. Usta cikarmak icin epey bir zorlandi. Kirilacak diye baya bir korktum. Teypin kasasi iyi sıkışmış nedense. 10 TLde para aldi.neticede ekrani actim. Sildim, siyah bir katman temizlendi ve isiklar daha parlak gorunmeye basladi 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 21 Eylül 2014 Paylaş 21 Eylül 2014 Mondeonun teybi artık mp3 çalıyor Lokman abi... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Eylül 2014 Paylaş 21 Eylül 2014 Mondeonun teybi artık mp3 çalıyor Lokman abi... Atalar "azimle sıçrayan taşı deler" diye boşa dememişler. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 21 Eylül 2014 Yazar Paylaş 21 Eylül 2014 Mondeonun teybi artık mp3 çalıyor Lokman abi... Helal olsun. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 21 Eylül 2014 Paylaş 21 Eylül 2014 Mondeonun teybi artık mp3 çalıyor Lokman abi... Abi benim yöntem Mi? Eline sağlık. Yorum bağlantısı
Recommended Posts