Lokman Ceritlioğlu 29 Haziran 2010 Yazar Paylaş 29 Haziran 2010 bencede en iyisi o zarar vermektense söktürmek en güzeli. Yorum bağlantısı
Cengiz Yılmaz 13 Kasım 2010 Paylaş 13 Kasım 2010 Evet çizik bende yoktu inşallah olmazda Çizikte bu yöntem asla işe aramıyor bilginize arkadaşlar. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Aralık 2010 Paylaş 30 Aralık 2010 Faydalı bir paylaşım bunu bende deniyeceğim..teşekkürler Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ocak 2011 Paylaş 8 Ocak 2011 Bugün 3 tane kendini teypci tesisatcı sanan servislere gittim adamlar aparatlarıyla çıkartamadılar teybi hele en sonuncusu faciadan kıl payı döndüm.aparatının birtanesi sıkıştı kaldı içinde yarım saat uğraştık teybi cıkarmaktan geçtim aparatı nasıl çıkarcaz diye pense,tornavida zarar vermeden ön panele.bir ara komple ön panel geliyor sandım ben bastırdım panele usta asıldı aparata sanki diş çeker gibi sonunda çıkardık aparatı,hemen terkettim orayı.dediğim gibi uğradım yerler profosyonel,şirinevlerde bilen bilir ama çıkaramadılar.nasıl çıkartıcam şaşırmış durumdayım. Yorum bağlantısı
Cengiz Yılmaz 9 Ocak 2011 Paylaş 9 Ocak 2011 (düzenlendi) Bugün 3 tane kendini teypci tesisatcı sanan servislere gittim adamlar aparatlarıyla çıkartamadılar teybi hele en sonuncusu faciadan kıl payı döndüm.aparatının birtanesi sıkıştı kaldı içinde yarım saat uğraştık teybi cıkarmaktan geçtim aparatı nasıl çıkarcaz diye pense,tornavida zarar vermeden ön panele.bir ara komple ön panel geliyor sandım ben bastırdım panele usta asıldı aparata sanki diş çeker gibi sonunda çıkardık aparatı,hemen terkettim orayı.dediğim gibi uğradım yerler profosyonel,şirinevlerde bilen bilir ama çıkaramadılar.nasıl çıkartıcam şaşırmış durumdayım. Söktürmenizi kesinlikle tavsiye etmem. Sökülmedende bu çiziklerden önemli ölçüde kurtulabilirsiniz. Aksi taktirde orjinallik gidecektir. 9 Ocak 2011 tarihinde Cengiz Y?lmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 9 Ocak 2011 Yazar Paylaş 9 Ocak 2011 Cengiz bey sökmeden iç temizlik olmaz. iç temizliğin amacıda ekranda görüntünün çok az gözükmesi haliyle ekran bölümü toz,is oluyor, hafif güneşli havalarda ekran görünmez oluyordu. ama ben temizledikten sonra şimdi çok güneşli havalarda bile çok net görünüyor. Yorum bağlantısı
Cengiz Yılmaz 9 Ocak 2011 Paylaş 9 Ocak 2011 (düzenlendi) Cengiz bey sökmeden iç temizlik olmaz. iç temizliğin amacıda ekranda görüntünün çok az gözükmesi haliyle ekran bölümü toz,is oluyor, hafif güneşli havalarda ekran görünmez oluyordu. ama ben temizledikten sonra şimdi çok güneşli havalarda bile çok net görünüyor. Daha önce yazmıstım belki faydalı olabilir. Tabi bu yüzeysel çizikler içindi. Yanlıs aksektirdiysem özür dilerim. http://www.otoclubturkiye.com/forum/Kolay-izil....html&st=40 9 Ocak 2011 tarihinde Cengiz Y?lmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 9 Ocak 2011 Yazar Paylaş 9 Ocak 2011 Cengiz bey sanırım yine yanlış anlaşılma var çizikler ve ön ekran için size yüzde yüz katılıyorum yaptığınız uygulamada güzel. ancak içerdeki tozları açmadan temizlemek imkansız, ben söktüğümde içten camı sildiğimde pamuk simsiyah olmuştu. ogünden bugüne bir sorunda olmadı. ekranı gayet güzel temiz ve görünüyor. Yorum bağlantısı
Cengiz Yılmaz 9 Ocak 2011 Paylaş 9 Ocak 2011 (düzenlendi) Cengiz bey sanırım yine yanlış anlaşılma var çizikler ve ön ekran için size yüzde yüz katılıyorum yaptığınız uygulamada güzel. ancak içerdeki tozları açmadan temizlemek imkansız, ben söktüğümde içten camı sildiğimde pamuk simsiyah olmuştu. ogünden bugüne bir sorunda olmadı. ekranı gayet güzel temiz ve görünüyor. Sizin sony modeli iç tozlanmadan doğan sorunda yaptığınızı takdir ediyorum güzel uygulama yapmışsınız. Benim sistemdeki modelde toz yok çizikler var, kafama o kadar takmışımki dolayısı ile ben yanlış değerlendirdim tekrar özür dilerim. 9 Ocak 2011 tarihinde Cengiz Y?lmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Turkay Enez 9 Ocak 2011 Paylaş 9 Ocak 2011 Fatih bey, Aslında trenddeki 6000 cd nin sesi benim için yeterli. Sony nin ses kalitesini bilmiyorum. Ben, mp3 dışında fark olmadığını düşünüyordum. Sizin yazdığınıza göre ikisi arasında ciddi ses kalitesi farkı var demek ki. 2. el bi tane bakmak gerekiyor galiba... kesinlikle çok fark var ben her ikisinide kullandığım için aradaki farkı görmüştüm Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 10 Ocak 2011 Yazar Paylaş 10 Ocak 2011 Lokman bey siz nerede söktürdünüz? ben kendim söktüm, daha önceki arabama teyp almıştım kutusunda aparat vardı, onla söktüm ama aparatı bizim Fatih Keskin aldıydı sökememiş Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ocak 2011 Paylaş 11 Ocak 2011 ben kendim söktüm, daha önceki arabama teyp almıştım kutusunda aparat vardı, onla söktüm ama aparatı bizim Fatih Keskin aldıydı sökememiş Anladım.aparatı birde ben alsamda denesemmi acaba ? Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 11 Ocak 2011 Yazar Paylaş 11 Ocak 2011 biraz el becerisi varsa sökersiniz, yenübosna tarafına gelirseniz haberleşelim, olmaz ise beraber sökeriz evde temizliğini yapar takarsınız, takarken aparata gerek yok. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ocak 2011 Paylaş 11 Ocak 2011 biraz el becerisi varsa sökersiniz, yenübosna tarafına gelirseniz haberleşelim, olmaz ise beraber sökeriz evde temizliğini yapar takarsınız, takarken aparata gerek yok. size yakınım lokman bey bende bağcılardayım parseller tarafı.siz bana uygun zamanınızı söyleyin bende ona göre ayarlım kendimi,haftasonu olursa daha çok makbule geçer cumartesi öğleden sonra müsaitim pazarda dahil.özelden isterseniz telefonunuzu yollayın.teşekkürler ilginize. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 11 Ocak 2011 Yazar Paylaş 11 Ocak 2011 Hakan telefon numarasını yolladım. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ocak 2011 Paylaş 11 Ocak 2011 Hakan telefon numarasını yolladım. cevapladım bile teşekkürler... Yorum bağlantısı
Metin Mustafa Oral 3 Şubat 2011 Paylaş 3 Şubat 2011 Lokman Abi keşke aparatın resmini koysaydın bulmak daha kolay olurdu. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 3 Şubat 2011 Yazar Paylaş 3 Şubat 2011 Metin bendekinin resmini eklerim en kısa sürede Yorum bağlantısı
Turkay Enez 3 Şubat 2011 Paylaş 3 Şubat 2011 Aparat şöyle bişey. Lokman Abi keşke aparatın resmini koysaydın bulmak daha kolay olurdu. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 3 Şubat 2011 Yazar Paylaş 3 Şubat 2011 hocam bendeki farklı, şöyleki roadstar marka teyp almıştım kutusunda çıkmıştı, onla söktüm, tabi orjinaline göre biraz zor oluyor ama işe yarıyor. yarın fotoğrafını eklemeye çalışırım. Hatta forumda Hakanınkinin bir tarafını söktük diğer tarafını sökemedik, sökemediğimiz tarafı teypçi çok kurcalamış sanırım tırnaklarına zarar vermiş, bu yüzden. Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş 3 Şubat 2011 Paylaş 3 Şubat 2011 Lokman Abi keşke aparatın resmini koysaydın bulmak daha kolay olurdu. Yetkili serviste yada özel teyp servislerinde bulabilirsin Mustafa abi o sökme aparatlarını aman dikkat et sökerken yuvalara zarar verme sag sol felan yapıyorsun cünkü Yorum bağlantısı
Metin Mustafa Oral 4 Şubat 2011 Paylaş 4 Şubat 2011 Aparat şöyle bişey. Çok teşekkürler Turkay Bey. Yetkili serviste yada özel teyp servislerinde bulabilirsin Mustafa abi o sökme aparatlarını aman dikkat et sökerken yuvalara zarar verme sag sol felan yapıyorsun cünkü Aklımda tutarım Yalçın, çok sağol. Yorum bağlantısı
Recommended Posts