Hüseyin Aydın 4 Mayıs 2010 Paylaş 4 Mayıs 2010 selamlar arkadaşlarım. Daha önce benim GEM Modülünün arızalı olduğunu yazmıştım. Tekrar hatırlatayım. Aracımda cam silecek suyunu çalıştırma konuna basılmış gibi sinyal alıp araç çalışır durumda iken silecekler çalışıyordu bu sorun dünde birkaç kez tekrarladı. serviste GEM Modülünün arızalı olduğunu tespit etmişlerdi ama fiyatı 900 tl civarında olduğu için alamamıştım. bu arıza sileceklerinde istediğim zaman çalışmama gibi durumlarada yol açtı şimdi bu modülü tamir ettirmek istiyorum sizlerin bildiği tamirci varmı yada elinde GEM Modülü olupta satmayı düşünen arkadaşlarım varmı bana yazarsanız sevinirim. herkese iyi geceler. hüseyin Yorum bağlantısı
Hüseyin Aydın 5 Mayıs 2010 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2010 parça nosuna bakmamıştım işim nedeniyle neti şimdi açtım ama bu akşam ve yarında akşama kadar işte olacağım en arkan yarın gece parça nosunu yazarım size. teşekkür ederim iyi günler hüseyin Yorum bağlantısı
Hüseyin Aydın 6 Mayıs 2010 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2010 yaşar ustam selamlar gem modülünün numarasını veriyorum 1S7T-15K 600-FB dilerim bir çözüm bulunur kolay gelsin hüseyin Yorum bağlantısı
Adnan Bedestencioğlu 13 Mayıs 2013 Paylaş 13 Mayıs 2013 arkadaşlar connectlerde gem modülü nerede bileniniz varmı... çok acele... tamiri mümkünmü.... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Mayıs 2013 Paylaş 13 Mayıs 2013 Gem modülü muhtemelen torpidonun arkasındadır... Oraya baktınız mı... ? Yorum bağlantısı
Adnan Bedestencioğlu 13 Mayıs 2013 Paylaş 13 Mayıs 2013 Mehmet abi yerini öğreneyim yeter... torpitoyu sökmemmi gerek Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Mayıs 2013 Paylaş 13 Mayıs 2013 torpitoyu sökmemmi gerek Connectteki yerinden emin değilim ama % 90 oradadır.. torpidoyu sökmeniz gerekir.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Mayıs 2013 Paylaş 13 Mayıs 2013 arkadaşlar connectlerde gem modülü nerede bileniniz varmı... çok acele... tamiri mümkünmü.... gösterge tablosu içinde, tamir edebileni henüz duymadım 1 Yorum bağlantısı
Adnan Bedestencioğlu 14 Mayıs 2013 Paylaş 14 Mayıs 2013 Çağlar bey bu modül anlamadım ben yani bu modül program yüklenebilen bir şeymi... Yorum bağlantısı
Hüseyin Aydın 15 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 15 Mayıs 2013 selamlar ben konuyu 2010 yılında açmıştım. gem modülüm arızalı değilmiş sigorta kutusunda bir sigortanın kablosu fişe geçmemiş sadece temas ediyormuş ara sıra teması kesince gem modülü arızası gibi olay yaratıyormuş bunu yaklaşık 3-5 ay sonra çözebilmiştik. bu konu kapatılsa iyi olur. ben o zama ebayda gem modülü aldım ama 1S7T-15K 600-FB yerine 1S7T-15K 600-z kodlusunu bulabilmiştim oda tam olarak uymamıştı zaten elimde duruyor. belki tamiri edilirse parçası kullanılabilinir herkese güzel günler dileğiyle Yorum bağlantısı
Adnan Bedestencioğlu 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 Gem modülünü söktüm.. ön tarafı sigortalık arka tarafı ise fiş girişleri var..... pek modüle benzer yanı yoktu... fişlere kontak sprey sıktım...başkada yapacak bişey görünmüyordu... geri taktım yerine... Yorum bağlantısı
Musa ŞEN 19 Kasım 2014 Paylaş 19 Kasım 2014 hüseyin bey bendede gem modülü arızası var arabanın ibreleri çalışmıyor ve tavan lambasıda çalışmıyor nasıl çözebilirim söksem baksam olurmu ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts