İçeriğe Yönlendir

V Kayışı Gergisi

Enver Çatak

Recommended Posts

Enver Çatak

Ford özel serviste v kayışı gergisinin değişmesi gerektiği söylendi. Fiyat 400 TL civarı oldukça yüksek. Bu parçanın sorunlu olduğu nasıl anlaşılır? Tamir edilebilir mi? Ne gibi sıkıntı çıkarır? Örneğin uğultu sesi yapar mı? Aracımda nedenini çözemediğim bir uğultu var da.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Ben böyle fiyatları duyunca oturduğum yerden düşme tehlikesi geçiriyorum :) V kayışı takımı 75 TL ye satılırken gergi için 400 TL denilmesine anlam veremiyorum.Gergi bilyası 25 TL lik bir şey.

Yorum bağlantısı
Enver Çatak

Hayır eminim, trigeri zaten değişmişti. V kayışı gergi bilyası demiş olabilir.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Hasan Kadir Karaahmetli
Ford özel serviste v kayışı gergisinin değişmesi gerektiği söylendi. Fiyat 400 TL civarı oldukça yüksek. Bu parçanın sorunlu olduğu nasıl anlaşılır? Tamir edilebilir mi? Ne gibi sıkıntı çıkarır? Örneğin uğultu sesi yapar mı? Aracımda nedenini çözemediğim bir uğultu var da.

v kayışı gergisinde problem varsa kalkışlarada uğultu yapabiliyor. Eğer gerçekten bir sorun varsa dünya rulman markası skf'nin gergileri var 100 Tl'ye alırsınız. servise gerek yok.

Yorum bağlantısı

v kayışı gergisine ne olmuşki degişmesi gerekmiş izmi oluşmuş kayışımı germiyor bunlar anlatılmadımı size.sadece degişecek mebla şu kadarmı deniyor hep.

tamiri olmuyor.arkadaşların yazdıgı oranlardadır. triger bile anca 400 e yaklaşır.

başka bir yere daha gidip öneri alın derim.

Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz

Uğultu v kayışından değildir,v kayışının rulmanı bozulunca bariz metal sürtermiş gibi ses yapar,böyle bir şikayet yok ise elletmeyin,uğultu sesini ise genelde teker rulmanları yapar.

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...