Mustafa Çiçek 18 Aralık 2013 Paylaş 18 Aralık 2013 Muhattap ve pahallı, son konularda (özellikle araç içi kamera konusunda) sıkça görüyorum. Anlaşılan arkadaşlarta "t" ve "l" fazlalığı var. Bir de ağbi deniyor. Tabi bizim sözlükte veya imla kılavuzunda abi diye bir kelime yok, ağabey'den gündelik konuşma diline devşirilirken yumuşak g akla geliyor ve garip bir kelime ortaya çıkıyor. Kimde? :öğretmeninaçığınıyakalayanmuzipöğrencisımayılı: Yorum bağlantısı
Misafir 18 Aralık 2013 Paylaş 18 Aralık 2013 Kimde? :öğretmeninaçığınıyakalayanmuzipöğrencisımayılı: Hani? nerede? Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 18 Aralık 2013 Paylaş 18 Aralık 2013 (düzenlendi) Hani? nerede? ...Anlaşılan arkadaşlarta "t" ve "l" fazlalığı var.... 18 Aralık 2013 tarihinde Mustafa ÇİÇEK tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Eren 25 Aralık 2013 Paylaş 25 Aralık 2013 Bizim öğrencilerimize her dönem en az bir tane performans ödevi vermemiz gerekiyor. Bu konuda en son yazdığım iletilerden sonra aklıma bu konuyu öğrencilerime ödev olarak verme fikri geldi. Bu dönem performans ödevi olarak 7.sınıflardaki öğrencilerime "Yazımı Karıştırılan Kelimeler" ile ilgi çekici bir afiş veya poster hazırlama ödevi verdim. ödevlerini 6 Ocak'ta teslim edecekler. Fotoğraflayıp paylaşmayı düşünüyorum burada. 4 Yorum bağlantısı
Ali Eren 27 Ocak 2014 Paylaş 27 Ocak 2014 (düzenlendi) Kütüphane işine yoğunlaştığımdan fotoları yüklemeye fırsat bulamamıştım. 28 Ocak 2014 tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ocak 2014 Paylaş 28 Ocak 2014 Kütüphane işine yoğunlaştığımdan fotoları yüklemeye fırsat bulamamıştım. Yine de bulduğun söylenemez. Yorum bağlantısı
Ali Eren 28 Ocak 2014 Paylaş 28 Ocak 2014 Yine de bulduğun söylenemez. Niye ki abi, fotoğrafları göremedin mi yoksa. Galiba senin bilgisayarda sorun var. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ocak 2014 Paylaş 28 Ocak 2014 Niye ki abi, fotoğrafları göremedin mi yoksa. Galiba senin bilgisayarda sorun var. Vay, bir anda düzeldi Yorum bağlantısı
Ali Eren 28 Ocak 2014 Paylaş 28 Ocak 2014 Vay, bir anda düzeldi Abi fotoğrafları yükledikten sonra imgur bir hata vermişti. Ben de ordan sildim. Tabi normal olarak buradan da silinmiş. Saat geç olunca ben buradan silineceğini akıl edemedim. Yorum bağlantısı
Murat Dere 28 Ocak 2014 Paylaş 28 Ocak 2014 Abi fotoğrafları yükledikten sonra imgur bir hata vermişti. Ben de ordan sildim. Tabi normal olarak buradan da silinmiş. Saat geç olunca ben buradan silineceğini akıl edemedim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 28 Ocak 2014 Paylaş 28 Ocak 2014 Abi fotoğrafları yükledikten sonra imgur bir hata vermişti. Ben de ordan sildim. Tabi normal olarak buradan da silinmiş. Saat geç olunca ben buradan silineceğini akıl edemedim. Demiyor mehmet hoca aradı da düzelttim Yorum bağlantısı
Ali Eren 28 Ocak 2014 Paylaş 28 Ocak 2014 (düzenlendi) Demiyor mehmet hoca aradı da düzelttim Mehmet Hocam kim len? Beni MK aradı. 28 Ocak 2014 tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Eren 28 Ocak 2014 Paylaş 28 Ocak 2014 O kim la MK ? "La" değil oğlum; az bi kibar ol, "len" diyeceksin. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 28 Ocak 2014 Paylaş 28 Ocak 2014 "La" değil oğlum; az bi kibar ol, "len" diyeceksin. Doğru la değil. LBGLa Bi Git 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 28 Ocak 2014 Paylaş 28 Ocak 2014 Kütüphane işine yoğunlaştığımdan fotoları yüklemeye fırsat bulamamıştım. Hocam "Yan yana" ayrı yazılırken "Apayrı" birleşik yazılıyor. Bunu öğretin çocuklara 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 28 Ocak 2014 Paylaş 28 Ocak 2014 Hocam "Yan yana" ayrı yazılırken "Apayrı" birleşik yazılıyor. Bunu öğretin çocuklara Güzel tespit. Bahsetmiştim derste bundan da. Aslında ödev fotoğraflarının çoğunu yüklemedim. Bazılarını fotoğraftan okumak çok zordu. Yüklemediğim fotoğrafların birkaçında vardı apayrı ve yan yana. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 "La" değil oğlum; az bi kibar ol, "len" diyeceksin. Doğru la değil. LBG La Bi Git Onun bir ayağı Ankara'da bu nedenle "la"nın özünü bilir. Şöyle; "La bize her yer Ankara".. http://www.youtube.com/watch?v=hUYxMxLv7IY Yorum bağlantısı
Ali Eren 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 Onun bir ayağı Ankara'da bu nedenle "la"nın özünü bilir. Şöyle; "La bize her yer Ankara".. http://www.youtube.com/watch?v=hUYxMxLv7IY Abi ben MK ile uğraşmazsam rahat edemem. Benim de memleket Çankırı, doğum yeri Kırıkkale Mükremin abi. Sen şunu da bilirsin "Çankırı Çorum fark etmez. Buranın alayı Angaralı." Yorum bağlantısı
Ali Eren 29 Ocak 2014 Paylaş 29 Ocak 2014 (düzenlendi) Asker konularımızı gördükçe dikkatimi çekmeye başlamıştı bu kelime. Ben de birkaç yerde yanlış yazmışım. tezkere isim Arapça te£kire 1. isim Pusula"Bu vaziyette en tabii çare, ona küçük bir tezkere yazmaktı." - R. N. Güntekin 2. Bir iş için izin verildiğini bildiren resmî kâğıt"Nihayet yol tezkerem yapıldı, üstüm başım düzeltildi." - Y. K. Beyatlı 3. askerlik Askerlik görevinin bittiğini bildiren belge teskere isim (te'skere) eskimiş Farsça deskere 1. isim Sedye 2. Yapılarda malzeme taşımak için kullanılan, dört kollu ve iki kişinin taşıdığı tahta araç 29 Ocak 2014 tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Dere 17 Şubat 2014 Paylaş 17 Şubat 2014 (düzenlendi) herkes = Herkes Doğru; bunu herkezzz yanlış yazıyor zaten. 17 Şubat 2014 tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 17 Şubat 2014 Paylaş 17 Şubat 2014 herkes = Herkes Herke(z) kelimesini sistem düzeltiyor. Ancak ek alırsa düzeltmiyor. Yorum bağlantısı
Murat Dere 17 Şubat 2014 Paylaş 17 Şubat 2014 Doğru; bunu herkezzz yanlış yazıyor zaten. Herke(z) kelimesini sistem düzeltiyor. Ancak ek alırsa düzeltmiyor. Aklı o kadar yani. 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 17 Şubat 2014 Paylaş 17 Şubat 2014 (düzenlendi) deneme: herkezin ... herkes Herkezinden sonraki 3 noktayı açıkla bakim sen. 17 Şubat 2014 tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts