Murat Dere 17 Şubat 2014 Paylaş 17 Şubat 2014 noktaların biri kesmiş biri pişirmiş biri de yemiş. Hani bana? Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 13 Mart 2014 Paylaş 13 Mart 2014 Ali Hocamın ödevlerinde dikkatimi çeken bir nokta: Doküman (Doğru), Döküman(yanlış)....Bunun daha doğrusu "belge" aslında. Bir de Türkçe'de sesli uyumu ve konuşma ahenginden dolayı "döküman" demek daha kolay. "Doküman" kelimesini söylemek zor aslında... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 13 Mart 2014 Paylaş 13 Mart 2014 Ali Hocamın ödevlerinde dikkatimi çeken bir nokta: Doküman (Doğru), Döküman(yanlış)....Bunun daha doğrusu "belge" aslında. Bir de Türkçe'de sesli uyumu ve konuşma ahenginden dolayı "döküman" demek daha kolay. "Doküman" kelimesini söylemek zor aslında... "Onbir" demek kolay mı? hızlıca ombir der geçeriz. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 13 Mart 2014 Paylaş 13 Mart 2014 "Onbir" demek kolay mı? hızlıca ombir der geçeriz. Denedim oldu Valla ombir dedim Yorum bağlantısı
Misafir 13 Mart 2014 Paylaş 13 Mart 2014 Hızlı hızlı Çorlu Çorlu Çorlu ... deyincede Çollu oluyor Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Lağzım değil lazım Ginede değil yine de Yorum bağlantısı
Murat Dere 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Lağzım değil lazım Ginede değil yine de Bağzen bağzı kimseler öğle yazıyorlar di mi Memet? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Bağzen bağzı kimseler öğle yazıyorlar di mi Memet? Aynen öretmenim ( tüm ğ leri sen kullandın bırakmadın ki biz kullanalım ) 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 30 Nisan 2014 Paylaş 30 Nisan 2014 Aynen öretmenim ( tüm ğ leri sen kullandın bırakmadın ki biz kullanalım ) Al bunu kullan. "Ğ" 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 30 Nisan 2014 Paylaş 30 Nisan 2014 Al bunu kullan. "Ğ" Teşekkür ederim Öğretmenim 1 Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 30 Nisan 2014 Paylaş 30 Nisan 2014 Dönderdi değil Gönderdi Dönderdi daha çok döndürdü yerine kullanılmaz mı 2 Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 30 Nisan 2014 Paylaş 30 Nisan 2014 Avatar'a bak!!!! Selfiee de çığır acti sani bey 1 Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 30 Nisan 2014 Paylaş 30 Nisan 2014 Avatar'a bak!!!! Güneş gözüne almış 1 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Nisan 2014 Paylaş 30 Nisan 2014 Avatar'a bak!!!! Hem MOD, hemde tek gözü kapalı Avatar... Yorum bağlantısı
Misafir 30 Nisan 2014 Paylaş 30 Nisan 2014 Bir yöne Selfiee de çığır acti sani bey Güneş gözüne almış Hem MOD, hemde tek gözü kapalı Avatar... Bir yöneticinin avatarıyla üyelere eziyet etme hakkı yoktur. Direnmeye davet ediyorum. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Nisan 2014 Paylaş 30 Nisan 2014 Dönderdi daha çok döndürdü yerine kullanılmaz mı Geçen bir üyemiz aynı benim dediğim amaçla kullanmış. Avatar'a bak!!!! Hem MOD, hemde tek gözü kapalı Avatar... Bir yöne Bir yöneticinin avatarıyla üyelere eziyet etme hakkı yoktur. Direnmeye davet ediyorum. Geri kalan gözü tek başına avatar yapacağım Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 30 Nisan 2014 Paylaş 30 Nisan 2014 (düzenlendi) Geçen bir üyemiz aynı benim dediğim amaçla kullanmış. Geri kalan gözü tek başına avatar yapacağım Hepsi düzelirde şu herkezz, herkes olmayacak gibi.. tek göz fikri iyiymiş Not: şaşırdım Z ile yazınca forum otomatik S yapıyormuş, valla helal olsun 30 Nisan 2014 tarihinde Abdurrahman Balaban tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Nisan 2014 Paylaş 30 Nisan 2014 Hepsi düzelirde şu herkezz, herkes olmayacak gibi.. tek göz fikri iyiymiş Onun için forumda otomatik filtre özelliği var. Yani herkes yazarsınız ama mesaj giderken herkes olarak gider. Ama üst yönetimi daha ikna edemedim o konuda #direnherkes Onun için forumda otomatik filtre özelliği var. Yani herkes yazarsınız ama mesaj giderken herkes olarak gider. Ama üst yönetimi daha ikna edemedim o konuda #direnherkes Anam, kendimle çeliştim. Yapmışlar 1 Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 30 Nisan 2014 Paylaş 30 Nisan 2014 Onun için forumda otomatik filtre özelliği var. Yani herkes yazarsınız ama mesaj giderken herkes olarak gider. Ama üst yönetimi daha ikna edemedim o konuda #direnherkes Anam, kendimle çeliştim. Yapmışlar bende inat ettim çift z yazdım yukarıda..Bozar bizi herkes yazmak 1 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Nisan 2014 Paylaş 30 Nisan 2014 (düzenlendi) Onun için forumda otomatik filtre özelliği var. Yani herkes yazarsınız ama mesaj giderken herkes olarak gider. Ama üst yönetimi daha ikna edemedim o konuda #direnherkes Anam, kendimle çeliştim. Yapmışlar Çok iyi anladım, arkada görünen saksının marifeti. Avatarını değiştirsen bile bu mesajın anlaşılır olması için buraya almış bulunuyorum. 30 Nisan 2014 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Nisan 2014 Paylaş 30 Nisan 2014 Çok iyi anladım, arkada görünen saksının marifeti. Saksı değilim been 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts