Mert Yeldan 18 Temmuz 2011 Paylaş 18 Temmuz 2011 Genel de bizim fabrikada ki ustalar bu şekilde telafuz ediyorlar Portif -> forklift Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Temmuz 2011 Paylaş 18 Temmuz 2011 Genel de bizim fabrikada ki ustalar bu şekilde telafuz ediyorlar Portif -> forklift Servet abi ne diyor acaba Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Temmuz 2011 Paylaş 19 Temmuz 2011 Genel de bizim fabrikada ki ustalar bu şekilde telafuz ediyorlar Portif -> forklift Servet abi ne diyor acaba Mert sizin operatörlerde pek bi cahal kalmış..Aslı fortif olacaktı Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 19 Temmuz 2011 Paylaş 19 Temmuz 2011 Mert sizin operatörlerde pek bi cahal kalmış..Aslı fortif olacaktı Yöresel değişimlerdir onlar Rakor'a da "rekor" deriz Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Temmuz 2011 Paylaş 19 Temmuz 2011 Hakkan Tarim....YanlışHakan Tarım ...Doğru Adamın kendi yanlış Erkanım Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 19 Temmuz 2011 Paylaş 19 Temmuz 2011 Ya Allah' ım yarabbim ya Ben de ney varmış yanlışlık diye bakayım dedim. Töbe töbe Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Temmuz 2011 Paylaş 19 Temmuz 2011 Hem tel sarıyon hemde apaçisin..Yeter da Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman 28 Temmuz 2011 Paylaş 28 Temmuz 2011 Teşfik etmek>Yanlış Teşvik etmek>Doğru Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman 1 Ağustos 2011 Paylaş 1 Ağustos 2011 Teravi>Yanlış Teravih>Doğru Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Ağustos 2011 Paylaş 1 Ağustos 2011 Su> yanlışDamacana > doğru 90 metre kare havuz tamamen doğru Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 1 Ağustos 2011 Paylaş 1 Ağustos 2011 90 metre kare havuz tamamen doğru Leğen içine bile razıyım şuan Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 8 Ağustos 2011 Paylaş 8 Ağustos 2011 (düzenlendi) Ya Allah' ım yarabbim ya Ben de ney varmış yanlışlık diye bakayım dedim. Töbe töbe Ney => yanlış üflengeçli saz => doğru (Salladım) Ney => yanlış Ne => doğru Töbe => yanlış Tevbe => doğru Evolasyon , Evalasyon, Evalezyon => yanlış Evolusyon => doğru (Evrim desene be adam) 8 Ağustos 2011 tarihinde Arma?an Pekatik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 8 Ağustos 2011 Paylaş 8 Ağustos 2011 Ney => yanlışüflengeçli saz => doğru (Salladım) Gale DAvas şivemde ney denir. Hiç kusura bakma. Gaptırı götürüveririm hincik seni heçbirşe anlamazsın Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 8 Ağustos 2011 Paylaş 8 Ağustos 2011 (düzenlendi) Gale DAvas şivemde ney denir. Hiç kusura bakma. Gaptırı götürüveririm hincik seni heçbirşe anlamazsın Cin oluvemeden, çağpı çağpıvedin bakem. Nedipban gari? "Abe sen de epten gidiyon aykırı aykırı bea" bu da macırcası Yukarıdaki cümleler => küllüyen yanlış. Bakın bunları kullanmayacaksınız Düzeltme: Milyon tane hata, bin tane kararsızlık, çok pişmanlık 8 Ağustos 2011 tarihinde Arma?an Pekatik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tahir İlter 10 Ağustos 2011 Paylaş 10 Ağustos 2011 Tezkere: Yapılarda malzeme taşımak için kullanılan, dört kollu ve iki kişinin taşıdığı tahta araç. Teskere: Pusula. Bir iş için izin verildiğini bildiren resm Yorum bağlantısı
Murat Dere 11 Ağustos 2011 Paylaş 11 Ağustos 2011 Murat Abi yüksek müsadenle Canımsın Tahir. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 11 Ağustos 2011 Paylaş 11 Ağustos 2011 Canımsın Tahir. Ne demek abi eğitim, öğrenim hayatım boyunca bana tek takmayan öğretmenimsin Yorum bağlantısı
Murat Dere 11 Ağustos 2011 Paylaş 11 Ağustos 2011 Ne demek abi eğitim, öğrenim hayatım boyunca bana tek takmayan öğretmenimsin Yalnız "müsaade"de iki "a" olacak Tahir'cim. Aaaahhahahaaa... Yorum bağlantısı
Tahir İlter 11 Ağustos 2011 Paylaş 11 Ağustos 2011 Yalnız "müsaade"de iki "a" olacak Tahir'cim. Aaaahhahahaaa... Tamam abicim ama takma bana ne olur sevdiğim bir öğretmenim olarak kalmanı istiyorum Yorum bağlantısı
Murat Dere 11 Ağustos 2011 Paylaş 11 Ağustos 2011 Tamam abicim ama takma bana ne olur sevdiğim bir öğretmenim olarak kalmanı istiyorum Takar mıyım hiç? Öğretmenler sevdikleri öğrencilere takar mı? Takmaz. Takma kafana. Yorum bağlantısı
Murat Kırmızı 5 Ocak 2012 Paylaş 5 Ocak 2012 Uzun zaman olmuş kimse konuya mesaj yazmayalı.Bir tane de ben ekliyeyim,belki akılda kalıcı olur. Şey öyle bir şeydir ki her şeyden ayrı yazılır.Sadece şeytan birleşik yazılır. Çok sevdiğim bir edebiyat öğretmeni arkadaşım söylemişti.Hep aklımdadır,dikkat ederim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts