İçeriğe Yönlendir

Koşu Bandı Tavsiyesi

Oğuz Altınada

Recommended Posts

Lokman Ceritlioğlu

Hala duruyor mu Lokman abi? Talip olayım? :)

duruyor abim, arada kullanmaya başladık. ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Eliptik bisiklet , koşu bandından daha eğlenceli ancak kullanımda kilo sınırları var modellere göre 100-110- 120 kg gibi. sınırı aşmıyorsanız en uygun fiyatlısı tercih edilebilir.

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Fırın konusunda haklısın ama fırınsız olmaz hacı :D Hele ki davul fırınsız hayatta olmaz :D

Az daha gönder davul fırını Zafer bir süre sen yokluğunu doldurursun :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Kilo sınırı koşu bandında da vardı. Bunda da var evet. Kılı kılına denk gelse olur mu? Yani 100 kiloluk yazana 105 kilo çıksa sorun olur mu?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Bahadır Akdemir

Kilo sınırı koşu bandında da vardı. Bunda da var evet. Kılı kılına denk gelse olur mu? Yani 100 kiloluk yazana 105 kilo çıksa sorun olur mu?

olur,taşıma kapasitesi gibi düşün.

Yorum bağlantısı
Necat Ertan

Koşu bandında kilo sınırı yüksek tempolu koşuda önem arz ediyor. Koşarken bantta ani durmalar meydana gelebiliyor, insan düşebilir bu durumda. Dikkatli olmak lazım.

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

105 kilo çıkıp da kırılırsa fazla ağırlıktan kırılmış diyip garanti kapsamız dışına çıkartırlar. birde piyasada 250 lira gibi fiyatlara satılıp 110kg tanıma kapasitesi yazanlar var. ben 87kg olarak real de 100kg kapasiteli birine çıktım . bisiklet neredeyse kırılıyordu. 500-600tl lik olanlar güzel.

Yorum bağlantısı
  • 9 yıl sonra...
Ahmet Çalışkan

Merhaba,

Kırklareli Merkezde koşu bandı tamiri yapan kimse yok. Böyle olunca iş başa düştü :)

Koşu bandımız arada bi saniyelik takılıyor. Yürürken sıkıntı değil de koşarken düşecek gibi oluyoruz. Sanırım bandı gerdirmek lazımmış. Nasıl gerdirebilirim? Kendim söktüm baktım baya da kirlenmiş içi. Yapmam gereken neler var başka?

Kullanıcılar varsa şu acemi kardeşinize bi el atsanız :)

20220918_130712.jpg

20220918_130307.jpg

20220918_130112.jpg

IMG-20220917-WA0002.jpg

IMG-20220917-WA0001.jpg

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Ne işe yaradığını bilmediğin vida motoru kayıştan uzaklaştıran ayar vidası :) kontra vardır üstünde. Gergiyi oradan ayarla 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan
(düzenlendi)
Servet Aydın yazdı:

Ne işe yaradığını bilmediğin vida motoru kayıştan uzaklaştıran ayar vidası :) kontra vardır üstünde. Gergiyi oradan ayarla 

Abi kontra ne? :D hadi motoru kaydırıp kayışı gerdim. Bandı nasıl gereceğim acaba

tarihinde Ahmet Çalışkan tarafından düzenlendi
Düzelt
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

kontra demek ters demek

illa ki benzer düzen çarkta da vardır ayarlı. 

gerdirmek istediğim kayış bu yazmışsın.. bandı da mı gereceksin? o zaman foto lazım. 

Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan
Mehmet Göktürk yazdı:

kontra demek ters demek

illa ki benzer düzen çarkta da vardır ayarlı. 

gerdirmek istediğim kayış bu yazmışsın.. bandı da mı gereceksin? o zaman foto lazım. 

Hocam nette arattığımda bu takılma sorununun sebebi için bandın da kayışın da gevşek olabileceği yazılmış. Evet bandı da gerdirmek istiyorum. Bildiğimden değil de deneyerek çözcem inşallah. Ben kayışı da bandı da 1 tık gerdireyim bakayım sonuca

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Bandı gerdirmek için iç kısımlarla işiniz olmaz. Koşu bandının en uç kısmında mutlaka gerdirmek için bir ayar yeri vardır. Oraları inceleyin. 
Ayar yerleri sağlı sollu oluyor. Eşit oranda gerdirin yoksa bant sağa sola kayma yapar. 

Yağlama spreylerinide düzenli kullanın pedin altına sıkılacak. 

https://www.hepsiburada.com/voit-silicon-sprey-500ml-silikon-kosu-bandi-yagi-1-adet-pm-sporvoit1901?ds_rl=1294343&wt_gl=cpc.6810-Spor.dsa.camp10779246621adgr107055629675&ds_rl=1294343&gclid=CjwKCAjwpqCZBhAbEiwAa7pXeWdKKNcqNPTRPAYGfs-IOjc_8myfAQgxhhStZpFJ0tZtWRawFpxBfRoCPmUQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Çalışkan
Ersen Tapan yazdı:

Bandı gerdirmek için iç kısımlarla işiniz olmaz. Koşu bandının en uç kısmında mutlaka gerdirmek için bir ayar yeri vardır. Oraları inceleyin. 
Ayar yerleri sağlı sollu oluyor. Eşit oranda gerdirin yoksa bant sağa sola kayma yapar. 

Yağlama spreylerinide düzenli kullanın pedin altına sıkılacak. 

https://www.hepsiburada.com/voit-silicon-sprey-500ml-silikon-kosu-bandi-yagi-1-adet-pm-sporvoit1901?ds_rl=1294343&wt_gl=cpc.6810-Spor.dsa.camp10779246621adgr107055629675&ds_rl=1294343&gclid=CjwKCAjwpqCZBhAbEiwAa7pXeWdKKNcqNPTRPAYGfs-IOjc_8myfAQgxhhStZpFJ0tZtWRawFpxBfRoCPmUQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

Evet koşu bandının uç kısmında ayar yeri var sağlı sollu. Bant yamuk ilerliyorsa denge ayarı yapmak için denilmişti. Gerdirmeyi oradan yapabilir miyim? Yağı da sipariş vereyim şimdi. Teşekkür ederim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Ahmet Çalışkan yazdı:

Evet koşu bandının uç kısmında ayar yeri var sağlı sollu. Bant yamuk ilerliyorsa denge ayarı yapmak için denilmişti. Gerdirmeyi oradan yapabilir miyim? Yağı da sipariş vereyim şimdi. Teşekkür ederim.

Aynen eşit şekilde çevirin oraları. sağ 2 tur sol 2 tur gibi. Biraz çalıştırıp sonra tekrar gerin. Kayışla falan en son çare uğraşırsınız. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...