İçeriğe Yönlendir

Koşu Bandı Tavsiyesi

Oğuz Altınada

Recommended Posts

Oğuz Altınada

Merhaba geçen kan tahlili yaptırdım kolesterol 253, trigliserid 282, ldl 151 gibi yüksek değerler çıktı, ailede de kalp rahatsızlığı genetik olduğu için, artık sporu devamlı yapmaya karar verdim, sınav haftaları özellikle saatlerce oturduğum yerden kalkmadığım için en iyisi eve bir koşu bandı alıyım dedim, yanlız pek cahilim bu konuda piyasada bir sürü marka var, yerim dar olduğu için küçük olması önemli maksimum 100 110 kilo civarı taşıma kapasitesi olması yeterli.. (ben 85kiloyum :D ) sizin önereciğiniz modeller var mı, alırken nelere dikkat etmeliyim, bütçem 1000lira civarı, henüz eğim olsun mu olmasın mı karar veremedim, çünkü aynı modelde eğimli ile eğimsiz arasında aşağı yukarı yüzde 70 fiyat fark var..

Yorum bağlantısı
Sadettin Çelik

Geçmiş olsun,ben de geçenlerde 255 trigliseridli kan tahlili sonuçlarımla kardiyolojiye gittim. Mimi bir kalp checa up yaptırdım. Kalp grafisi ve koşu bandında efor testi yaptırdım. Şükür gayet düzgün çıktı.

Yorum bağlantısı
Alpaslan Göktaş

Dynamic marka koşu bandı var bende 2007 de almıştım şimdiye kadar bir sorun çıkarmadı.

Yorum bağlantısı
Bahadır Akdemir

Eğer dayanıklı, uzun ömürlü bişey olsun dersen, motoru en az 2 hp olsun,fazlası daha iyidir.Yürüme alanı sana uygun olsun,yani dar ve kısa olmasın.Eğimi de mutlaka olsun ve otomatik olsun.manuel eğim de yürürken değiştirmek işkence gibidir.Aletten inecen, ayarlıcan ve tekrar binecen.Bana göre bunlar yeterli.Hazır programlar olmasada olur.Zaten hep aynı programı kullanırsın.aleti çalıştırırsın ve başlarsın koşmaya,program budur.hazır yada paket olmasının hiçbir espirisi yok.Bana göre bu saydıklarım varsa markası önemli değil.

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

bende Dunlop D5 almıştım toplam 20 saat çalıştırmadım,dışarda yürümek daha keyifli oluyor.

evde boşuna yer kaplıyor :p

Yorum bağlantısı
Barkın Kayaoğlu
Dışarda yürümek iyidir; ama disiplin ister. Koşu bandı da iyidir ama disiplin ister. Ben ikisini de denedim. En son spor salonunda karar kıldım. Şükür 3 aydır aksatmadan gidiyorum.

Az yemek de disiplin ister, hiç söylemiyorsun. 100'ü çoktan devirdik hamdolsun. ;)

Yorum bağlantısı
Alpaslan Göktaş
Az yemek de disiplin ister, hiç söylemiyorsun. 100'ü çoktan devirdik hamdolsun. :s

Amin ;))

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

koşu bandı görünce hamsterların kafesindeki koşu tekerlekleri geliyo aklıma. koşuyorsun ama biryere ulaşamıyorsun ayrıca çok da sağlıklı değil,

bence yakınlarda bi spor salonuna kayıt olun. hem hertür aletten yararlanırsınız, hemde evin dışında olduğundan daha disiplinli çalışırsınız. ama en önemlisi yemenize dikkat etmeniz lazım

kolay gelsin

Yorum bağlantısı
Necat Ertan

Koşu bandı yerine, saunası bulunan bir spor salonuna yazılmanız daha iyi olur. Geçen yıl Dynamic 4260 modelini aldım ama toplasan 20 saat binmedim. Salona yazılsaydım mutlaka giderdim.

Yine de Dynamic markayı önerebilirim. Ekonomiktir. Türkiye distribütörü bilindik büyük bir firmadır(Müşteri memnuniyetini bilemem).

Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada
(düzenlendi)

spor salonuna zaten kaydım var ancak, spor salonuna gidecek zamanım yok, yani hazırlanmak, trafikte zaman geçirmek vs.. okulda son dönemim olduğu için evden dışarı çıkıcak zamanım yok, o yüzden koşu bandı almayı düşünüyorum, çalışmaya ara verdiğim zamanlar biraz hareket etsem hiç fena olmaz..

Goodman diye bir marka duydunuz mu iki yere gittim ikiside bu markayı önerdi.. sanırım şu model http://www.hepsiburada.com/goodman-1200-c-...ategoryId=19249

ancak bant genişliği 40cm olması düşündürücü, spor salonunda alışmışım yürüyen halılara :)

bir de şu var bant genişliği 46 daha iyi gibi http://www.hepsiburada.com/dunlop-t9-20-hp...ategoryId=19249

tarihinde O?uz Alt?nada tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Arda Akbay

Oğuz kardeşim geçmiş olsun umarım sporu düzenli olarak yapabilirsin pek çok kişi bu tip spor aletlerini biraz kullandıktan sonra sıkılıp gittikçe seyrek kullanmaya başlıyor ve yararını göremiyor.

Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt

Bence 2. el alın. Sonra verdiğiniz paraya üzülmeyin. Ben de zamanında spor salonuna 2 yıl için aile üyeliği yapmış. 4. ayda bırakmıştım. Sonra açık havuzunu nadiren kullandım.

Bence ekip kurularak eğlenceli ve iddalı bir aktive olmadığı sürece sürdürülebilir değiller.

Şimdi ağır uyku apnesi problemi nedeniyle kilo verme çabalarını, duyduğum her spor organizasyonuna katılmak ve yürümek şeklinde yapıyorum.

Yorum bağlantısı
Eren Çiftçi

spor merkezleri var oralara gidin bence üye olun koşu bandından daha ucuza gelecektir...

Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada

Daha önce dedğim gibi

spor salonuna zaten kaydım var ancak, spor salonuna gidecek zamanım yok, yani hazırlanmak, trafikte zaman geçirmek vs.. okulda son dönemim olduğu için evden dışarı çıkıcak zamanım yok, o yüzden koşu bandı almayı düşünüyorum, çalışmaya ara verdiğim zamanlar biraz hareket etsem hiç fena olmaz..

Benim spor yapabileceğim zamanlar akşam 6.00dan sonra yani bizim buralar için trafiğin en yoğun olduğu saatler 5 dakikalık yolu yarım saatten önce gidemiyorum.

İkinci el almayı düşündüm ancak bilmiyorum arıza oranları nedir bu aletlerin..

Mesela şu yürüme alanı 46cm ve otomatik eğim varmış fena değil gibi..

http://www.sahibinden.com/voit_1102_kosu_b...pXQQdisplayitem

Yorum bağlantısı
  • 2 yıl sonra...
Zafer Ayvacı
Tahir İlter

1 ay sonra sıkılacaksın Zafer boşuna para verdiğinle kalacaksın.Hem Karabük gibi bir yerde koşu bandına niye ihtiyaç duyuyorsun ki mis gibi hava tertemiz doğa çık dışarı koş, yürü

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

1 ay sonra sıkılacaksın Zafer boşuna para verdiğinle kalacaksın.Hem Karabük gibi bir yerde koşu bandına niye ihtiyaç duyuyorsun ki mis gibi hava tertemiz doğa çık dışarı koş, yürü

Vaktim yok diyecem güleceksin ama bir de tek değilim. Eve lazım. Çoklu kullanım olacak :p

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Vaktim yok diyecem güleceksin ama bir de tek değilim. Eve lazım. Çoklu kullanım olacak :p

Git ya vaktim yok diyor :D :D Tutarsın hanımın elinden mis gibi yürüyüşe çıkarsınız.Sen bunu alacağına evde ki fırını gönder evden garanti 10 kilo verirsin benden demesi :D:p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Yergin

Konu hortingen :p

1- http://www.hepsibura...ategoryId=19249

2- http://www.hepsibura...ategoryId=19249

3- http://www.hepsibura...ategoryId=19249

Bunlar da gördüklerim. Bana uyar mı? Nelere dikkat etmeliyim? Bunların hepsi 40-42 cm. aralığında ben sığar mıyım? :D

Hala duruyor mu Lokman abi? Talip olayım? :)

Daha önce denemiş biri olarak koşu bandı alcağına bence Eliptik Kondisyon Bisikleti al daha kolay spor yapar, daha çok ve daha severek calışırsın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Git ya vaktim yok diyor :D :D Tutarsın hanımın elinden mis gibi yürüyüşe çıkarsınız.Sen bunu alacağına evde ki fırını gönder evden garanti 10 kilo verirsin benden demesi :D:p

Fırın konusunda haklısın ama fırınsız olmaz hacı :D Hele ki davul fırınsız hayatta olmaz :D

Görüşmeyi düşünüyorum. Ben de bakmıştım. Teşekkür ederim.

Daha önce denemiş biri olarak koşu bandı alcağına bence Eliptik Kondisyon Bisikleti al daha kolay spor yapar, daha çok ve daha severek calışırsın.

Eliptik Kondisyon Bisikleti. Biraz araştırayım. Teşekkür ederim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...